Şimdi Ara

*** Bu Nasil Bir Cooling Sistemdir Yavf ??? ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  *** Bu Nasil Bir Cooling Sistemdir Yavf ??? ***

     *** Bu Nasil Bir Cooling Sistemdir Yavf ??? ***

     *** Bu Nasil Bir Cooling Sistemdir Yavf ??? ***


    Adamlar resmen buzdolabindaki sogutma sistemini Pc icin gelistirmisler !!! Ben bu sistemi nereden bulabilirim acaba? hazir resimdeki kasaya sahipken ......







  • Bu sistem d.o.d dediğimiz komprasörlü soğutma cihazı.TT bunu daha estetik bir halde getirmiş.Forumda çok az sayıda arkadaşta olmakla birlikte bi taneside bende.

     *** Bu Nasil Bir Cooling Sistemdir Yavf ??? ***


    Bu gördüğün kasanın yanındaki siyah kutu içinde o sistemin aynısı ama farklı şekili yatmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 19 Eylül 2010; 22:00:05 >
  • Peki bu sogutma sadece islemci icin mi yoksa gpu ve diger bilesenleride sogutur mu?
  • Bu soğutma sadece işlemci için işlemciyi -30 ile -50 arası soğutabiliyor.Yanındaki fazlarda otomatikman soğuk kalıyor.Üstteki chipset kısmıda soğuyor.Onun dışında başka bi yerde soğutma yok.Ekran kartı için olanı varmı bilmiyorum.Yurt dışında var sanırsam.
  • -30 ile -50 mi? Bunla manyak oc yapilir ozaman !!!

    Bilgi icin tesekkur ettim ... Simdiden aramaya baslayim bakalim burada nereden bulabilirim bu alet
    i?
  • Bu aleti yapıcak sadece 3-5 kişi var bu forumda ve şu an onlara ulaşamazsın.2 tanesi bu konuda uzman zaten.Alet yurt dışında satılıyor.Fabrika yapımı : Vapochill LS diye bizimkiler el yapımı olduğu için ucuz.Ama bu alet en iyi ihtimal 1200 dolardan aşağı ülkeye gelmez.İyi OC yapıldığı doğru ama tam verim alabilmen için çarpan kilidi açık işlemci kullanman lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMRES754

    Bu aleti yapıcak sadece 3-5 kişi var bu forumda ve şu an onlara ulaşamazsın.2 tanesi bu konuda uzman zaten.Alet yurt dışında satılıyor.Fabrika yapımı : Vapochill LS diye bizimkiler el yapımı olduğu için ucuz.Ama bu alet en iyi ihtimal 1200 dolardan aşağı ülkeye gelmez.İyi OC yapıldığı doğru ama tam verim alabilmen için çarpan kilidi açık işlemci kullanman lazım.


    Anladim bakalim benim yasadigim ulkemde var mi? varsa fiyati nedir? uygun olursa alacam birtane. Yasadigim ulke gercekten cok sicak bir ulke suan islemci fani olarak TermalTake spinQ'yu kullaniyorum ama bunla ancak 3.8'i gorebild sicaklik 70-80 arasi 4ghz'de 80'i gecti o nedenle bunun gibi birsey ariyorum sicaklik 80'in altinda kalacak ama ghz 4'u gececek.. Su sogutma da ise yaramiyor nede olsa ancak oda sicakligi kadar soguttugu icin ...

    Bakalim bulabilecekmiyim? Umarim bulurum....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.