Şimdi Ara

BU SENE SİZCE KORONA'DAN TAMAMEN KURTULURMUYUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar maskelerin açık havada takma zorunluluğu ve HES kodunun kalmasıyla ve ölümlerin azalmasıyla umudumu kazanmaya başladığım sizce ne olur ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnşallah kurtuluruz, ama aşıları ihmal ettikçe, hastalık hafife alındıkça , kökünü kazımadığımız için tekrardan hortlayabilir.

  • Her firsatta Asi reklami yapiyorlar halen daha. Gorduk asilarin etkisini, etki etmedikce ama soyle koruyor boyle koruyor. Asilarin kitlelerde biraktigi yan etkilerin sebep oldugu hastaliklar icin ayri bir baslik acarsiniz bundan sonra.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Siz aşı olmadınız mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar bilinçli bir şekilde aşılarını oldukları sürece sıkıntı yok. Burada ki bazı arkadaşlara uyarak 3. doz aşımı olmadım ve sonra covid olunca aşının ne kadar önemli olduğunu anladım. Bu hastalık kimisine sıkıntı yaratmıyor ama kimisininde canına okuyor 15 gün eşimle benim çektiğimi bir biz bir Allah biliyor aşı şart o yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue Sky 77 kullanıcısına yanıt
    Olmadim, olmamda. Ikikezde Corona gecirdim. Asilarin bir halta yaradigi yok, 3 dozlu asi olan arkadaslarimin hepsi Corona oldu ve bazisi agir gecirdi. Onlar bile asilari sorguluyor ve tekrar olmam diyor. Bunlarin cogu 3. dozu 1 bucuk 2 ay once olmustu.

    Ilk basta asilar %94 hataliktan koruyor dediler, yalan ortaya cikinca agir gecirmekten korur dediler, buda yalan cikinca 3 doz olmali dediler, buda yalan cikinca simdide hasta olunca bagisikligi daha cok artiriyor yalani ortaya atildi. Izliyoruz sirada ne var?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.