Şimdi Ara

Bütün belirtiler ama negatif çıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Dün geceden bu yana burun tıkanıklığı , ateş , baş ağrısı , eklem ağrısı ne ararsan var. Hele ki baş ağrısı 2 gündür beni uyutmuyor. Ağrı kesici vesaire aldım C vitamini de bol miktarda almaya çalışıyorum. Yalnız Testim negatif çıktı ben daha önce hiç böyle üşütmemiştim. İlk defa böyle ağır geçiriyorum hayatım boyunca. Testlerde negatif çıkıp pozitif olma durumu olur mu acaba ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 16 Şubat 2022; 8:2:39 >



  • Aır geçiriyorum derken, aşı olmadınız mı ? Aşı olmayınca ağır geçiyor deniliyor çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 doz biontech oldum

  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Dün akşam rastladığım 57 yaş bir yakınım da 3 doz aşı olmuş, olduktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldım dedi. Buradaki sorunun aşı olduğunu düşünüyorum.

    Yüksek başağrısı için 19.yy saglık bilimi ışığında kolay bir iyileşme yöntemi önerebilirim: Çorba kaşıgı büyüklüğünde tereyağını yavaşca ağzınızda eriterek yiyin. Damakta eriyen yağ beyine işleyecektir. Baş ağrısının nedeni beynin, gövdede biriken toksinleri gövdeden atma çabasının bir sonucudur. Tereyağ %100 hayvansal yağdır. Beyinin yapısı da %60-70 hayvansal yağdır o yüzden tereyag beynin toksinleri atma eyleminde anında yardımcı olur, başağrısı tümüyle doğal biçimde azalır.Boğaz rahatsızlıkları, öksürük, koku alma gibi sorunlar için de gerçek organik bal bir tatlı kaşığı ölçüsünde almak iyi gelebilir. Tok karnına yarım limon sıkılıp serin suyla karıştırılıp içmek te genel olarak iyi gelir. Limon suyunu içtikten sonra bol su ile ağzı çalkalayın cunku limon suyu asitli olduğu için diş ile dişetlerine yıkın verir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok teşekkür ediyorum dediklerini dikkate alıp uygulayacağım. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum bugün spora da gittim :)

  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Spor tüm gövdeye iyi gelir. Anadoluda yaşayan biri olarak kışın pek spor yapamıyorum. Büyük kent (İst, Ank) ya da Avrupa'da yaşadığım dönemde kışın da spor yapıyordum. Kesinlikle cok iyi geliyordu. Bahar gelince bisiklet ile doğa da pedal cevirerek spor depoluyorum :)

    Spor demişken Sırp tenisçi Novak Djokovic hiçbir aşı olmadı. Raffael Nadal 'ın ise medyaya aşı olmuş gibi bi hava yaptıgını ancak gerçekte olmadığını düşünüyorum. Cunku aşı olsa bu fiziksel ya da zihinsel performansı değiştirirdi ancak Nadal'ın değişmedi. Nadal geçenlerde kendisinden 10+ yaş genç birini finalde yendi. Aşı olmuş olsa öyle uzun süreler performans göstermesi zor. Bence yeryüzü çapında ünlü hiçbir sporcu gerçekte aşı olmadı. Benzer biçimde iş kişileri, politikacı, gibi ünlü kişiler de aşı olmadı, sadece olmuş gibi yaptı. Sayın Emine Erdogan aşı olmadı, olsaydı basında medyada olduğuna ilişkin görüntü, yazı çıkardı, cıkmadı. Konuya biraz kuşkucu, sorgulayıcı göz ile bakınca cok ilginç çıkarımlar elde edebilirsiniz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşı neden performansı düşürüyor ?

  • Şimdi dünyada milyarlarca, ülkemizde 140milyon defa yapılan teste güvenmediğini mi söylüyorsun?


    140 milyon test demek sadece ülkemizde 100 TL'den hesaplasan 14 Milyar TL'cik yapar.


    14 Milyar TL'lik boş yere yapılmış olamaz... Ki bazıları bu teste 300-400 TL para veriyor.


    Bu test belki de gribin rebranding'i ( yani yeni isimle pazarlanması ) için kullanılıyor dersen ayrı. 2019 yılında ABD sağlığını 40 yıldır yöneten Fauci benzer bişi söylemiş çünkü:


  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    aşı gövdemize yabancı bir öge olup doğada karşılığı yoktur. bitkilerde bulunan lektin de gövdemize yabancıdır fazla alındığında gövdede toksin etkisi gösterir, uzun dönemde Multiple Sclerosis (MS) gibi durumlara bile yol açabilir. Ancak lektin doğada oluşmuştur. Aşı ise laboratuvarda oluşmuştur. Aşının amacı gövdemizi içerden değiştirmektir. Hastalıkların virüslerden oluştuğu yalnızca bir teoridir. Germ Theory diye geçer. Aşı, teorik bir hastalıga karşı gövdemizi değiştirir. Bu koşullar altında bırakın performans düşmesini, gövdemiz artık eskisi gibi olmaz. Kanımızda aşının oluşturduğu mutnat ögeler dolaşır. Bu ögeler 10+ yıl sonra bile kanımızdan çıkmaz. Geri dönüşü olmayan bir döneme girilir. Tümü, bir teorinin söylediği virüs hastalığı için.

    "Aşı neden performansı düşürüyor ? "sorusu problemi baştan bilmemektir. Problem sadece performans degildir.

    Tenis şampiyonu Djokovic, içgüdüsel yada bilgisel olarak bu ayrıntıları bildiği için aşı olmadı.

    Amerikan atasözü vardır: Birşey bozuk değilse onu onarmaya çalışma. Djokovic hem fiziksel hem zihinsel olarak en üst düzeyde. Covid diye bir patırtı kopmuş, XXX'in amcası yengesi yakalnmış diye Djokovic aşı olmaz. Djokovic yeryüzü tenis şampiyonu, bilinçsiz bilgisiz biri değil. Nitekim o yüzden aşı olmadı. Bunu yalnıca spor kariyerini sürdürmek için değil spordan sonraki yaşamını da normal biçimde sürdürmek için de yaptı. Ancak ondan da önemlisi kendi durumunu yargılayabilecek, özgür biri olduğu için de aşı olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Düşbaz kullanıcısına yanıt

    Böyle bir bilimsel veri, kanıt yok.


    Sonuçta 20 yy öncesi insanların ortalama ömürlerinin bugüne oranda daha fazla olduğunu söyleyen kaynakların herhangi bir ciddiye alınacak tarafı yoktur.


    Yaratıcı olunduğu sürece her konuda çeşitli teoriler üretilebilir. Önemli olan bu konuda tutarlı olup bunu kanıtlamak.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.