Şimdi Ara

BU FİYATA BU BİLGİSAYARI ALMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, günlük kullanımlar için bir laptop alacağım ama almışken iyisi olsun her türlü konuda ihtiyacım olduğu anda rahatlıkla işimi görsün istiyorum. Bu bağlamda aşağıdaki bilgisayarı seçtim ama sizlerden de fikir almak istiyorum. Şuan ki ödeyeceğim ücret 3.879,00.
    Bilgisayarın marka ve modeli: Asus ROG GL553VW-FY051T
    Özelliklerinin de yazılı olduğu satın alma linki:http://www.hepsiburada.com/asus-rog-gl553vw-fy051t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002VW5I

    Bu fiyata bu cihazı almalı mıyım sizce?  BU FİYATA BU BİLGİSAYARI ALMALI MIYIM?
    Şimdiden vakit ayırıp fikir beyan edecek herkese teşekkür ederim.







  • Yorum bekliyorum benimde çok hoşuma gitti.
  • GPU=] 960M ve 2GB..Fiyat ise 3879 TL.

    Onun yerine Monster Abra A5 v8.1.2 öneririm.
    GPU=] 965M VE 4GB FİYAT İSE 3800 TL
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    O kadarcık fark için asustan vazgeçip monster'e yönelmek akıllıca olur mu ki? forumlarda monsterle ilgili hep olumsuz yorum okudum, servis konusunda filan oldukça sıkıntı çıkıyormuş sanırım.
  • brdikino kullanıcısına yanıt
    Asus'tan vazgeçmek derken :Dhttps://forum.donanimhaber.com/notebook-tavsiyesi--123059459 arkadaş 1-2 görsel eklemiş Asus'un da teknik servis yönünden pek iyi olduğu söylenemez F/p oranı hangisi iyiyse onu alın malum elektronik aletler biraz şans işi
  • Bence gayet uygun asusun yerine monster alinmaz bence.
  • Msi ya da Asus en iyisi. Ben MSİ aldım çok memnunum
  • brdikino kullanıcısına yanıt
    Kişisel fikrim kesinlikle Monster dan yana olacaktır.

    Ayrıca foruma bakma derim. Forum reklamcilarla doldu. Ne zaman birisi Laptop önerisi istese millet gelip kendi sitesinden ürün reklamını yapıyor. Yok elestirenler yok ovenler kesinlikle bakma derim. Ha elektronik bu bakarsın asus alırsın ilk gün sorun yapar bakarsın Monster alırsın sorun yapar. Sans birazda. Ama kesinlikle Monster derim..

    Vram olarakta 2 kat daha fazla. Gpu olarakta 965m mevcut. Oyunlarda +10fps direk. Birde ayrıca artık laptoplar ssdsiz alınmaz . Asusta var mı yok mu bilmiyorum. Eğer yoksa m2 sata girisi var mı iyi araştır. İlerde ssd takar keyfine bakarsın. Ama monsterda hem ssd takılı geliyor hemde 2.bir ssd yuvası var.. Yani ilerde raid yapabilirsin. Birde ayrıca hdd yuvası da mevcut. Kısmetse bir iki hafta sonra Monster alacağım. Piyasa da o fiyat aralığında kesinlikle monsterdan iyisi yoktur.
  • SSD 250GB var asusta da. monsteri daha iyi araştırayım vakit. sonuçta üzerinde ne yazdığı değil nasıl hizmet aldığım önemli. MSI lara da baktım ama onlar fiyat olarak beni biraz aşıyor gibi. vakit ayırıp cevap yazanlara teşekkür ederim.
  • brdikino kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle marka fani olmamak lazım. Uzerindekine değil içindekini bakmak lazım.
  • kesinlikle monster. 965m söz konusu. ufak bir performans farkı yaratsa da laptopta ne kadar üst o kadar iyidir. monster firması servis konusunda fena sayılmaz.
  • hocam ben 2 laptop arasında kalmıştım. Monster (Abra A5 v8.1.2 )3799 tl idi sonra fiyatı yükseldi şuan 3999 tl oldu. asus ise şuan n11 de 3899 tl. asus 100 tl daha uygun. win 10 asus, monster freedos gerçi çok önemli değil. ve adı üstünde asus :) monster neden almadım, çünkü kredi kartına faiz alıyordu sinirlendim hocam, yüzde 6 faiz falan yazıyor. yani tuhaf. peşin fiyatına taksit yapmıyor. monster 965 asus 960 arkadaşın dediği gibi. ben çok fark görmüyorum ne olacak ya. 10 fps düşük olsun nolcak. tabi bu benim kararımdı hocam. sen kararını kendin var. düşün iyice. ben bu 2 laptop arasında kaldım ve kararımı republic of gamers :) dan yana kullandım.

    edit: yazım hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrayeyer -- 31 Ocak 2017; 12:39:11 >
  • Bende İkisi arasında kaldım ve asustan yana kararımı verdim. Forumlarda birazx araştırdım monster markasının msi 'ın taklidi olduğunu belirtmişler ve servis açısından iyi oldmadığı izlenimi yarattı bende. hayırlı olsun buğra kardeşim n11 denmi aldın? SAbah n11 de 8 adet vardı şimdi 1 tane gözüküyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_Dogan -- 31 Ocak 2017; 18:42:33 >
  • valla ben baktığımda 6ydı. satın alırken 4 yazıyodu :) bu arada 77 tl sepet indirimden yararlanamadım ben :) sağlık olsun. şuan kargoda laptop sms geldi azönce.
  • Aynen bir anda bitti bilgisayarlar :) kapis kapis.gitti. benimde şu an kargoda ben saat 11 de aldim. Sen saat kaçta aldin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar asus fy051t bugün geldi kutu içeriğinden sadece batarya, kullanim klavuzu ve garanti kağıdı çıktı. Win cdsi driver cdsi hicbirsey yok alan arkadaşlar izlenimlerini paylaşabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

    Kesinlikle öyle marka fani olmamak lazım. Uzerindekine değil içindekini bakmak lazım.

    Hacı Murat kasasına Mercedes motoru takılınca o araba Mercedes mi olur, Hacı Murat mı? Bir notebook içine takılacak ürün seçenekleri belli zaten. Her yıl işlemci, ekran kartı vb. üreticiler yeni modeller çıkarıyor ve tüm bilgisayar üreticileri bunları kullanıyor. Notebook gibi bir cihaz alırken o cihazın klavyesi, kasası, ekranı ve iç donanım özellikleri birlikte değerlendirerek almak lazım. Tamam marka bağımlısı olmamak gerekir ama Monster altı ay sonra dağılan bir kasa içinde son model donanımı yerleştirip vermesin, bazı diğer kaliteli ürün veren markalar gibi toplam kaliteye önem versin eyvallah alalım bi Monster. Bir Asus ROG içinde de aynı donanımlar var ama o donanımı mühendislik tasarımıyla oluşturduğu bir zarf içinde sunuyorlar. Monster ise hazır kasalar içine piyasaya ne çıkarsa tıkıyorlar. İçine donanım bohçalanmış kutu satın almış oluyorsunuz. Tabi ki fiyat farkı olacak kalite sunan markayla sadece donanım sunan marka arasında. Monster'ı şu ana kadar yaptıkları işlerden dolayı kutluyorum ancak artık kendi bilgisayar modellerini tasarlama konusunda çalışma yapma zamanı geldi de geçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 1 Şubat 2017; 23:27:13 >




  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın ama şöyle bir gerçek var. Monster ile rog msi omen alienware gibi Laptoplarin arasında 1000tl den fazla fiyat farkı olunca herkes ucuza kayıyor malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.