Şimdi Ara

BU SES SİSTEMİNE SES KARTI GEREKİRMİ ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EWDEKİ SES SİSTEMİM NORMAL ARABA TESİSATI GÜZEL SES VERİYO SESİ FAZLA AÇAMIYORUM BİLE AMA AKLIMA TAKILDI ACABA SES KARTI ALSAM DAHAMI İYİ SES VERİR DAHA NET FLN HANİ HİÇ SES KARTI TAKILI PC DE MÜZİK DİNLEMEDİM SİZCE SES KARTI ALIYIMMI YOKSA SES SİSTEMİ ZATE GÜZEL BOŞUNA PARA VERMİYİMMİ ?



  •  BU SES SİSTEMİNE SES KARTI GEREKİRMİ ?????


     BU SES SİSTEMİNE SES KARTI GEREKİRMİ ?????
  • Çok mantıklı bişi yaptığını söyleyemem arkadaşım. Şimdi ses kartından kaç çıkış nereye alıcaksın? Bu bağlantılar biraz teknik. Ve ses kartı alınca muhtemelen çıkış sayın yani kanalı sayın 5+1 e çıkıcak ve bu çıkışlar araba yada diğer hapörlör çıkışları biri eşit değil yani voofer çıkışın ve center çıkışı farklı özelliklerde ses vericek.
    Sana kişisel tavsiyem ses kartı almak yerine eğer evde kullanmaya devam ediceksen orta kalite bir optik girişli ses sistemi alman. Onun ses kalitesini görüp ona bağlı olarak ses kartı almandır.
    Bu arada asıl soruna gelince ses kartı özellikle alınca ve ses sisteminde uyumlu olunca ses kaliten değişiyor. Ama senin sisteminde uyum olmayacağı için sorun yaşaman muhtemel.
    Böyle araba sistemini eve disko sistemini dükkana uyarlamaya fazla uğraşmayın arkadaşlar paranıza yazık. Sonuçta seslendirilecek alanın özellikleri bu konuda çok büyük önem arz ediyor.




  • Anfileri araba teybine bağlayıp oradanda aux çıkışı ile bilgisayara bağlamanız daha mantıklı . Ses kartı hakkında ise daha ustalarım yardımcı olur size .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.