Şimdi Ara

bu telekom tarıfelerı yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • annemı aramıslar telekomdan kandırmıslar kadını su tarifeye gecın faturanız az gelcek fılan.hesaplı hattan cıkarmıslar.sımdı tarıfelerı ıncelıyorumda hepsi en az 19.90 tl.bıde en kotusu olan ev avantaj uzunu sectırmısler.ev avantaj 100 daha mantıklı gıbı gozukuyor.aynı para ve 100 dk hedıye.daha avantajlı yada sızın onerebılecegınız bı tarıfe varmı=? pek kullanılmıyor telefon eskıden 15 gelırdı sımdı 30 fılan gelmıs.tavsıyelerınızı beklıyoırum tesekkurler



  • Maalesef hocam hesaplı ve standart hatlar yeni abone alımına ve geçişe kapatıldı...Geri dönüşünüz yok yani...Ama işlem yapılan hat annenizin üzerine değilse bir şansızın olabilir...Hat sahibinden habersiz tarife değişikliği yapılmış şeklinde itiraz edebilirsiniz...Bunun haricinde dediğiniz gibi 19,90 dan aşağı tarife yok...Çok konuşmuyorsanız ev avantaj 100 yeter...Uzun da 1 saatlik şehir içi/şehirler arası görüşme için 15 kuruş ödüyorsunuz...100 de ise hediye dakikalar bittikten sonra dakikası 15 kuruş...
  • maalesef hat ta annemın ustune.zate 3-4 kere aramıslar annem ıstememıs bastan sonradan kabul ettırmısler.pekı bu ev avantaj 100 e gectıgmızde paket asılmazsa 19,9 tl den fazla gelme ıhtıma<lı olurmı? baska kesıntıler fılan oluyormu?
  • işleri güçleri,bilgi sahibi olmayan insanları arayıp kandırarak pahalı tarifelere geçirmek.
    Ben bütün çevremi uyarıyorum,siz de uyarın.
    Hesaplı ve klasik tarifeden bir çıkarttılar mı faturanız konuşmadan 30 dan aşağı gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiiips

    maalesef hat ta annemın ustune.zate 3-4 kere aramıslar annem ıstememıs bastan sonradan kabul ettırmısler.pekı bu ev avantaj 100 e gectıgmızde paket asılmazsa 19,9 tl den fazla gelme ıhtıma<lı olurmı? baska kesıntıler fılan oluyormu?


    teorik olarak öyle ama sadeceo ücretin geldiğini hiç görmedim...
  • tesekkur ederım bılgıler ıcın
  • cumartesi günü evde yokken 2 kere 4441444 den aranmışız. tarife değiştirtmek için heralde..

    cihazda numarayı gösterme özelliği var, ararlarsa açmayın sakın dedim evdekilere :D
  • ya bizim evde de standarthatt var. fatura nedense 50 den aşağı gelmio.mesela bu ay 10 lira filan akşam 7den 7 ye indirimi olmuş ama fatura da 56 lira yani 66 liralık nası konuşuo bizimkiler onu da anlamıorum:)) mesela ev avantaj 300 e geçirsem acaba işe yarar mı ya 50 den düşük gelir mi fatura?sizce napsam standartta kalsın mı ii bişey mi standart?
  • STANDART ı boş verde neden


    EVTRCELL olmuyor bu site ? anlamıyorum. artık 1 yıl oldu oturdu önünde arkasında bir hile abartılı kurallar yok ayda 7 TL --- 400 dk


    TELEFON FATURASI İLE İLGİLİ DERT YANANLARI ANLAMIYORUMMMMM , HEPSİNİ GEÇİN TELSİM 55 TL YE EV / İŞ SINIRSIZ + 500 DK HER YÖNE VERİYOR NE BU TAKİPSİZLİ.
  • bi kere öncelikle telsim değil vodafone:)))bu ne takipsizlik böyle:p bana kalsa ben de cep telefonu tercih ederim ama ailemin ev numarasından arayanı çok var o yüzden onu kapatamayız kullanmışken de doğru düzgün bi tarife arıyorum ama pek yardım alamadım neyse olsun:)
  • Ev telefonum standart hat. 112 ve 118 hariç dışarı aramalara kilitli. Gelen fatura 15 tl.
    Evturkcell 400 dakika 7.5 TL. Toplamda 22.5 TL
    Rahat rahat yetiyor ve acaba bu ay fatura ne kadar gelecek diye bir düşüncem olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.