Şimdi Ara

Bu netlere NASIL çıkarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen yardım edin.

    Orta seviye denemelerde yaptığım netler:
    Tyt matematik 30 soruda 20-23 net (10 soru geodan 2 net yapabiliyorum maalesef)
    Ayt matematik: 30da 17-18 net(1 tanesi geodan)

    (Çok kötüydüm anca yükseltebildim.)

    Varmak istediğim, bana gereken hedef netler tyt/ayt mat 25-30 net civarı. Geometrim berbat olduğundan bunu yapmak benim için baya zor olacak. Her gün problem ve deneme çözüp geometriye sıfırdan çalışıyorum.

    Üstüne de edebiyat/sos1'im mükemmel olmalı ki ea'dan iyi bir sıralama gelsin. Yani 40 sözel sorudan 2-3 yanlış gibi. O konularım tam ama mükemmel netlerim yok.

    Vepuan'dan hesapladığım kadarıyla Ankara hukuk gibi yerlerin gelmesi için mükemmel seviyede edb/sos1 yapıp bu hedeflediğim 25-30 mat netlere sahip olmam gerekiyor, mükemmel olmazsa 35 net civarı matematik yapmak gerekiyor, diğer hukuklar için de 25 civarı gerekiyor doğru baktıysam.



    Bu forumun matematik seviyesi harika, o yüzden sizlerden yardım istiyorum. 27 gün var, matematiğimi 25 civarına nasıl yükseltebilirim? Ortalama hukuklar için de bu netler gerekli. Hepinize iyi çalışmalar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Hocam geometri üçgen dörtgen dümenden halledip katı cisim çember analitik çalış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BonesJones B kullanıcısına yanıt
    Video izleyip 2-3 test çözmek gibi mi hocam tam anlamadım kb

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt

    Hocam bence üçgen dörtgen sadece konu çalış test çözme katı cisim çember analitik ince bir SB çöz muhtemelen 7 net civarı yaparsin , veya alternatif olarak Kenan kara full tekrar kampına bakabilirsin mutlaka yararı olur minimum 5-6-7 net yaparsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konulari uzatmadan, tum akrabalarini tanitmayan bir geocu bul videolari izle basit testleri atla orta ve zor testleri coz. tyt mat icinse extra problemle vakit kaybetme hergun 1 tyt mat denemesi coz. ayt mat icinse ilk 10 soruyu rahat yapabilmen icin tyt konularinin klasik sorularina hakim olman lazim bu da 1 ay sure icin baya vakit ister bunun yerine anil hoca ilk 10 soru kampini izle. digerleri icinse dumduz calisip soru cozmen gerekiyor

  • BonesJones B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, aslında üçgenlere bakmıştım ama denemelerdeki sorularda zorlanıyorum tam alışamadım oraya. Dediğiniz gibi yapacağım. 5-6 net geodan çıkarmak benim için harika olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendin diyorsun geo kötü diye. Eyüp b eski videoları izle orijinali çöz yeterli bazı şeyleri nasıl yapacağınızı düşünmekten işi yapmıyorsunuz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.