Şimdi Ara

bu ne biçim hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilmiyorum yeri burasımı değilmi ama en uygun yer burası diye düşündüm. ben pc yi açarken disk boot failure,please insert system disk and press enter diye bi hata alıyorum. kabloları değiştirdim, ayarları kontrol ettim, başka bi hdd yi kendi pc im dedeneyince olmuyor aynı hdd yi başka bi pc de çalıştırabiliyorum. bilgisayarcıyada götürdüm oda defalarca denedi bu sorunları ama bi türlü çözemedik. acaba hdd,kablolar ve ayarların dışında başka bi yerde arıza olabilirmi. mesela anakartta veya başka bi yerinde. bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. şimdiden saolun



  • Üstadım o zaman anakartta sorun var demektir ki büyük ihtimalle bu sorun anakartın IDE portudur..Yani IDE kablosunun anakarta takıldığı yer..Pin yuvaları eğilmiş veya takıp çıkarırken kırılmış olabilir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: awallabilla

    Üstadım o zaman anakartta sorun var demektir ki büyük ihtimalle bu sorun anakartın IDE portudur..Yani IDE kablosunun anakarta takıldığı yer..Pin yuvaları eğilmiş veya takıp çıkarırken kırılmış olabilir..

    saol arkadaşım bakıcam
  • sistminde nforce anakartın mı var? Eğer öyleyse ilk bilgisayar açılışında yanlış hatırlamıyorsam bis haricinde hdd ile ilgili bir kısma girmek için F10 filan basman gerekiyo orda 4 seçenekmi ne var onlardan bir tanesini ilk olabilir onu seçip devam etmen gerek bi dene istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.