Şimdi Ara

BÜTÇESİ AZ OLANLAR İÇİN 5+1 TAVSİYELERİNİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşlerim öncesinde açtığım konuyu tamamen değiştirdim. Bana ve diğer arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşündüm. Bilgisayarıma bağlamak için 5+1 sistemi gözden çıkardım. Başta söyleyeyim HD film düşkünüyüm ve müziği son seste dinlemeye bayılırım. Ama gel gelelim maddi bütçemiz de bir o kadar düşük son zamanlarda.. Logitech Z550 vb. gibi abartıya kaçmayalım anlayacağınız şu zamanlarda durum el verse zaten bin beşyüz TL'lik samsung cinema sistemi alırım abilerim kardeşlerim Bana 200tl aşmayacak şekilde Logitech ve Creative 5+1 sistemlerinden önerebileceklerinizi burada özelliklerini deneyimlerinizle payşabilirseniz sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat1258 -- 25 Eylül 2012; 19:32:45 >







  • Hd film izliceksen 5+1 al sorround etkisi var . logitech z313 bass konusunda iyi ama son sesde bass ve ses netliğinde boğma oluyor.
    Ben arkadaşımdan z313 almıstım 2 gunluk son sesde boğma oluyor ve ses netligi kayboluyor cızırtı oluyordu dikkate almanı tavsiye ederim.
    z323 kumandası yok ama odaya 360 derece ses yayma varmıs ne kadar doğrudur bilemiyorum.Ama Bass istiyorsan kesinlikle logitech , ses netliği ve bass dengesi için edifier x600 ve mf3300 modelleri gayet iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.234 -- 25 Eylül 2012; 2:16:46 >
  • Z313
  • değerli kardeşim.. z313 fiyat araştırması yaparken gördüm mesajınızı. ben daha önce hem z313, hem de z323 kullanmış birisiyim. ikisini de denedim. logitech güzel, süper bir marka. ürünlerinin kalitesini çok beğeniyorum. ama çok müzik dinleyen birisi olarak size tavsiyem creative inspire 5200 5.1 derim.. iki adet logitech kullandım ve sattım.. ama creative aldığım günden beri duruyor ve gözbebeğim. satmayı mı, ne satması, bir tane daha yenisini bulsam alacağıım o derece.. elimdeki ne zaman bozulur o zaman atarım.
    çok ama çok farklı bir ses sistemi.. muhteşem bir bas, muhteşem bir derinlik var seslerde.. yani stadyumda TARKAN konserindeymiş gibi, göğsümü titreten basları, bozulmadan sadece creativde yani inspire 5200 de gördüm. tavsiye ederim..

    bak ufak bir not; geçen pazar vatan bilgisayardan logitech 1+1 ile creative a40 1+1 arasında kararsız kıldım. ikisini de rica ettim labtopa bağladım. vatandaki elemanda şaşırdı. çok net olarak creative üstündü ve onu aldım.. ha neden diye sorarsan, 5.1 i, evde çocuk uyurken kullanmak açmak, zor:),, şu an miniği kullanıyorum, evde yalnızsam creativi açıyorum..
    ama logitech de iyidir.. üstelik, şu daha üst modelleri yani z serisinin üst modelleri çok iyi ses veriyor, tavsiye ederim. saygılar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.