Şimdi Ara

BU GECE ÜYELİK BİTİYOR,ADAMLARI NASIL İKNA EDEBİLİRİM ACİL YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar ben 10 seneyi aşkın D-Smarttayım,geçen sene iş bilmez bir bayan bana 24GBYT İİFiberi (gerçi kutuya kadar,eve kat 5 kablosu döşenmediği için 20MBYT çekiyorum) neyse bana 49 T'ye kazıkladı neden kazık diyorum çünki bitiminden bir gün evvel gecesi aradı ve 49 TL'den aşşağı fiyat yok dedi.Eertesi gün ya İptal bölümünden yada Kampanya bölümünden biri arayıp yine isterseniz 12 aylık tahüte karsılı 24 MBYT fiberi size 38TL'ye verim dedi,ben nakaout oldum (şok) nasıl olur bir gün akşamı felan fıstık anlattım,neyse oraları geçelim geldik bu geceye bu gece 24:00 Aboneliğim sonlanıyor 2 ''Hafatadır arıyorlar 62TL'den başladılar ne diyorsunuz ben ödiyemem dedim hemide aceleniz ne dedim son bir iki gün kala arayın dedim.En sonunda bu akşam bi adam aradı (meğersem İptal bölümündenmiş) ben burda en yetkiliyim dedi,bende 1 saat önce İptal bölümünü arayıp İptalimi istemiştim,olay şu diyorki sana yine 24'de aslen 20 MBYT çekiyor 75 AKK 12 aylık kalırsan 57 TL-24 aylık kalırsan 54 TL yaparım diyor yok pahalı dedim alternatif istedim (bu aradada aklı sıra bana jest geçiyor Şubat ayın parasınıda almıycakmış) ohalde dedi 16Mbit'e kadat normalde 50AKK'DE sana onu 75 AKK yapalım 12 ay yapasammış 48-24 ay yaparsammış 44 TL yaparmı,yanısırada gözdağı veriyor (hani ben köyden yarın geldimya) diyorki gece dolmadan ara yoksa her ayın 1'nde fatura kesilir sana eğer anlaşma sağlanamassa yüksek fatura kesebilirlermiş,bre embesil 12 ay bu gece 24:00'de doluyor Tahütüm,sen benle yeni bir anlaşma yapmadan yani ONAYIMI almadan,çünki Tahüt bitti nasıl Fatura kesebilirim diye acaba kendisine sormadımı sizce ???

    Heşey biryana sizler ne diyorsunuz bunların verdiği fiyatlar hakkında işin aslı 24 aylık 44 TL 16 Mbit'e kadar ve 75 AKK kafama yatmadı değil ama süreyi uzun buluyorum,siz ne dersiniz tekrar arayıp iptalimi istesem bana ertesi gün YENİ ABONE OLMUŞ MUAMELESİ YAPMASINLAR ???

    Bundanda tırsıyorum işin aslı,sizin bildiğiniz-önerebileceğiniz başka alternativ daha makul fiyatta bir İ-Nett sağlayıcısı varmı yoksa bunların ( D-Smart) verdiği fiyat makulmu sizce ? 16Mbit'mi sizce yoksa 24 aylığına 54 TL fibermi gerçi 16Mbit olanda'da 44 TL eğer 24 ay tahüt yaparsan oluyorya.

    Biliyorum çok zırvaladım bana acil işten anlayan birileri yazssın lütfen İptal edeyimde onlarmı beni arasınlar (tehlikeye girme ihtimalim varmı öyle yaparsam) ???..........Herhalde yarın birşey olmadı taktirde kafalarına göre şu anda 24MBYT İ-Net neyse benim ONAYIMI almadan fatura kesemezler değilmi,İptal için aramasam dahi öyle değilmi,mutlaka beni aramaları gerekmezmi ne dersiniz ?







  • herhangi bir sözleşme yapmazsan taahhütsüz olarak internet hizmeti almaya devam edersin

    internetini senin onayın olmadan kapamazlar. Sadece fiyat artar

    ikinci olarak bu fiyatlar yalın mı sabit telefon kullanıyor musun

    ilave olarak herhangi bir sabit ücret yalın adsl erişim ücreti ödüyor musun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    herhangi bir sözleşme yapmazsan taahhütsüz olarak internet hizmeti almaya devam edersin

    internetini senin onayın olmadan kapamazlar. Sadece fiyat artar

    ikinci olarak bu fiyatlar yalın mı sabit telefon kullanıyor musun

    ilave olarak herhangi bir sabit ücret yalın adsl erişim ücreti ödüyor musun

    slm kardeş hayır yalın kullanmıyorum sabit hatta kullanıyorum,artı benim onayım olmadan artı tahüt zamanıda bitmiş bunlar nasıl fatura kesebilirlerki bu yasadışı değilmi ?

    Şu anda Türksat-Netteyim gayet güzel bir kampanya gördüm 24 ay tahütlü ve şunu yazıyor ne dersiniz:

    ''Hayatı Kaçırmayın Kampanyası

    Şimdi Hayatı Kaçırmayın Kampanyası ile 25 Mbps 75 GB Kablonet Sınırsız İnternet, HD Kablo TV Temel Paket, Vizioon Sinema Paketi ve 100 Dk Her Yöne Ev Telefonu Ayda Sadece 46,99 TL.''

    GüvernirlimiTürksatuydunet sizce,bildiğiniz başka bi avantajlı İ-Net paketi varmı illa 24 MBYT Fiber şart değil 16Mbit'e kadar olan da olur maksat fiyat uygun ve servis iy olsun,TTNETE baktım fiyatlar berbat,başka ne varki ?




  • somniferum S kullanıcısına yanıt
    slm

    yaptığın sözleşme belirli süreli internet sözleşmesi değil

    belirli süreli indirim sözleşmesi

    sözleşmen bittiği zaman normal tarifeden ücretlendirilirsin, hat kapama falan hiç bir şekilde olmaz

    onun için imzalı dilekçe gerek

    ikinci olarak bu söylediğin fiyatların üstüne bir de sabit telefon ödüyorsan fiyatlar hiç uygun değil

    ama bu fiyatlara sabit telefon dahilse iyi sayılır

    turksat uydunet kablonet Türkiye'nin kendi alt yapısı üzerinden hizmet veren sayılı sağlayıcılarından biri. Gözün kapalı bağlatabilirsin. Ama kötü yanı şu. Az önce dediğim gibi kendi alt yapısı var. O yüzden kapsama alanı belirli şehirlerde belirli ilçelerde. Eğer kablotv alt yapısı varsa bulunduğun binada direk bağlattır dsmart ı da iptal ettir.

    sabit telefon ile internete ödediğin toplam fiyat 60 lirayı geçiyorsa ve binanda da turksat uydunet alt yapısı yoksa Turk.net güzel bir alternatif. Onu deneyebilirsin.




  • D-Smart'ta TTNET gibi insanların kafasını karıştırarak iptal ettirmesini istemiyor.
    Türknet'e geçin Vdsl altyapınız varsa 100 Mb'e kadar 150 gb AKK'li interneti 59 TL'ye alırsınız ayrıca Taahhüt Yok +1000 dakika her yöne ev telefonu ile görüşürsünüz ev telefonunuz yoksa kullanmazsınız benim 1 tane Türknet internet aboneliğim vardı şimdi 2.ci için başvurdum 1-2 güne açılacak inşallah
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    neden 2.sini açıyorsunuz ?
  • Tuna152 kullanıcısına yanıt
    Daha fazla hız ve kota normal bir kullanıcı değilim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.