Şimdi Ara

cafe me bir virüs bulaştı yardım pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi bu exe dosyaları pc actıktan 11 dk sonra gelmeye başlıyor ve int cok yavaşlıyor işlem yapılamıyacak bir şekilde yavaşlıyor. başka bir pc getirdim onda dedim sadece pc yi açtım bekledim be 11 dk yine bu dosyalar geldi bu sefer modemi değiştirdim direk bu pc taktım yine bu dosyalar geldi zxyel firewall var ama yinede bunlar geliyor cafe de gercekten int cafelikten çıkmaya başladı yardımcı olacak arkadaşlar varsa bekliyorum.

     cafe me bir virüs bulaştı yardım pls..



  • Server client şeklinde mi bilgisayarlar.Yani değiştirdim dediğiniz ana makinamı yoksa client bilgisayarlardan biri mi?
  • tüm kafeyi kapatıyorum sadece modem hup ve zyxel calışıyor + olarak dışardan getirdiğim pc bu dosyalar yine geliyor yani kısacası pc den yada ana makine den kaynaklanan bir sorun değil hepsi kapalı. pc de başka yerden gelme modemi bile değiştirdim direk yeni getirdiğim pc yaktım yine bu dosyalar ve int sanki 56k modem :( gibi çalışıyor.
  • bir antivirus programı kurup taratmanızı ve daha sonra bps spywer türü bir program ile tekrar taratıp virus ve trojanları silmenizi öneririm ayrıca deepfreeze programınızı yenileyin.
  • bir tane makinayı formatlayıp temiz bir şekilde kurun ama ilk programınız kaspersky gibi güçlü bir antivirüs olsun
    işlem bitene kadar aynı ağa takmayın sonra diğer makinalara ghost atın.bütün mak ghost atmayı bitinceye kadar yeni kurduğunuz mak. ağa takmayın.
    kesinlikle daha az uğraşırsınız.
    internet cafe gibi bir yerde virüs kolay kolay temizlenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.