Şimdi Ara

Burak ve Selçuk > Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya anlamıyorum. 2 tane adam. Burak ve selçuk. Kim bundan ne haz alıyor beyler? İlk 11 de neden umut yerine sürekli burak var. Neden bu burak yılmaz? Neden arkadaşlar biri cevap versin. İnanın şu forumda burakın anasına avradına öyle bi sövesim geliyorkı. hemde böyle 1 sayfa küfür yazmak istiyorum. kardeşim ben 2 senedir bu kazma yüzünden hayattan soğudum. Bunun oynadığı her maçta fark yemek istiyorum. Yemin ediyorum bu kazmaları nerden buluyorlar? Ne top tutma var ne pas atma var ne fake atma var ne aklını çalıştırma var ne kondisyon, koşu var ne sağlıklı press var hiç bir şeyleri profesyonelce değil presi bile amatörce yapıyorlar.

    Kimsede çıkıp şu.... yok abi yok kimsede çıkıp şu .... ...... eleştrimiyorlar diye küfür edecem edemıyorum ban yıcem diye. Küfür bile edemiyoruz. arkadaşlar biri forum sitesi açsında şu buraka iyi bi sövelim sabaha kadar söverim yemin ederim. Şu an tek istegim burak yılmaza sövmek hemde tek ona degıl onu seven onu destekleyen ondan nasıl becerıyorlarsa umutlu olan ve onun harika futbolundan zevk alan herkese küfür etmek istiyorum. Allah ve kitapları hariç neleri varsa küfür etmek istiyorum içtiği suyu gittiği mekandaki barmenine kadar küfür etmek istiyorum.

    çok mu zor ya forwete jardel gibi yada podolski gibi bi adam almak çok mu zor? bu mu şampiyonlar ligi takımı? daha forvetimiz yok. brumayı şınayderi hazırlıcaksın ileride bitirici yabancı kaliteli forvetin olacak? bunu yapamıyor musun bilader. çok mu zor? her sene 10 tane çop alıyonuz 41 tane futbolcuyu ne yapıyonuz? Allah aşkına biri bir şey desin. Allah aşkına biri bir şey desin. Ben yenmek istemiyorum ben seyir zevki olan maç istiyorum. brumayı izlemek karşı karşıya kalmak , brumanın çalımları sınayderın şutları melonun drippinglerini görmek istiyorum. ben forwette top ayagına gelince aha gol demek istiyorum. yine saçmalıcak bu mal demek istemiyorum.

    Burak ve Selçuk > Galatasaray itirazı olan var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.