Şimdi Ara

Bunu Ev Sahibinin mi Karşılaması Gerekiyor Bilenler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda beni bilenler bilir açtığım konulardan. Bir türlü rahat edemedim. Ya tuttuğum evlerden yada ev sahiplerinden çekiyorum. Bir şey oluyor yani. Mutlaka bir sıkıntı çıkıyor. Bahtsız bir insanım sanırım. Konuya gelecek olursak. 2 ay önce bir eve taşındım. Evi tutarken o kadar da soğuk değildi havalar normaldi yani. Evi beğendik tuttuk. Son zamanlarda havalar da iyice soğuduğu için bariz bir şekilde hissediyorum artık evin bütün odalarından ve salondan cayır cayır soğuk hava geliyor. Banyoyu demiyorum bile sanki kutuplardaymışım gibi hissediyorum banyoya girdiğim zaman ev ile bir bağlantısı yok sanki aşırı soğuk oluyor. Bilgisayar odama giriyorum alttan bir soğuk geliyor sürekli. Biraz kontrol ediyorum duvarın köşesinden parkelerin oradan geliyor soğuk. Aynısı yatak odası ve salon için de geçerli bu arada. Yatak odası daha soğuk oluyor hatta gece uyuyamıyorum. Kombi açık ama evi ısıtmıyor boşuna çalışıyor. Olan yine bana oluyor. Çünkü bu şekilde ev ısınmadığı için yüksek miktar da fatura geliyor. Böyle bir sorun olduğunu bilsem ilk baştan evi tutmaz başka bir ev bakardım. Bu kış çok sıkıntı çektirecek ev çok soğuk oluyor. Böyle bir sorun olduğun da bu sorunu ev sahibi mi çözecek yoksa kiracı mı bilen var mı acaba?








  • Sorunun ne olduğuna bağlı, sorunu tam tanımlamamışsın. Kayseri'de hava ne kadar soğuyor bilemiyorum. Ev sahibinin senin faturanı ödemesi gibi bir durum olmaz. Ancak evde ciddi bir gider sorunu ya da açıklık vb. durum varsa usta çağırılıp kontrol ettirilir ve sorun ev sahibine iletilir. Yani sahiden ev soğuk olduğundan değil de evin noksanlığından dolayı ısınmıyorsa o zaman ev sahibinin bu açığı gidermesi gerekir. Sonuçta eve yatırım

  • Psikotrex kullanıcısına yanıt

    Kayseri de değilim hocam izmit'te oturuyorum. Benim faturamı ödesin gibi de bir şey yazmadım orada. Ev soğuk olduğu ve ısınmadığı için kombi sürekli çalışıyor haliyle zararlı ben oluyorum fatura çok yüksek geliyor çünkü. Ben sadece biraz inceledim baktım bilgisayar odam da ikili koltuk var mesela onun arkasından çok geliyor soğuk gece daha da belli oluyor kolumu uzattığım zaman soğuk hava geliyor oradan. Aynısı salon da ve yatak odasında da var. Yatağımın tam köşesinden soğuk geliyor hatta şuan hasta oldum diyebilirim 2 gündür halsizim.

  • Evin dış cephesi yapılı mı? Yani direk tuğla şeklinde gözüküyor mu? Hava geliyorsa bir delikte olmalı, bence ev sahibi ile görüşüp usta getirtin.

  • Ev tutmadan sorulması lazim izolasyon vb seyleri bir sey yapamazsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Psikotrex Tuğla gözükmüyor yapılı duruyor dışı. Toki'nin yaptığı bina zaten mantolama olmaması imkansız. Eski bir bina değil.


    @Amulet Hocam bina toki'nin. Ev sahibi bile bir şey bilmiyor zaten evi daha yeni almış evi alırken bile doğru düzgün bakmamış göz ucuyla 2-3 dakika evi gezmiş çıkmış. Hiç bir şeyden haberi yok. Ben eve girdikten sonra bir takım şeyleri söyledim mesela şu eksik bu eksik şu yoktu falan gibisinden ben bilmiyordum görmedim daireyi alırken pek bakmadım aldım geçtim falan dedi sadece. Helal para ile almadı heralde havadan para gelmişte ev almış gibi davranıyor kadın bana. Her yerden soğuk geliyor. Evi kiraladığım emlakçı ile görüşeceğim bu durumu ev sahibi ile diyaloğu iyi o konuşsun bu konuyu bakalım ne olacak. Eski ev sahibi banyoda ki aynaya kadar sökmüş götürmüş ev sahibine söyledim ben ne yapabilirim beni ilgilendirmiyor falan dedi. Ben mi alıp takayım onu mu diyorsunuz dedim sonra bir şey diyemedi. Çok garip insanlar var.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.