Şimdi Ara

burcu.vbs Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar windows 7 işletim sistemine sahibim ve bir kaç günlüğüne bilgisayarımı arkadaşa bırakmıştım.Aldığımda açılışta gelmek üzere 5 dk da bir gelen bi uyarı var.windows-ime-burcu.vbs dosyası çalıştırılamadı diyordu bende bi sileyim dedim sildim bu seferde bulunamadı diye geliyor.
    pencere başlığında windows script host diyor.görev yöneticisinden baktığımda kökte trustedinstaller die bişi var.bir türlü çözemedim olayı.nette de açıklayıcı birşey yok.
    windows 7 64-bite göre combofixte bulamadım.

    bir yardımcı olun ya format atmıyayım şimdi hiç :S



  • Formata gerek yok. Windows açılışta dosyayı arıyor bulamayınca hata veriyor. Başlat>arama çubuğuna "Msconfig" yazıp başlangıçta çalışan programlara bakın. Hata veren dosyanın adı orada yazıyorsa devre dışı bırakın. Açılışta sormayacaktır ...
  • script hosta ihtiyaç duyacak bir program yok.onun adı geçen bir dosya yada programda yok.belki işe yarar diye windows script host'u kapadım.yine çalıştırmak istiyo bu seferde windows script host kapalı yöneticiye başvurun diyo.o mesajı almak istemiyorm.oyunun ortasında çıkıyo ayar oldum ya.sonuç gelmezse atıcam format yapacak birşey yok.
  • günaydın up'u
  • MERHABALARR

    bu işin kesin çözümünü yazıyorum nette hiçbiyerde bulamadım sonra uğraştım böyle yaptım....c:\windows\ime klasörünün içindeki "ctfmon.exe" isimli dosyayı silin..burcu vbs yide silin..yalnız ctfmon.exe yi doğrudan silemiyorsunuz..görev yöneticisinden görevini sonlandırın ve öyle silin.olmazsa eğer görev yöneticisinden explorer.exe yi sonlandırın.sonra ctrl+alt+del tuşlarına basarak görev yöneticisini açın dosya yeni görev diyin.gözat kısmından c:\windows\ime klasörü içindeki ctfmon.exe yi silin..


    not : ime klasörü için adresi özellikle yazdım.system32 klasörü içndede var aynı klasörden.siz windows un içindekinde işlem yapacaksınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.