Şimdi Ara

bu meb neye dayanarak dağın başına okul açıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yav şidmi bizim okulun çevresinde 2 tane daha okul var ve bi tane daha okul dikiyolar.yani çarşıya 5 km falan.hayır torbacı gaspçı da gelemiyo adamların parası da yok.hani beni de ilgilendirmiyo da millet başlar falan diye herhalde.yani her gün de dolmuş parası aylık 1000tl falan tutuyo tamam fazlada değil ama hani marketi yok bişeyi yok kantin zaten pahalı istediğimizi bulamıyoruz.en boktan sistem yani her günde instagramda görüyorum dalga geçilme mevzusu olmuş artık.eve gitmek 30 dk okula gelmek 30dk etti 1 saat.





  • Meb ülkede binlerce ac issiz ogretmene guveniyo jajsjsj

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumamasi gereken tipler zorla, millete hos gozukelim diye tutuldugu icin, okuyacak adama yer kalmiyor. Bir de adres madres sacmaligi getirdiler. Sana ne herkes puanina gore yerlessin.

    Ayrica carsiya 5 km demisin, gaspci torbaci gelemiyor demisin, e ne guzel iste?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    gaspçı torbacı gelmese ne olur abi.12ler 11ler başımıza mafya babası kesiliyo Allahtan 12 .sınıf meslekte abim varda çevre var.torbacı gaspçınında gelmemesi ne iyi ne kötü zaten gelenlerin hepsi çarşıdan geliyo.hayır tepe diye de bi kesim var.hani yokuşu var aşırı yorar insanı.yeterlı dolmuşta yönlendirilmiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.