Şimdi Ara

Bu paraya bu sistem alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600-rtx-4060-ti-16gb-pro-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html şöyle bir sistem buldum bütçem yine bu civarlarda sizce almaya değer bir sistem mi vakit ayırıp yorumlarsanız çok sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • RTX 4060 TI 16GB vram

    fiyatı yükseltiyor

  • Zor soru. Sen toplasan 3 5 k daha uyguna alabilirsin ama ben uğraşmak istemiyorum taksitle alıp geçerim diyorsan neden olmasın.İkinci ele bulaşmadan vatan garantili alınabilir bir sistem.Ama dediğim gibi uğraşsan ikinci el olur veya sıfır amd olur veya ben yavaş yavaş toplarım dersen daha uyguna alabilirsin.

  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    8 ile 16 gb arasında çok bir fark var mı performans açısından sadece oyun odaklj olarak soruyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Aslında daha uyguna almak mümkün evet ama taksit işine girdiğimizde vatan diğerlerine göre daha avantajlı oluyor fiyat olarak. Bende daha çok parçaların birbirine uyumundan psu soğutucu gibi parçaların yeterli olup olmayacağı konusunda bilgi sahibi değilim bunu öğrenmek isterim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tarpanyus T kullanıcısına yanıt

    performans farkı yok ama

    16gb li fiyatına daha iyi bir kart alınır


    2k için 12gb vram

    4k için 16gb vram

    öneriliyor

  • tarpanyus T kullanıcısına yanıt

    Ya şimdilerde bir vram çılgınlığı var adam gelmiş 12gb vramlı rtx3060, 8 gb vramlı rtx 4060 tan iyi diyor yok daha neler.Güncel olan her zaman iyidir istisnalar hariç.8gb ile 16 gb arasındaki farkı nasıl bir kullanıcı olduğun belirler iş odaklı kullanıyorsan işlem hacmin çok varsa 16gb fark atar yada bazı oyunlar 8gb vramde bayağı üzüyor 10 12 gb istiyor.Geleceğe yönelik olarak 16gb olması daha iyi he ne kadar iyi dersen emin ol aradaki farka değecek kadar iyi çünkü aradaki fiyat farkı çok fazla değil.Ama dediğim gibi kendin toplamayı deneyebilirsin takıldığın yerde evine gelip yardım edebilecek bir tanıdığında varsa daha iyi.

    amazon
    Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB Grafik Kartı - 12GB DDRX6 21Gbps, PCI-E 4.0, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1a, NVIDIA DLSS 3, Ada Lovelace Kemeri, GV-N4070WF3OC-12GD, Siyah, 930 Gram
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZDYZ4V5




  • Vaktini ayırıp fikir belirten herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Taksitli satışı diğer sitelere göre daha uygun olduğu için Vatan bilgisayardan sistemi aldım. Şimdi bu sisteme uygun monitör bakacağım. Tekrar sağ olun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.