Şimdi Ara

Büyük Kafalar İçin Kulaklık Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, benim gibi biraz büyük kafası olan arkadaşlar için kulaklık önerilerinizi merak ediyorum. Kullanan arkadaşların yorumları gerçekten çok önemli .

    Günlük en az 2.5 saat müzik dinliyorum. Kulak içi kulaklık kullanıyordum.Fakat sürekli olarak kulaklarımdan problem yaşadığımdan dolayı KBB doktoruna gittim. Kulak içi kulaklık kullanmamamı önerdi.Özellikle kafa üstü kulaklıkların kulak için daha iyi olduğunu söyledi.Ben de bundan hareketle ,kulak üstü kulaklık bakmaktayım.

    Aklımda bir iki model var.Ki kendileri de şunlar olur:https://www.hepsiburada.com/sony-wh-ch510-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000NPZ3I
    https://www.hepsiburada.com/jbl-t500bt-mikrofonlu-kulakustu-kablosuz-mavi-kulaklik-p-HBV00000EQHOZ

    sizce bu kulaklıklar koca kafalı insanlar uygun mudur? ya da yeni model önerebilir misiniz?

    Teşekkür ederim.







  • Ben geçen hafta t500bt aldım ve güzel cihaz benimde kafam büyük abartılı durmuyor zaten eline alınca baya küçük geliyor kulaklık d&rdan 290 tlye aldım şuan stokta yok gözüküyor takip edersen denk gelir
  • T500Bt bana çok küçük geldi. Sıkıyordu kafamı falan yarım saat şarkı dinleyemedim. Benim de kafam büyük rahatlık açısından sorduğunuzu farzedip yazdım. Kısacası rahat değil tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.