Şimdi Ara

C6 kullanmış olan? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ne X5 ile yolda kaldım ne de c6 - vel satis hangisi konforlu bilirim, hatta x5'e hiç binmedim. Yani ben bu bahsedilen araçları anca yolda gördüm (vel-satisi gördüm c6 yı göremedim) ve ikisinide beğenmedim, belki de bu tarz araçları beğenebilecek bir zevk seviyesine varamadım.
  • sıfır C6 ya binmek için 85.000 euro olması lazım. bence sanat eseri bir araç istanbul'da birkaç tane gördüm. hidropnömatik süspansiyon içbükey arka cam büyük kasa eski cx leri andıran dizayn farklı olmak isteyen zenginler için çok özel bir araç
    vel satis demeyin bence çirkinlik abidesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisG -- 17 Nisan 2009; 16:35:36 >
  • yanlışmı okudum yoksa kapıları kuş kadar hafif accordla falanmı kıyaslanmış c6
    bir efsane, bir kült karşısında benimde bir nebze beğendiğim accord kim
  • Accord mu? Hiç güleceğim yoktu.

    İkisi yan yana dursa kafamı bir an çevirip de Accord a bakmam. Sonuç olarak ne oldukları belli...
  • Citroen C6 belkide sınıfındaki en üstün teknolojiye sahip araç.
    Biz de E-Klasse almadan önce düşünmüştük C6'yi ama gerek parça konusunda gerekse 2.el konusunda sıkıntı yaşatabileceğini düşünerekten vazgeçmiştik.Bu sınıfta en az değer kaybeden araç E-Klasse.
  • ben şimdi siparişi verdim 2,5 ay sonra teslim alacağım izmirde sadece 3 tane varmış
  • 80bin euroluk arabayı da burada sormak ayrı bir enterasanlık,
    bu tip sorular için bir VIP forumu olmalı
  • Kullanma fırsatım olmadı ama antalyada lansmanı yapıldığı esnada babamın yanında oturmustum. içi devasa, gerçekten çok ferah.. muazzam bir süspansiyona sahip. lakin düğmelerle ve elektronikle barışık olmanız gerekiyor. deyim yerindeyse içinde yapacağınız herhareketiniz bir düğmeyle yapılıyor. virajları söylemiyorum. hydroactive mucizesi sayesinde sadece çukur veya tümseklere giriyorsunuz. çıkışınız hissedilmiyor. araç bunu yutuyor. yürümesi ve sessiz dizel motoru açısından, ne mercedes ne audi.. gerçekten acaip bişey. arkadaşın teki demişki parça sıkıtısı var.. sevgili arkadaşım aldığın araba kraliyet ailesine hizmet veren, heryerde herzaman göremeyeceğin bir araç. çoğuda el işçiliği ile yapılıyor parçalarının. aç bi incele videolarını. heralde yani heryerde herzaman parcası bulunmaz.

    aerodinamizması mükemmel .28cD sürtünmesi var. gerçekten citroen in yeni uçan halısı bu olmalı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byte101

    Kullanma fırsatım olmadı ama antalyada lansmanı yapıldığı esnada babamın yanında oturmustum. içi devasa, gerçekten çok ferah.. muazzam bir süspansiyona sahip. lakin düğmelerle ve elektronikle barışık olmanız gerekiyor. deyim yerindeyse içinde yapacağınız herhareketiniz bir düğmeyle yapılıyor. virajları söylemiyorum. hydroactive mucizesi sayesinde sadece çukur veya tümseklere giriyorsunuz. çıkışınız hissedilmiyor. araç bunu yutuyor. yürümesi ve sessiz dizel motoru açısından, ne mercedes ne audi.. gerçekten acaip bişey. arkadaşın teki demişki parça sıkıtısı var.. sevgili arkadaşım aldığın araba kraliyet ailesine hizmet veren, heryerde herzaman göremeyeceğin bir araç. çoğuda el işçiliği ile yapılıyor parçalarının. aç bi incele videolarını. heralde yani heryerde herzaman parcası bulunmaz.

    aerodinamizması mükemmel .28cD sürtünmesi var. gerçekten citroen in yeni uçan halısı bu olmalı..



    +1 c5 kullanana kadar citröen benim için çok uzaktı bi şekilde citröenle yolum kesişti, suspansiyona diyecek kelime bulamıyorum... arkadaşında dediği gibi çukura gir ama hissetme... çünkü araba uçan halı hesabı kendini ayarlıyor, sadece tebrik ediyorum...

    + e klasse araç abimde var 2008 model, c5 i kullandığında resmen şok oldu.tabii iyi manada... :) (malum bizim ülkede adın çıkacağına canın çıksın)neyse suspansiyon ayrıcalığı vede konfor zenginliği açısından c5 ,c6 satmayı kısa vadede istemeyenler için bence en güzel seçim... + 2008 sonrası c5 lerde hyroactive suspansiyon bulunmamakta bilgilerinize...




  • ak2n arkadaşım şöyle ufak bir düzeltme yapayım. 2008+ üstü modellerde hydroactive sistem 1.6HDI modelde mevcut değil. 2.0lt lik üst modellerinde yeni nesil hydroactive mevcut.
    ama belirtmekte fayda var, yeni C5 devasa kasasıyla benim için gerçekten çok özel bir yere sahip, ama C6 harbiden yaşanması gereken bir otomobil. ki eskiden bizde onun atası 91 model bir XM vardı. sürüşüne doyum olmayan bir makine. (japon araba hayranıyım, 10dan fazla arabam oldu, şimdiki Xsara2 aracım japon olmayan ilk arabam, benim için citroenin yol tutusu ve sürüş konforu çok önemli, heleki 1 depo ile 1000km üstü yol gidebiliyorsanız ... :) )
  • +1

    gerçekten 1000km üzeri yol almak güzel bi duygu...

    + hydroactif sistemin yeni modelde olduğunu sizden öğrendim, ... desenize o zaman satılık arabam var :)

    umuyorumki hydroactive sistemli 0 km aracımı kısa sürede kavuşurum...

    saygılar...



    quote:

    Orijinalden alıntı: Byte101


    ak2n arkadaşım şöyle ufak bir düzeltme yapayım. 2008+ üstü modellerde hydroactive sistem 1.6HDI modelde mevcut değil. 2.0lt lik üst modellerinde yeni nesil hydroactive mevcut.
    ama belirtmekte fayda var, yeni C5 devasa kasasıyla benim için gerçekten çok özel bir yere sahip, ama C6 harbiden yaşanması gereken bir otomobil. ki eskiden bizde onun atası 91 model bir XM vardı. sürüşüne doyum olmayan bir makine. (japon araba hayranıyım, 10dan fazla arabam oldu, şimdiki Xsara2 aracım japon olmayan ilk arabam, benim için citroenin yol tutusu ve sürüş konforu çok önemli, heleki 1 depo ile 1000km üstü yol gidebiliyorsanız ... :) )




  • biraz daha toparlanabilsem, benimde bir satılık aracım olacak akın kardeşim
  • Arkadaşlar merhaba

    Hala 2. el C6 alınır mı ?yıllar geçmiş konu üstünden ama dönüş yapan olursa sevinirim. çevremden duyduğum 2.7 dizel HDi motorlarda yağ mazot karışma kronik motor sorunu varmış. öyle mi cidden ?


    bir de Bu C6 larda hidroaktif 3 mü yok 3 plus mı var süspansyion acaba ?


    2006-2008 C6 ile 2011 C5 in süspansiyonunu kıyaslayan bilen var mı ?


    Teşekkürler


    @Byte101 @ak2n @reisG @egunns @erciiment

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.