Şimdi Ara

Bu saatten sonra ygs-lys çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıkta yazdığım gibi bu düşünce içerisindeyim.Yaş 24 2. Üniversitemi okuyorum jeoloji mühendisliği,fakat istemeyerek girdiğim bir bölüm.Artık bunalma derecesindeyim çünkü 1. Sınıfıda geçememiştim.Okulda mat fizik kimya görüyorum ve üniversite düzeyinde haliyle biraz daha detaylı.

    Temel olarak 2 defa girdiğim için 0 değilim.Konuları güzel bir şekilde tekrar etmem yetecek,yani günde 4-5 konu çok rahat bitirebilirim.400 puan yapmayı düşünüyorum.Maddi olanağım olmadığı için ne dersane ne hoca ile çalışabilirim..Bana önerileriniz nelerdir fikrinizi almak istiyorum,bu saatten sonra nasıl bir çalışma yürütebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hedefin ne peki? Ona göre yorum yapalım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roller Toaster kullanıcısına yanıt
    ygs sosyal mat türkçe kısmı 20 günde biter sıkı çalışmayla fen kısmını bilemiyorum tahmin yürütmek güç 20 gün içerisinde lysdende pol. 2.derece eşitsizlik log. matris.det. toplam çarpım diziler cart curt biter yani sana diyeceğim rahat rahat biter benimde yaş 21 22 olacam hocam yaş ilerleyince insan daha bir azimli oluyor nedense bence hiç bir sebep görmüyorum yaparsın yeter ki o masanın başına geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sananelan2584563

    Hedefin ne peki? Ona göre yorum yapalım?


    YTÜ Kontrol otomasyon bu sene 396 ile alındı son kişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 35 k ya girmen lazım biraz zor gözüküyor ama imkansız değil
    Not:Bu nası bi mühendislik neden bunu istiyosun ismini bile ilk defa duyuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sene başından başlayan herkes full çıkarmıyor ki. Yada çalıştığı her konunun sorusunu doğru yapıyor diye bir şey yok. Sen Bismillah de başla Yapabildiğini yap. Madem hedefin var hiç bir şey engel değil. Daha fazla çalışırsın olur biter. ygs ye daha 3 ay var. Aklını kullanacak biri için yeterli bir süre. Yaşın kaç olursa olsun benimde yaşım 22 ama hayallerimden vazgeçmedim. Hayatın boyunca pişman olmak istemiyorsan hiç vakit kaybetme ve başla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.