Şimdi Ara

Bursa Klima Servisi - Hızlı, güvenilir, ekonomik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa klima servisimiz sizlere Bursa'da klima arıza onarımı, klima bakımı, klima montajı, klima yer değiştirme, ikinci el klima alım satım, sıfır klima satış montaj gibi alanlarda hizmetler sunmaktadır. Bursa'da pek çok insan tarafından tercih ediliyor olmamızdaki temel etken yılların tecrübesi ile size doğru olan hizmeti hızlı ve güvenilir şekilde sunuyor olmamızdır. Bursa klima servisimizi arıza onarımı için aradığınızda adresinize gelecek olan teknik servs ekibimiz öncelikle cihazınız için gerekli kontrolleri yapar ve sorunun ne olduğunu, neden kaynaklı olduğunu tespit eder. Bu işlem neticesinde cihazınızdaki sorunun maliyeti hakkında bilgilendirme yapılır ve sizin onay vermeniz durumunda işleme geçilir. Yapılan işlem sonucunda cihazınızdaki problem giderilir ve değişen yedek parçanız garantili olur.



    Klima bakımı için genellikle bir gün öncesinden randevu almanız yeterlidir. Sıralama oluşturulur ve genellikler sabah saatlerinde bakımlar tamamlanarak sonrasında arıza onarım işlemlerine ve gelen talepler doğrultusunda montajlara geçilir.


    Montaj konusunda birkaç gün önceden randevu almanızı istiyoruz. Yaz sıcaklarında epey bir yoğunluk oluyor. Gelen talepleri hızlı ve titiz bir şekilde sonuçlandırabilmek adına belli bir kotayı geçmiyor ve güzel sonuçlar elde etmek için çaba sarf ediyoruz.


    Bize ulaşmak için www.bursa-klima.com internet sitemiz ya da bursa klima facebook sayfamıza bakabilirsiniz: https://www.facebook.com/bursaklimaservisi








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.