Şimdi Ara

BU SAATTEN SONRA NE YAPILABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖZETLE bu saatten sonra fen ve geometriden toplam 5 net anca çıkaran bir eşit ağırlık öğrencisi özellikle fene sıfırdan çalışsa kalan 39 günde netlerini yükseltebilir mi?

    Yoksa yapamıyorum anlamıyorum diye bırakıp daha fazla matematik edebiyat mı çalışsın?










































    Merhaba ben mezun ea öğrencisiyim.


    Geometride ve fende eksiklerim, hiç bilmediğim konular var. Yarım yamalak üçgenler yapabiliyorum (2-3 net) geometrim kötü, bazen bilsem de çözemiyorum. Fenim 5 net.

    Ayt matematikte ve tyt problemlerde ise netlerim düşük, soru çözümünde gelişmem gerekiyor. Diğer derslerim iyi.

    Sınava kadar (43 gün) geometride ve fende acemi/sıfır seviyeden orta seviyeye çıkmak ve konu eksiklerini kapatmak mümkün mü?

    Çoğunu ilk kez gördüğüm için sıfırdan anlamaya çalışmak zor oluyor ve biraz yavaşım.

    Tyt matematikte 20den ve ayt matematikte 15 netlerden 25 net civarlarına çıkmam gerekiyor.

    Tyt fenden 8-10 net ve geodan tyt 4 net ayt 3-4 net yapsam beni %90 kurtarır ama zor ve değişik bir sınav gelirse veya normalinde bile ben yapamazsam ne olur bilmiyorum.

    Sıfırdan çalıştığımdan mıdır zekamdan mıdır tecrübesizlikten midir bilmem özellikle sayısal derslerde konuyu dinledikten sonra çözmekte zorlanıyorum. Herkesin bildiği geometri kanallarına da baktım ama bana uymuyor çözdükleri soruları anlamıyorum.

    Neyse, oluru var mıdır varsa nasıldır ne yapmalıyım lütfen tabiri caizse sıfıra anlatır gibi anlatır mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 30 Nisan 2024; 9:52:31 >







  • Açıkçası pek bir şey yapılmaz çünkü yol haritan yok çok eksiğin var sadece ayt odaklan arttırdığın bir ayt neti bile eşit ağırlıkta güzel olur
  • TYT de geometri sorularından ilk 1-2 tanesi temel açı ve üçgen bilgisi ile biraz odaklanıp kendine güvenen öğrencilerin yapabileceği kadar kolay oluyor inanın... Korkmadan, önyargılardan arınarak, sınava kadar TYT geometri soru tarzlarından çözün göreceksiniz yol alacaksınız.. Problemlerden çok daha kolay bazı geometri soruları, emin olun..

  • TYt fkb konu listesi çıkar başlangıçta TYT full tekrar fkb(fizk kimya biyoloji) videolarını izle.Bu sayede konular hakkında temel bilgin olur bu temel düzeyde bilgi bile sende hızlı bir net artışı yapabilir.Ardından istersen fkb alan denemesi ve konu çalışmaya devam edebilirsin.Ayt mat için ise öncelikle ilk 10 soru ve son 10 soru ya yönelik çalış ilk 10 soru tyt mat konularıyla paralel son 10 soru ise geometridir tutup ayt matematiği bodoslama lti ye girilmez veya net arttırmak için bodoslama trigo girilmez bence zaman/net oranı aytnin zor konularında iyi değildir.Ayt matta geometri çalışırsan hiç bilmeyen biri 1 ay çalışsa ayt geodan 5 7 net çıkarır ayt mat ilk 10 sorudanda 5 7 net çıkar.

  • Tyt fenden 345 denemsi alıp, hergün bi tane çözüp yapamadığın bir konuyu çalışabilirsin veya 1 gün 1 deneme çözüp 1 gün de yanlış yaptığın konulardan birine çalışabilirsin. Günlük 1 saat sağlam çalışmayla tyt fende istediğin netlerin de üstüne çıkabileceğini düşünüyorum.
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tyt/ayt matematikte çoğu konuyu eskiden bilmiyordum yani vaktimin çoğu konu izlemeye gitti şimdi konularım tam yani biliyorum ama deneme netlerim düşük 30 soruda ~15 civarında muhtemelen soru tipi görmediğimden. Geometri de hiç bilmediğim için yükselmiyor. Trigo,tyt problemler, ebob, pkbo,polinom, lti.de öyle sorular var ki beni zorluyor. Edb-sos1den ufak eksikler var yani tüm gün matematik çalışabilirim. İkinci matematik kaynağımı çözüyorum. Denemelerden devam edeyim mi? Kolayından başladım çünkü 3d orijinal falan beni aşıyor ama onları da çözebilecek düzeye gelmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 26 Nisan 2024; 9:27:28 >
  • Memo for money kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneme çözecek kadar iyi fen bilgim yok. Konu eksiği olarak tyt fen ve ayt geometri kaldı. Üçgenler ve ayt matematikte ise netler düşük. Sizce yetişir mi veya güzel bir şeylerin oluru var mı? Tüm günümü matematiğe ayırabilirim ama ne yapacağımı bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 26 Nisan 2024; 9:32:53 >
  • kardeş moralini bozmak gibi olmasın ama bir şey yapılamaz.

  • up
  • Paran varsa koçluk satın al. Ne diyorsa yap. Buralarda takılma.

  • behindhand kullanıcısına yanıt

    Buralarda tavsiye veren adamların yarısı koçluk yapıyor zaten  

  • behindhand kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla buradakilerin seviyesi çok iyi benim matematiğim o kadar yok o yüzden sormuştum aslında. Düşük netlerden yüksek netlere çıkmakla ilgili tavsiye konuları aradım bulamadım. Teşekkürler.
  • Hocam kolay bir ayt matematik denemesi + 3D ayt soru bankası edinin sonra da her gün bir deneme 1 konu 1de konunun testleri olmak üzere ilerleyebilirsiniz
    Tyt matematik için problem denemesi çözmekten başka çareniz yok gibi görünüyor sınava kadar fire vermeden yaparsanız istediğiniz netlerin daha fazlasına çıkmanız mümkün
  • Realist olup gerekirse mezunluga psikolojik olarak hazirlanilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.