Şimdi Ara

Bu vidalar Duvara monte edilebilmesi için mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni açmakta olduğum klinikte kullanılmak üzere 4 ader linkteli bilgisayarlardan aldım.https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pro-22e-7m-050xtr-i5-7400-8gb-1tb-215-freedos-pmu357825

    Orada resimde de görebileceğiniz üzere şöyle bir ibare var. Duvara Asma: VESA Standard (100*100mm).

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2421225/f913c2b2-3830-4434-bdb3-4e7bb3188fc0.PNG [/simage]

    Şimdi ürünün kendi internet sitesinde ki ibare de şu; AIO WALL MOUNT KIT III = VESA standard (STD 75*75mm) (Optional)

    Bu vidalar Duvara monte edilebilmesi için mi?

    Sıkıntı yok. Monte edilecek yerlerde askı aparatlarım 100x100 de olsa 75x75 de olsa uyumlu. Tabi cihaz biraz ağır, umarım taşır.

    Neyse benim sıkıntım, ürünler geldi, kutulardan bir tanesini açtım(diğer 3'ünü her ihtimale karşı açmadım), yalnız burada bir ayak var tabi doğal olarak masa üstünde kullanılsın diye, bu ayak sökülebiliyor mu(askı aparatlarına asılabilmesi için arkasının düz olması gerekir, bu sökülemeden asılamaz) ve de resimlerde göreceğiniz vida delikleri askı aparatına bağlanabilsin diye mi? Bu deliklerin içinde vidalar neden var? Başka bir amaçla(örneğin anakartı veya ba yasayı veya başka bir şeyi) tutsun diye mi? Eğer o şekildeyse ürün monte edilemiyor demektir ki öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama yine de bu vidaları söküp ürünlere zarar vermemek için buraya sorayım dedim. Belki bir bileniniz vardır. Ürünün kutulu açılımı sonrası resimleri aşağıdadır.

    Bu vidalar Duvara monte edilebilmesi için mi?Bu vidalar Duvara monte edilebilmesi için mi?Bu vidalar Duvara monte edilebilmesi için mi?

    Bu arada ürün gerçekten çok şık. Umarım istediğim gibi çıkar da monte edebilirim, yoksa 4'ünü de geri göndermek zorunda klacağım :( O yüzden diğer 3 kutuyu açmadım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.