Şimdi Ara

C Sınıf SUV/Crossover Önerisi - Formentor, Grandland, Lexus UX vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, araç almak üzereyim ve yaptığım araştırmalar ve denediğim araçlardan sonra listedeki araçlar arasında kaldım.


    Komforlu ve iyi görünmesi benim için kafi. Yüksek performans ve hız benim için önemsiz, hız sınırları kaldığım yerde sıkı denetleniyor, o yüzden yüksek hızlara çıkmayacağım.


    Opel Grandland 1.2 Benzin EAT8 GS donanım, intellilux farlar, anahtarsız giriş, çalışstırma ve elektrikli bagaj kapağı opsiyonlar - 30500 Euro (0 faizle yarısı ödenebiliyor)

    Cupra Formentor 1.5 Tsi DSG - Ses sistemi, 19 jantlar, matrix led farlar, elektrikli hafızalı spor koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, navigasyon ACC vs vs opsiyonlar da var. - 36000 Euro (3% civarı faizle %40-60ı ödenebiliyor)

    Cupra Formentor 2.0 4 çeker DSG - Aynı opsiyonlar ve yaklaşık 5 bin euro daha pahalı, dediğim gibi yüksek performans çok önemli değil o yüzden pek düşünmüyorum.

    Lexus UX200 - F sport desıgn + en yüksek paket - 36000 Euro (en zayıf ödeme seçenekleri bunda, o yüzden 3-4 bin euro civarı ödemede maliyeti olabilir.)


    3008, Tucson, Sportage gibi araçlar Cupra 1.5 fiyatları civarında daha boş paketlerle satılıyor ve bana göre daha kötü gözüküyor. O yüzden onları eklemedim.


    Formentorda yalıtımdan çok şikayet edenler olmuş, ben test sürüşü yaptığımda pek dikkat edemedim çünkü rotada 90 üzerine çıkabileceğim bir yer yoktu. Opel için iyi diyorlar o konuda.


    Fikirlerinizi ve varsa benzer klasmanda farklı araç önerilerinizi bekliyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.