Şimdi Ara

Bu windows 10 crackli mi virüslü mü (Lütfen Yardım Edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Şuna Biri Açıklık Getirebilir Mi Benim İçin?

    Şimdi ben bu lisanslı ve lisanssız windows olayını anlamıyorum ama asıl sorum bu değil,

    şimdi vatanda bilgisayarıma windows 10 yüklendi (kutusunu almadım ama galiba orjinal microsoft sitesinden .iso dosyasından yaptılar bu akşam soracağım kendilerine) ve dediğim gibi kutusunu almadığım için sağ altta windowsu etkinleştir yazısı çıkar zannettim ama yazmıyodu sonra bilgisayar dosyalarını karıştırırken UWD(Universal Watermark Disabler) diye bişey buldum ve bunu araştırınca windowsu etkinleştir yazısını kapattığını anladım sonra ben de korkarak bunu kapattım ve bilgisayar yeniden başladı ve windowsu etkinleştir yazısı tekrar geldi.


    Not: Bu UWD dediğim sadece windowsu etkinleştir yazısını kaldırıyor lisans anahtarı ya da deneme sürümünü etkinleştirmiyor her gün arkada çalışarak.


    Bu windows crackli mi oluyor orjinal mi oluyor orjinal ama etkinleştirilmemiş mi oluyor lisanslı mı oluyor lisanssız mı?

    Lütfen cevabını verinde konuşayım onlarla.


    Bide eklemek istediğim bişey var tahminimce windowsun kendi sitesinden indirdikleri için orjinal windows ama anahtarım olmadığı için etkinleştir yazıyor ve ayarlara baktığımda gerçekten de lisans anahtarı yazmıyordu yani oyüzden içinde virüs olduğunu ya da crackli olduğunu zannetmiyorum.








  • Faturanızda Windows 10 lisansı var mı? Yoksa deneme sürümüdür. ( Tahmin )

  • Araştırdığınız üzere zaten böyle bir harekete teşebbüs edilmesi hatta daha da ileri gidilip yapılması vahim bir durumdur.


    Mevzubahis virüs vs. değildir, siz orijinal bir ürün alıyorsunuz ve böyle şüphe verici hareketler olduğunu görüyorsunuz. Direkt olarak sorgulama ve iade işlemlerini başlatın derim.  

  • ISO dosyasının microsoft sitesinden indirilmiş olması onun bu şekilde kullanımının yasal olduğu anlamına gelmiyor. Windows için ayrıca lisans parası vermediyseniz lisanssız yüklemişlerdir.


    Bilgisayara muhtemelen 30 günlük deneme süresi kurulumu yaptılar. Alt tarafta da deneme sürümü vs şeklinde yazı çıkmasın diye o yazıyı kaldıran program kullandılar.


    İçiniz rahat değilse format atın bitsin. İnternette 20 liraya bile bir şekilde windows 10 lisansı bulunuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.