Şimdi Ara

Bu olay gerçekmi sizce [17 ağustos depremi sonrası gölcük donanması] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
54.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe


    quote:

    Orijinalden alıntı: ProfesörCan

    Hocam şu amerikanın gönderdiği gemilerle ve bu deneyle ilgili biraz daha bilgi verirmisiniz ?
    Doğruluğunu tam olarak bilmiyorum ama şöyle bir şey duymuştum 1999 yılında Amerikada California da galiba çok büyük bir deprem bekleniyormuş bunu önlemek için deprem enerjisini dünyada buna uygun başka bir yerde boşaltmak gerekiyormuş haarp isimli cihazı Türkiyede kurdular ve başarıya ulaştılar sanırım.Doğruluğu konusunda bir bilgim yok.

    Hocam okuduğum şeyler doğrultusunda şunları söyleyebilirim. Amerikada san andreas gay hattıyla bizim kuzey anadolu fay hattı aşırı derecede benziyor. İmternetten resimlere bakabilirsin.

    Yanlış hatırlamıyorsam bu fay hattının üzerinde de kalifornia gibi büyük şehirler var ve bu şehirlerin Amerika için önemi büyük. Olası bir deprem ekonomiyi kötü yönde etkileyebilirdi. Bu yüzden yine deprem beklenen kuzey anadolu fay hattı mükemmel bir deney alanıydı.

    Buraya devir teslim töreni adı altında geliyorlar. Bu cumhuriyet tarihinde ilktir. Yabancılar ilk defa bu törene katılır.

    Daha sonra deniz altıyla gölcüğe giriyorlar. Ve diplerde deneylerine başlıyor. Başlarda her şey iyi gidiyor. Enerjiyi yavaş yavaş boşaltıyorlar.

    Bu konuda babamın da anlattıkları vardır. Kendisi o gün yere bastığında yeri sünger gibi hissediyormuş. Yani zeminde sürekli bir hareketlilik varmış.


    Neyse işte boşaltmaya devam ederlerken gece 3 sularında aynı teslanın da başına geldiği gibi başlarına bir şey geliyor ve makine kitleniyor. Eminim makineyi durdurmak için uğraş veriyorlar ancak teslanın makinesi kadar ilkel olmadığı için kıramıyorlar ve büyük bir gürültüyle patlıyor.

    O sırada uyanık olan bir öğretmenim patlama sesini duyduğunu söylüyor.

    Fay hattının üzerinde patlayan makine tüm enerjisini fay kaynağına aktarıyor ve büyül bir depreme sebep oluyor. Zaten araştırırsan o dönemde depreöin şiddeti bir kaç kere değiştirilmiştir.

    Ayrıca şu an kapalı olan haarp sitesinde 29 ağustos gecesi kayıttaki makinenin fişi çekiliyor. 30 ağustosta yeniden takılıyor.

    Yine babamın anlattığı bir olay. Askeriyeden emekli bir asker babamın çalıltığı şirkete geliyor ve bir kaç sohbetten sonra muhabbet gölcük depremine geliyor ve asker şunları söylüyor. Orada olanları kimseye anlatamıyoruz. Bize kimse inanmaz. Eşyalar kendiliğinden hareket ediyordu. Kapılar açılıp kapanıyordu vs vs.

    Çok şey var hocam. Mesela we know what you did last summer diye bir mesajı yurdun 4 bir yanından Amerikan elçiliğine telgraf çekiyorlar ve kim oldukları bulunamıyor. Büyük ihtimalle bunu hükümet yapıyor.

    San Andreas gay hattından sonra okumayı bıraktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne kadar meraklisiniz komplo teorilerine haarp san andreas gay hatti california lezbiyen hatti vsvs abi birakin bos bos seyler ya 3 dkm calindi resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    Dur düzelteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfesörCan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vrataski

    Anlamadım ben

    Hocam iddialara göre deprem günü yüksek rütbeliler gemide ahlaksız şeyler yapmışlar kızlar falan (anladın sen) içmişler falan.Daha sonra Kuranı Kerim yırtmışlar sonra bir düzine gizemli olay olmuş.Denizden alev topu yükselmiş,gemi ikiye ayrılmış, yerin dibine girmiş gibi,cesetleri almaya giden dalgıçlar cesetlerin kafasının hayvan kafası olduğunu görmüş.

    Bu kuranı kerimi yırtma olayını duydum ama gerçekliği yok bunun her zamanki söylentiden ibaret. Ne zaman bir doğal afet olsa sürekli kuranı kerimi yırttılar diye söylenti çıkıyor. Diğer depremlerde de aynı hikaye dönüp durdu bu zamana kadar. Alev topu değil de gecenin aydınlandığını görenler olmuş hemde neredeyse konuştuğum her iki kişiden biri. Depremden bir kaç saat önce de donanmadaki radarların çalışmadığı söyleniyor. Hatta bunu orada çalışan birinden dinledim bizzat ancak bunun olması da mümkün çünkü fay hattında hareketlenme olduğunda bu hattan dışa doğru manyetik dalgalar yayılmaya başlar. Bunlar da bizim elektronik eşyaların düzgün çalışmasını engeller. 7.4 denilen bir depremden önce bu tür bir olay bana göre mantıkla açıklanabilir ancak başka şeylerde gelmiyor değil insanın aklına. Gerçek şu ki şu kuran yırtma olayı, hayvan kafası olayı tamamen bazı insanların uydurması. Işık olayı doğru hatta deprem anında güvenlik kameralarına da yansımış bir olay ama onun dışındaki fantastik hikayelerin hepsi uydurma.




  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Bana nedense bu deprem doğal bir deprem gibi gelmiyor ve diğer fantastik olayların da gerçeklik payının olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discount Specialist kullanıcısına yanıt
    fay hattı lan o anajjxndbdjakznebf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XT9

    fay hattı lan o anajjxndbdjakznebf

    Üstte hocam yanlış yazmış arkadaşda onu trollemiş.Gay hattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav o yoruma gülerken seninkini okuyunca hönkürdüm resmen yanlış anlamışım xd

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peygamberimizin en azılı düşmanlarından olup ve Kuran'da cehennemlik olduğu geçen ebu leheb in bile yüzü domuza dönmemiş.
    Sen buna nasıl inandın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Adamlar Kuranı Kerim yırtmışlar.4 saat boyunca dalış yasağı getirilmiş.1 gün boyunca telefon elektrik kesilmiş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfesörCan

    Evet sizin de yorumlarınızı alıyım.Bana mümkün gibi geldi.

    "Şahitlerden dinlediğim anlatılanların en basit olanı deprem öncesi rütbe töreninde İslam ve Kuran’a karşı yapılacaklar ve Müslümanlar üzerinde oynanacak şeytani bir plandı. Depremden sonra Kocaeli ve Gölcük’te insanların anlatıklarını duysaydınız, 6 ay uyumazdınız. 17 Ağustos 1999 depremi günü, bazı münafık, fasık ve kafirlerin başı eşek, domuz, maymun, köpek ve yılan başına dönmüştü; görmeye göz lazımdır. Sakaryalı bir arkadaşın abisi dalgıç ve başka bir yabancı bu konuya bizzat şahit olmuş, denizaltında çekim yapmıştı ama görüntülere el konulmuştu. Hatta yabancı şahit, bu yakınlarda domuz çiftliği mi vardı demişti. 17 Ağustos 1999 depremi günü olanları görmüş olsaydınız, kendi milletini fişleyen ve şişleyen aynı ekibin ülkeyi depreme götürdüğünü görürdünüz. İnsanlar insanlıktan çıkınca simaları hayvanlaşır…"

    Alıntı

    Zebani yok mu zebani? Bu forumda at kafası eşek kafası geçmez dikkat çekmek istiyorsan hikayeye zebani koymalısın Joe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Hocam benim csb ile zebani ile işim olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuran yırtılmaz kardeş, mushaf yırtılır.
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ? Anlamadım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur'an Allah'ın kelamıdır, mushaf ise bunun yazılı olduğu kitaptır. Kur'an' ın yazıya geçirilmesi hafızlar azaldığında oluyor. Hz Ebu bekir zamanında ilk kez yazıya geçirilmiş.
  • Abov memlekette ne kafalar var. Hadi ruh hastasının teki uydurdu diyelim diğer insanlar böyle saçma şeylere neden inanır hiç anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLOCÆN kullanıcısına yanıt
  • O günden beri kafam papağan ayaklarım su samuru csb değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alayi yalan beyler

    DH nin planiydi bu ates puskuren cin ejderiyalarini yolladi halletti olayi

    bu bilgiyi de yalnizca GOLD Premium uyeler bilir ama neyse ne zamandir gun yuzune cikarmak icin bekliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gölcük depremini yaşamış biri olarak söylüyorum, bu olayı yüzbaşı rütbeli bir komutandan da duymuştum.o gece devir teslim töreni vardı.süleyman demirel, kenan evren v.s. v.s. hepsi oradaymış,ama erken ayrılmışlar.depremin merkez üssünün o bölge olduğu söyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.