Şimdi Ara

Burun tıkanıklığına iyi gelen mucizevi ilaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar havalardan dolayı, evdeki nem oranından dolayı burnu kuruyan tıkalı olan nazalnem adında bir burun spreyi buldum bağımlılık yapmıyor sgk karşılamıyor 130 tl eczanede hepsiburada da 94 tl mis gibi ilaç valla kullanın kullandırttırın.İçeriği yağdan oluşuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Not: Geyik değildir. Parmağınızı tükürükleyip burnun üst bölümlerine sürün. Tıkanıklığa iyi geliyor. Nedenini bilmiyorum. Bir gece uyurken burnum tıkanmıştı ağzımla soluk almaktan uyanmıştım. Ne yapsam diye düşünürken çaresizlikten parmaklarımı tükürükleyip burnuma sürdüm. Tıkanıklık bir anda kolayladı! Burnunuz takındığında deneyin, kendiniz test edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Tükürük pis bir salgı değilmiydi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozgurwl kullanıcısına yanıt
    Öyle yada değil. Sonuçta dediğim gibi uygulandığında burun tıkanıklığına iyi geliyor. Sonuçta doğal bir öğe.

    Başağrısı için de %100 doğal, kalıcı iyileşme çözümüm var. Tereyağını damakta eritmek. 1 çorba kaşığı gibi tereyağını tümüyle eriyinceye kadar damağınızda eritin. Kısa süre içinde başağrısını kolaylar. Çok kötü başağrısı için özdeş biçimde biraz aralık vererek 2. 3. çorba kaşığı tereyağı alınabilir. Bir süre sonra başağrısını frenleyecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Baş ağrısı için daha iyi bir önerim var diyebilirim, herkes de işe yaramaz ama deneyin.Frekans.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskiden beri işittiğim, bi bitki vardı. Biz cırtlak olarak biliyoruz bazı yerlerde cırtatan ya da acıkavun diye bilinir. Meyvesi olgunlaştığında en ufak temasta kopar ve içindeki su ve tohumlarını basınçla dışarı atar... 2 ay önce izmir kavacık köyüne gezmeye gittiğimizde tesadüfen gördüm ve şimdiye kadar denemeye cesaret edemediğim kullanım şeklini denemeye karar verdim ve bi pet şişeye 6-7 tanesinin suyunu almayı başardım. Kullanımına dair daha önceden duyduklarıma rağmen yine de youtube da biraz daha araştırıp cırtlak suyundan 1 çay kaşığını yarım çay bardağı suya kattım (mümkün oldukça düşük doz oluşturmak için) ve onunda bir kısmını küçük sprey şisesine katıp önce bir burnuma 3-4 sprey püskürttüm. Olumsuz bir durum olmayınca diğer burnuma da uyguladım. Sudaki oranı çok düşük tuttuğumdan aman aman bi burun akıntısı vs yaşamadım.Zaten de herhangi bi kronik sinüzit problemim olmayıp ara ara sinüslerimde doluluk hissediyordum sadece. Hafif bi akıntı oldu ve burnumun sağ ve solundaki sinüslerde hissettiğim doluluk kalmadı. Bu uygulamadan sonra sanki bi mentol tarzı bir şey burna çekilir de burun delikleri genişlemiş gibi olur ya... Hah yaklaşık 2 aydır benim burnumda böyle bi genişlik var ve önceden arada bi burundaki mukustan kaynaklı bazen tıkanıklık yaşardım.2 aydır hiç bir tıkanıklık hala yaşamadım.Eskiye göre burundan nefes almam daha da iyileşti.


    Not:Kullanımı risk içerdiğinden tavsiye değildir ben de ilk kez denedim.





  • Arkadaşlar 40 yaşına kadar ciddi burun tıkanıklığı yaşadım.

    Yirmili yaşlarımda burun damlası kullandım. 30'lu yaşlarımda burun damlasının zararı sebebiyle alternatifler denedim.


    30'lu yaşlarımın sonunda ise beslenmemi düzelttim ve artık burun tıkanıklığı yaşamıyorum.


    Tavsiyem, klasik tıbbin yolundan gitmek yerine ( yani sorunun kaynağını bulup sorunun oluşmasını engellemek yerine semptomatik tedavi)



    Burunda veya vücudun herhangi bir yerinde enflamasyonun oluşmaması için Karatay tipi beslenme tavsiye ederim herkese.

  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Doğa, bircok ilginç bitkilerle dolu. Biz yazları biskletle doğada gezilere cıkıyoruz.

    Yaza girerken pazarlarda dut, karadut, ahududu satılmaya başlanır ya, bisikletle gezerken onları bedavaya veren çalılık, ağaçlarla karşılaşıyoruz.

    Dalından koparıp yiyoruz. Yerken düşünüyorum. Kupkuru çalılıklardan cıkan ahududu, tadı ne de güzel.

    Birkaç avuç ahududu yedik, km'lerce su içme gereksinimi duymadıgımız gibi ekstra güç te verdi.

    Ben o yüzden doğada bulduğum bitkileri denemek, hastalıkları iyileştirme amaçlı da yenilmesinden yanayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt
    Burun kıkırdaktır. Kıkırdakta sorun varsa onu ancak yeni kıkırdak iyileştirebilir o yüzden bol kıkırdaklı et yenilmesi soruna iyi gelir.

    Et yerken hep kıkırdakları ayırırız. Oysa ki en gerekli yiyeceklerden biri...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    Benim burunda deviasyon var yani burun içi kemiği yamuk. Kasaplar ameliyat ederiz dedi yıllarca ben de onlara hep şunu sordum : nasıl oluyor da burnumdan bazen sorunsuz nefes alırken bazen tıkanıyor ve nefes alamıyorum dedim? Cevap veremediler.


    Sonuçta benim esas sorunum fiziksel değildi aslında ancak fizikselmiş gibi "gel sana ameliyat yapalım/ burun etleri yakalım" dedi yıllarca kasaplar. Ameliyat parası kazanma derdindeydiler.

  • nucro kullanıcısına yanıt
    Doktorlar her bir durumda ameliyat der. Ameliyatta görünen sorunların (deriyi dokuları kesme, biçme, dikme...) dışında esas görünmeyen narkoz/morfin etkileri sorunu var. Ben diyelim ki ameliyat olacağım. narkozsuz ameliyatı yeğlerim. "Acıya dayanamazsın" der doktorlar. Yanlış. İlk şoktan sonra gövde acıya uyum sağlıyor. Kendi kendisini ameliyat eden doktorlar var, demek ki acıya dayanılıyor.

    Burun tıkanıklığına ilişkin bir önerim daha var. Bir fısfıs şişesi alıp içine arı su koyup içine binde 33 oranında tuz koyup, tuzu tümüyle çözün. Oluşan tuzlu suyu fısfısa bastırıp azar azar buruna cekin.Binde 33, okyanus suyundaki tuz oranı. Okyanus suyu, burun açıcı niteliktedir. Ocean Spray konusuna bakın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden aloe vera'nın bi spreyi vardı Aloe First, bunu burundan sıktımı beynine kadar açıyordu.


    Ne varsa fırlata fırlata çıkarıyordun burnundan, özellikle hastalık döneminde burnun tıkanıksa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.