Şimdi Ara

C Suv Önerisi 1600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Aile aracı için C Suv arayışındayım. Şu an çocuk yok. Bütçem 1500-1600 arasında. Belki birazcık daha 1700-1800'lere doğru çıkma imkanım var ama çok tercih etmiyorum araç kalitesi çok fazla değişmeyeceği için tahminen.


    Daha önce Mercedes c180 w205, VW Golf Highline araçlarım oldu. Şu an 1 senedir evlilik vs. derken geçici olarak 2020 Megane kullanıyorum.


    + Aracı sıklıkla şehir dışı yolculuklarda kullanacağım. Şehir içi çok yol yapmıyorum (Yakıt önemli değil)

    + Eşimle kullanacağım için koltuklu hafıza önemli eğer bulabilirsem. Donanım olarak önem sırasına göre elektrikli bagaj, adaptif hız sabitleyici, çift taraflı klima kıymetli.

    + Fransız araçlarına karşı soğuk yaklaşıyorum. Tercihen Alman veya Japon istiyorum. Aracın dışından daha çok içine önem veriyorum. Premium'a yakın olması, malzeme kalitesi beni iyi hissettiriyor.

    + Olabildiğince düşük km ve model yılı yüksek istiyorum elbette.



    Düşündüğüm ve İncelediğim Araçlar:


    - Kia Sportage 2020 Prestige Paket: 1500 civarında düşük km bulunuyor. Aracı ben çok beğendim kullandım ve inceledim. Fakat yeni kasası çıktı. Yeni kasasına bütçe çok elvermiyor gibi. Eski kasa alınır mı kararsız kaldım fakat içini vs. çok beğendim eski kasada olsa.


    - Skoda Karoq 1.5TSI Sportline Paket: 1750-1900 civarlarında bulunuyor 2022 model. Sportline paketini beğendim sadece. Aracı kullanmadım ama galeride bindim. Hayran kaldım. Bütçemi yükseltmek istemiyorum ama en beğendiğimiz araçlardan bir tanesi karoq oldu sportage ile beraber. Koltuk hafıza olan bir karoq bulamadım daha çok kodiaq'larda var. Benzer fiyatlarda kodiaq var ama eşim için çok gereksiz büyük ve bizim dar otoparkta sıkıntı yaratabilir.

    1800'lere çıkacak olursam koltuk hafıza isterim. Onun yerine 300k daha az verip sportage almak daha mantıklı geliyor. Ama karoq oturduğumda iyi hissettirdi. Dış görünüş olarakta sportage'in ötesinde bence. Ama o fiyata çıkıpta istediğim özelliğin olmaması beni üzüyor. Yoksa net karoq derdim.


    - Seat Ateca Fr: 1600-1700 civarlarına 2022-2023 model bulunabiliyor. Aracın içine bindim. Güzel sade bir araç ama çok tatmin etmedi diyebilirim. Aracın iç tasarımına ısınamadım. Karoq veya Sportage gibi beni çok etkilemedi özellikle ön kokpiti.


    - Cherry Tiggo 7 Pro ve Omada 5: İkisinide sıfır olarak en full paketini alabiliyorum. Aracın malzeme kalitesi Fransız ve Kore karışımında gibi hissettirdi. Bence başarılıydı. Omada'yı daha çok beğendim. En büyük artısı donanım olarak çok güçlü olması. Ama Karoq ve Sportage'in içindeki hislerim daha iyiydi az donanım olmasına rağmen.


    - VW Tiguan 1.5 TSI Highline : 2020 Model bulabiliyorum 1600 civarlarında. En beğendiğim araç olmasına rağmen hiç bir donanım yok bildiğimiz üzere. Son seçenek olarak tutuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacoder -- 8 Nisan 2024; 13:57:49 >







  • Citroen c5 aircross

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hyundai Tucson 2021+ araştırabilirsiniz. Donanım ve konfor olarak kusuru olmaz.

    Yine segment sizin için çok önemli değilse Hyundai Kona hem elektrikli(mümkünse) hem de benzinli hibrit sıfır tercihleriniz arasına alabilirsiniz.

    Yine verdiğiniz seçenekler arasında Kia Sportage 2022 ve üzeri prestige 1800 civarında piyasada bulunabiliyor. Ben olsam bu alternatifleri düşünürdüm, kolay gelsin size :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cherry'de Tiggo8 Pro Avangarde paketi çok güzel premium hissettiriyor listesi 1850 civarı ama sanırım 1750 ye veriyorlar bir görmeni öneririm.


    2.el de 2022 Sportage 1.600-1.700 civarı bulabilirsiniz aslında Elegance Konfor pakelisini, bende çok baktım buna ama o kadar açılmak istemediğim için birde bu kadar para verince sıfır olsun diye MG HS Luxury ile anlaştım 1540 a


    Sıfır Karoq Sportline'lara 2m çektiler bana aşırı geldi fiyatı ama araç güzel.


    Birde son olarak BYD'nin SEAL UDM-İ Pull-ing modeli geliyor 15 nisan da fiyat açıklanacakmış onuda araştır istersen ama sanırım 2m üstü olacak oda :)

  • Fransız’a soğuk bakmanıza karşın, malzemesi Fransız, ruhu Alman Opel Grandland ı tavsiye edebilirim.
    Beklentilerinizi Ultimate donanım karşılıyor ve 1.4-1.5M ₺ aralığında 2023 30bin km altında birçok alternatif mevcut. Aşağıda bir arama listesi paylaştım.
    https://www.sahibinden.com/s/LuiFEGm2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omoda 5 i beğendiyseniz durmayın alın,gayet kaliteli araç.
    C suvlarin ikinci eldeki fiyatları anlamsız sisik vaziyette
    Ek olarak mg hs bakılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok aracı galeri ve bayide gidip ziyaret ettim. Bütçemi biraz yükselteceğim yeni model araç almak için.


    2022 Sportage Prestige ile 2022 Skoda Karoq Sportline arasında tercih yapacağım. En güçlü görünen şuan Kia Sportage olarak görünüyor. Donanımları beni cezbetti.

  • Uzun yolda megane bunların hepsinden daha iyi olur. Macera aramayın bence.

    Omoda alırdım, alternatif mg hs modeli tavsiye ederim. 1500 civarına sıfırını veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.