Şimdi Ara

Bülent Uslu, Paok Maçının Beşiktaş’ın Geleceği Açısından Önemini Anlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bülent Uslu :"Maçtan 1 gün önce saat 12:00 gibi Yunanistan Selanik'e seyahat edecek olan siyah beyazlılar Sergen Yalçın önderliğinde maça ne kadar hazır olduğunu hep birlikte göreceğiz. Yapılan testler sonucu teknik heyetin ve oyuncuların tamamında covid-19 test sonuçları negatif çıkması yüzleri güldürdü. Maalesef bu maça yönetimin forvet transferini yetiştirememesi teknik heyetin elini zayıflatırken, transfer komitesinin hanesine negatif olarak yazılmış oldu.


    Tek maç üzerinden oynanacak maçta Beşiktaş ‘ın hata yapma lüksü yok. Son dönemde olduğu gibi en büyük kozumuz yine Sergen Yalçın ve Kayserispor’dan çok uğraşlar verilerek transfer edilen Bernard Mensah. Son antrenmana katılan Beşiktaş’ın önemli yıldızı Adem Ljajic'de, muhtemelen maçın gidişatına göre Sergen Hoca'nın şans vermesi durumunda maçın son 20-30 dakikasında süre alabilir. Yunan temsilcisi Paok’u eleyebilirsek, son 5 senede Avrupa’da topladığı puanlarla sıralamada 28. sıraya kadar yükselen Beşiktaş, bir sonraki tura kurada yine seri başı katılacak. 3. eleme turunun da geçilmesi durumunda kasasına en az 130 milyon ₺ koyacak . 3. ön eleme turunda Benfica veya Kiev'in veya her ikisinin elenmesi durumunda playoff'ta yine seri başı katılacak olan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması durumunda kasasına en az 250 milyon lira daha koyacak.


    Pandemi sürecinde gelirlerin dip yaptığı bu süreçte, yönetimin takımın, oyuncuların ve teknik ekibin morallerini bozacak açıklamalarına imtina edip, takımı motive edici açıklamalar yapmaları gerekmektedir. Hatta oyunculara tur karşılığı çok yüksek prim vaadedebilirler."

    Bülent Uslu, Paok Maçının Beşiktaş’ın Geleceği Açısından Önemini Anlattı







  • Nereye 250 milyon alıyor ya. Güzel uydurmuş. İşi bu olan adam açsın UEFA finansal raporunu okusun bir zahmet. 20-25 milyon euro gibi bir rakam alıyor ülkemizden tek başına katılırsa bir takım. BJK eğer katılırsa market payını paylaşacak Başakla. 18'e kadar yolu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek basina kalirsa 30a kadar cikiyor. ayak basti 14.5m euro, 15m da ulke yayin geliri olsa, sampiyona %60 digerine %40 diye biliyorum. yaklasik 20m gibi bir para kalir bize o da kur ile 175 milyon tl ediyor ortalama.

    bunlar basari bonusu eklenmeden hesap.

    hakikaten medyada bu isten bir gram anlamayan adamlar dolu. bi halt bildikleri yok anca sallayip duruyorlar. hele yillardir guldugum durum ise kulubun ulkeye kazandigi puan ile kendine kazandirdigi puani karistirmalari. saniyorlar ki kendi kazandigi puan ayni sekilde ulkeye de etki ediyor. hayir etmiyor. mesela avrupa ligi'ndeki galibiyet kulube bir noktaya kadar az etki ederken ulkeye dogrudan 2 puan kazandiriyor. sampiyonlar ligi ise galibiyet her ikisine de 2 mesela.

    yani avrupa ligine agirlik verse kulupler cok kisa surede 3 takimla bile sampiyonlar ligine direkt kulup gonderirsin. fakat bundan kulup baskanlarinin bile haberinin olmadigini dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 24 Ağustos 2020; 20:56:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.