Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
15
Favori
15.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    oyunun renk paleti çok kötü. renkler çok sönük.

    Kesinlikle katılıyorum renkler çok sönük.

  • Oyunun tam sürümünü görmek lazım kesinlikle ama şu hali ile 600 lira vermeye değmeyecek gibi gözüküyor. Indirim dönemi beklemem gerekecek.
    Beta olduğu için fps mi kısıtlı yoksa fov ayarı etkin olmadığı için midir bilmiyorum ama Cold War oynadıktan sonra Vanguard çok yavaş geldi bana. Renk paleti konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Sanıyorum ki ikinci dünya savaşı atmosferi yaşatmak için renkleri böyle yaptılar ama olmamış bence.
    Bakalım tam sürümde nasıl olacak oyun.

    PC konusuymuş gözümden kaçmış yorumlarım Xbox içindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 19 Eylül 2021; 2:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}




    Ww2 oyunundan nasil bir renk paleti beklentisi vardi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 19 Eylül 2021; 8:40:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volcy123 kullanıcısına yanıt

    WWI olsa da BF1 veya WWII olarak BF5 denebilir örnek olarak lakin hadi diyelim BF serisini geçelim.

    Frostbite ile CoD oyunlarının motorunu kıyaslamak olmaz. Aynı stüdyonun (Sledgehammer Games) 2017'de yaptığı CoD WWII bundan çok daha güzel gözüküyor.



    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}Classic PC Gamesyoutube
    Call of Duty WWII PC Multiplayer In 2021 Decided to jump onto the multiplayer and see how it is in 2021, hope you enjoy! #CallofDutyWW2 #CallofDuty #WW2
    https://www.youtube.com/watch?v=h3exl7rV4bI

    Vanguard şu anki haliyle cidden göz yoruyor ve uzak çatışmalarda düşman seçmeyi baya zorlaştırıyor. Kaplamalarda vasat, yeni nesille alakası olmayan oyun. 2019 MW çok daha iyi görsel anlamda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Eylül 2021; 11:13:33 >
  • Oyun mevcut CoD serisinin 2. Dünya skini giydirilmiş versiyonu. Bütün kill streakler modern savaşlardaki streaklerin 2. Dünya skini sadece. Ayrıca her şey o kadar hızlı ki, düşman seçmek bile çok zor. İlla kafalarının üstüne bakmak gerekiyor çünkü dost düşman ayrımı sadece böyle. Hadi Battlefield bir nebze yavaş şu oyundan da ,bu oyun acayip hızlı ya. Adamlar takım ismi bile koymamış my team enemy team diye geçiyor.

    İnsanlar Battlefield 5'e bu nasıl 2. Dünya savaşı diyorlardı. Kurban olsunlar Battlefield 5'e, bu nedir yahu. Silahlara susturucuyu geçtim red dot ekledik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 19 Eylül 2021; 16:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    bunu çözümü var monitör, grafik kartı sürücüsü üzerinden ya da oyundan düzenleyebilirsiniz.

  • Oyun bana f2p oyunu hissi verdi bu oyuna verebileceğim maksimum ücret 15 dolar.

  • ARISLCK kullanıcısına yanıt

    10 dolardan fazla etmez bu oyun.

    çöp oğlu çöp. heves kırdı gerçekten.

    günde 1-2 maç atardık öncekilerde bunda haftada 1-2 maç atsan yeter.500 tl vericeksin bir de.

  • Arkadaşlar ön sipariş vermeden kod nasıl alabilirim bir türlü indiremedim ya betayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda arkadaşın verdiği twit sayfasında ki code verdi hata veriyo onu kabul etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis1234 C kullanıcısına yanıt

    Şu an kod ihtiyacı olmadan girebiliyor olmalısınız. Beta herkese açılmıştı. Blizzard App'i açtıktan sonra üstte bulunan oyun listesinden Call of Duty: Vanguard simgesine tıklayın (V şeklinde) ya da sol üstte bulunan All Games seçeneceğine tıklayarak gelen listeden Call of Duty: Vanguard'ı seçin. Ardından sol alt tarafta bulunan Game Version seçeneceğine de tıklayarak Beta seçimini yapın. Bunları yaptığınızda Install butonunun aktif olması gerekiyor.


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}
    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 20 Eylül 2021; 8:27:42 >




  • oyunu Pc'de 3060 Ti ile 4K High ayarlarda oynadım. üstte yazılan eleştirilerin hepsinin altına imzamı atarım. oyun şuanki haliyle çöp. ederi max 10$. ne yüzle bunu çıkartıcaklar akıl alır gibi değil. ama tabii her sene olduğu gibi yine satış rekorları kırıcak, metacritic'den 80 puan alacak orası ayrı.

  • bu oyunların yapımcılarını tebrik ediyorum, inanılmazı başarıyorlar


    cod warzone'un 1080p'si 900pye benziyordu

    ondan sonra gelen cold war'ın 1080p'si 720-800pye benziyordu


    alışkanlık olduğundan vanguard'ı da indirip bi baktım. 540p'ye falan benziyor. abartmıyorum yani 3 4 sene önceki oyunu açp 540p'ye çeksem ancak bu kadar blurlu gözükür (oyunun %100 res. scaleda çalıştığından emin oldum. bazılarında %70 başlıyormuş. bende öyle değildi, yani onunla da alakası yok)


    artık ne yapıyorlar ne ediyorlar bilmiyorum ama native 1080pde oynamak imkansız hale geldi. öyle bir bulanık görüntü var ki düşmanı seçememek bir yana gerçekten gözü rahatsız ediyor. bir sonraki oyunda artık 240p 360p falan gibi gözükür herhalde


    benim düşüncem bu kadar kötü olmaması gerek. bence optimize edilebilir görüntü kalitesi. steam'deki ve diğer donanım istatistiklerindeki %70-80 1080p kullanıcı oranını görüp bu insanları 1440p ve 4k'ya geçirmeye çalışıyorlar gibime geliyor. isterseniz komplo teorisi deyin valla umurumda değil. 10 yıl capcanlı net görüntülerle 1080p oyun oynadık. 1440p ve 4kyı icat ettiler ama kartlar o kadar gelişmedi. 1440p için bir kart alıyorsunuz 2 senede performansı tatmin edici seviyenin çok altına geliveriyor. 1080pde tüm kartlar uçup kaçıyor. insanlar 1440p ve 4k'ya istedikleri oranda geçmedikleri için bence oyunları yüksek çözünürlüklerde düzgün gözükecek kadar ayarlayıp salıyorlar piyasaya. benim artık düşüncem bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 20 Eylül 2021; 21:18:10 >




  • Error: KADENA-KEESLER Hatasının Çözümü ( Connection Failed Hatası)

    • Modem arayüzüne giriyoruz. ( 192.168.X.X )
    • UPnP ayarlarına giriyoruz.
    • Buradan "Port Yönlendirmeyi" devre dışı bırakıyoruz.
    • Modemi yeniden başlatıyoruz.


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}

    Ek olarak NAT menüsüne girip DMZ ayarlarına girip aktifleştirdikten sonra buradan PS nizin IP sini seçip kaydediniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}



    arkadaşlar oyunun en "RAW" halini görürsünüz bu betalarda. Makyajlandıktan sonra ne hale gelir bilinmez. Modern Warfare'ın betasında da bulundum ben, Ghost zamanından beri CoD oynuyorum. Buraya gelip yarım saat beta oynayan arkadaşlara lütfen itibar etmeyiniz.

    Oyun güzel, evet eksikler var(ben PS betaya'da katıldım PS5'de, sadece champion hill açık olan versionda) full release'de elbet çözülür. Hikaye modu oynanır, multi'de eğer benim gibi competitive sürekli takılan bi tip değil ve "casual oynamak istiyorum" kafasındaysanız sizi her türlü tatmin edecektir. İçinde bulunduğumuz dönemde herhangi bi oyunu savunan tip olmak istemiyorum ama, bize beta sunulan oyunların tamamen denemesini yapmadan buraya gelip çataçuta klavyesini sömüren tiplere de anlam veremiyorum.


    8 Ekim'de BF2042 beta açacak, ona da girip bakın. 25 gün sonra Halo Infinite beta açacak, oraya da gidin. Kış sezonunun oyunları bunlar, size en uygununu ve EN ÖNEMLİSİ size hangisi keyif veriyorsa onu seçin ona göre paranızı harcayın. Piyasanın direttiği şeye yönelmek yerine, siz hangi oyunda keyif alıyorsanız onu gidin satın alın ve muhabbetinize bakın arkadaşlarınızla veya solo. Satın alımdan sonra da o oyunun forumunu açıp bakmaya tenezzül etmeyin. Pek sağlıklı olmuyor çünkü, tecrübelerim bu yönde :)


    Herkese sevgiler, saygılar cümleten iyi oyunlar olsun şimdiden.





  • Dlss gelmeme ihtimali mi var? bununla ilgili detayları ne zaman görürüz acaba?

  • iamSymbiote kullanıcısına yanıt

    Eğer beta çıkışa yakınsa oyun hemen hemen öyle çıkar. ufak tefek dokunuşlar olur sadece. Betadaki halinden farklı çıkan oyun görmedim ben. Hele şirket büyükse zaten o 1 ay sürecinde 1 tane değişkenin değerini değiştirmek için bile pek çok departmandan onay almak gerekir.(Örnek olarak ayak seslerini artırmak istedin. Hem ses tasarım bölümünü ilgilendiriyor hem game design bölümünü) Ondan yapacakları iş basit bile olsa çok vakit alır.


    örnek olarak amazonun oyunu new world geçen sene kapalı beta yaptı. 1 yıl sonra gene bir beta yaptı ve çok ufak değişiklikler oldu 1 yılda. 1 ay sonra tekrar beta yaptı, 2 beta arasında sadece sayısal farklar vardı. yani sadece değişkenlerin değerlerini değiştirmişler 1 ayda. başka bir şeye dokunmamışlar. 1 ay daha geçti şimdi çıkışını yapacak oyun ve bu 1 ayda neredeyse hiç bir şey değişmeyecek.


    Yani bu gördüğümüz oyunun en RAW hali değil. oyunun %99 bitmiş hali.





  • iamSymbiote kullanıcısına yanıt

    şöyle yorumlara ayar oluyorum, hedef belirtmeden salla.


    "Buraya gelip yarım saat beta oynayan arkadaşlara lütfen itibar etmeyiniz."

    bilir kişimiz sensin galiba. sanırsın bi kendisi Ghost zamanından beri CoD oynuyor. bende ıskalamadan her CoD Mp'ını az çok denedim, denemeye çalışıyorum. zaten oyunun mekaniklerini, vuruş hissiyatını, harita tasarımlarını vs. eleştiren gördün mü konuda? her gelen görselliğin rezalet olduğunu dile getirmiş. e oyun işi en çok göze hitap ediyor. senin göz zevkine hitap etmiştir, alır oynarsın. geriye dönüp yorumları oku, herkes görsellikten şikayetçi. görsel tarafın leşliği diğer konularında önüne geçiyor doğal olarak. misal aynı olay Rdr 2'de de vardı. konsol, PC farketmeksizin 1080p'de oyun çamur gibi görünüyordu. bu oyunda 1080p'de render res.'i arttırsan da götürdüğü performansa nazaran görsellik gene tatminkar seviyeye gelmiyor. ayrı bi seviye kötülük var görsel tarafta, bunu başarmakta zor yani.


    sen hangi oyun betasında çıkışı ile tamamen farklı bir oyun gördün bu arada? beta neyse oyunda %90 oranında odur. ayrıca oyun firmaları salak değil... ya da bilmiyorum salak olabilirler, orası tartışmaya açık. çoğu oyuncu betaya göre satın alma kararını veriyor. "biz leş gibi beta yapalım, sonradan düzeltiriz" gibi bir dünya yok. müşterinin kafasında ilk izlenim kadar kabul görürsün. bu oyun son dönemde oynadığım en blurlu ve en kötü renk paletine sahip Cod oyunu. bu arada bende de Ps5 var ve betayı iki platformda da denedim. ikisinde de görsellik aynı.





  • iamSymbiote kullanıcısına yanıt

    beta oynayanlara itibar etmeyin diyosun da sen kimsin da sana itibar edecek millet peki? sen neye göre oyuna "güzel" diyosun? bi sen mi önceki Cod'ları oynadığını sanıyosun burada? sevgiler, saygılar şimdiden.

  • korsan oyun oynamayı bıraktığımdan beri cod oynamıyorum. sanırım en son mw3'ü oynamıştım. belki bir ara alayını korsan indirip SP'lerini bitiririm. COD hikayeleri güzel olur.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.