Şimdi Ara

cam filmi yaptırcam nelere dikkat edeyim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
19.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaNeRR

    cam filmi yaptırcaam beyler nelere dikkat etmem lazım ankarada yaşıyorum cok sıkıntı olacağını sanmıyorum gördüğüm araçların %80 cam film li

    Ceza yememeğe dikkat edebilirsin
  • deniz 6 arkadşım şikayetnizi firmamamıza bildirmeden veya bizi bulamadınız farz edelim distirübüter firmamıza böyle bir şikayette bulunmadan .
    burada böyle bir şikayette bulunmanızı art niyet olarak kabul ediyorum . adresimiz kazımkarabekir caddesi efeler iş merkezi 89 / 26 iskitler ANKARA / telefonumuz 03123410013 bize burdan ulaşabilirsiniz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gadniar

    Herkese Merhaba,
    Yuakrdaki yorumları okumadan kendi tecrübemden yola çıkarak cam film konusunda fikrimi söylemek istiyorum arkdaşlar.yakın zamanda film çektirdim komple tüm camları.1 numara en iyi kaliteden super oldu meraklıydımda iyi güzel herşey havamıda attım.taki arka camda sorun cıkana kadar.film çektirdiğim yerde birkaç kişi vardı arka camı farklı elemanlar yaptı tabi tecrübede ona gore .. filmciden cıktm içi lekeli balaoncuklar falan var adamlar dedi birkaç gun sonra gecer öyle de oldu.ama 2-3 sonra arka cama baktıgımda cizikler oluştu neyse sıcak havada onalrda gecer dedim hatta gititm gösterdim.en iyi kalite ya ömür boyu garantiliya sonra gel değiştirelimd ediler.1 ay sonra gittim cizikler hala geçmemişti bana denilen abi sökelim yeniden takarız dedi tamamd edim tanıdık vasıtasıyla gitmişyim ne de olsa sorun yoktu yani güveniyoruz ya....abi arka cam filmi başladı sökmeye olan oldu arka rezistanslar filmde kaldı iletkenliği sağlayan o boya tarzında çizgiler filmde kaldı ben dur yapam diyene kadar iş işten gecti .söyledim rezistansları bozdunuz diye adam mal mal baktı sadece ne diyeyim içim gitti resmen .neyse mecburen söktü söktükce içim gitti bütün rezistanslar gitti .oyleydi boyleydi ben sakinliğimi koruyorum güzel yoldan çözmeye çalışıyorum adamlar abi kaskon varmı diyo.neyse kaskodan değiştirecektik ama kasko kırık camı değiştiriyo rezistans içind eğişştirmiyor dedim abi kırarız dediler.bukadar cahilce geri zekalıca bir durum oabilirmi.oldu abi benim başıma geldi.neyse olanları cok fazl uzatmadan anlatayım.ben ordan tanıdık burdan tanıdık bir şekilde arka camı değiştirdim.tqabi orjinallik kalmadı.orijinal cam 3000 tl fiyta ı var gittiler muadil 300 tl lik cam taktılar.onuda geçtim yine benim sayemde camı kırdırmadan kasko uzeridnen değiştirdim.iyi güzel rezistanlar calısıyor gittim adamlara :)abi cam değiştirmişsin hemen takalım diyo dedim dur orda film takrımıyorum sizin ne yapacagınız belli değiş.diğer filmleride sokun paramıda iyade edin dedim .hopaaa orda adamlar bozuldu.ne diyeiym şimdi neys söktürdüm diğer filmleride camları temizlediler ama ağızlanıdna tek kelime cıkmıyor.şerefsizler filmleri sökene kadar parayı vermeyeceklerinide soylmediler.sonra basladı oyleydide boyleydide ya dedim bu filmler size maliyetr nekdar 50 tl olsun daha bile azdır yok okadar değilmiş 250 ymiş.neyse cok detaya girmeyecem sonuçta parayıv ermediler.adamlar namazında niyazında birilerine benziyorlar inanmayın arkdaşlar bu dünyada imanında olanlar ble senden benden daha çok haram yiyor.sonuç olarak dedim onalara ben bu olayı yaşadım ama sizin yuzunuzden sizin tecrübesisliğinizden cahilliğinizden dolayı yasadım dedim cam değişti arabamın orijinalliği gitti kaskom olmasaydı ne oclaktı camın fiyatını karşılayacaklarmıydı hayır.
    sonuç olarak dedim ki siz 300 tl nin hayırını görecekseniz kalsın dedim ben ne 300 tl ile olucam nede aç kalırım. ama siz evnize ekmek görürüyorsunuz bu para size haram dedim bu dunyada hesaplaşmam kimseylse öteki tarafta sorarım hesabımı dedim.adamlar okadar rahattı ki anlatamam.bide gelmiş elimi sıkıyo küslük olmasın diyo lan ne güsü yüzünüzü bile görmek istemiyorum. ben bu dunyada 300 tl den oldum ama onlar o paranın hesabını veremezler haram ediyorum.gitsin ibadet ederken onunda helalliğini istesin bakalım oluyomu.dükan da iş yapıyorlar bide.yalancılıkla sahtekarlıkla dünen iş nereye kadar gider.
    iannmayına rkdaşlar cam film öyleymiş boyleymiş yalan hepsi arabanız orjinal ise bırakın oyle kalsın.hikayy ehepsi cam film takınca sıkcamış sogukmuş yok içerde tutuyormuş bunlar hep sizi etkileyecke şeyler bedne etkilendim ama başıma gelince sonra her taş yerine oturuyor.bu olay bursada başıma geldi adamlar eski yalova yolu üzserinde 260 numara osmangazi bursada lar yeni adliye tarafından aşağıya doğru inerken sağda kalıyorlar.köşe dükkan .okdar cahiller ki kartlarına yazdıkları e-mail adres şöyle :) e-mail:kardeslercamfilmleri.com eline fıs fısı alan gitmiş filmci olmuş. biz mersedeslere yapıyoruz biz bmw lere yapıyoruz hepsi hikaye ben gözümle gördüm adamlar kaplama yapmışlar bütün arabaya tekrar söküp yenidne yapıyorar.adam memnun değilmiş tekrar yaptırmış.bu arada benim en iyi kalite dediğim film yan camdanda ayrılmaya başlamıştı anlayın yani en iyi kalide dedikleir bile cin malı uzu film amerikanmmı yok avrupaymıs yalan aib hepsi filmin üzeridne yazmıyor nemalı oduğu koy kutusunun içine ömüşteri nerden anlıycak kalitelimi diye.böyle arkdaşlar karar sizin bir anlık zevk ugruna gidipte film taktırmayın taktırcaksanız bile gidin isim yapmış yerelere boyle tanıdık diy wuyduruk yerelre gitmeyin.arka camlarda sorun olursa bırakın kalsın söerlerse daha kötü.
    BURSADA KARDEŞLER CAM FİLM bu işi yapan yer.olan benim parama ve arabama oldu. onlar hala helal ekmek peşindeler.paranın son kruşuna kadar HARAM OLSUN.

    yorum sizin..
    ha şunuda söyleyeyim bu işlerden once benim bir arkadaşımda aynı söylemişti arabanın orjinalliğini bozacak modifiye diye tabir edilen birşey yapma dedi ben 0 aldım arabaya yaptım araba döküldü film olsun başka birşey olsun arabayı rezil ettim dedi sakın sakın yapma demesine ramen ben yaptım.eşşeklik birazda bizde .bide iki arkdaş gittik diğer arkadaşımsa 0 arabayı yaptırdı onunda arka cam aynı sorunla gittik onuda soktuler onun arabasında 2-3 rezistans gitti:)


    herkese hayırlı günler.ben bu yazımı yayınlayabildiğim heryerde yayınlayacağım.ibret olsun herkese ki bir kaç kişi boyle bir durumla karşılaşmaması benim için kyafi en azındna başkaları yanmasın.

    http://www.bursaotohaber.com/?newUrun=1&Id=422832&CatId=bs161193&Fstate=&/KARDE%C5%9ELER-CAM-F%C4%B0LMLER%C4%B0--ARA%C3%87-KAPLAMA-S%C4%B0STEMLER%C4%B0

    Soluksuz okudum
    Ben de arka camları fabrika çıkışlı filmli Auris satın aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 23 Mart 2013; 18:34:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz6

    Ankara da nerede yaptırırsanız yaptırın şu Llumar Çağrı Yapı Güvenlikte yaptırmayın ben internette olumlu birkaç yorum okuyunca yaptırıyım dedim sağolsunlar sol kapıda ince ince bir sürü bıçak çiziği bırakmışlar boya 5-6 yerden çizilmiş aynı şekilde cam kenarındaki krom parça da nasıl becerdiler bilemiyorum ama işlerinin ehli olmadıkları kesin.

    DENİZ 6 arkadşım şikayetnizi firmamamıza bildirmeden veya bizi bulamadınız farz edelim distirübüter firmamıza böyle bir şikayette bulunmadan .
    burada böyle bir şikayette bulunmanızı art niyet olarak kabul ediyorum . adresimiz kazımkarabekir caddesi efeler iş merkezi 89 / 26 iskitler ankara telefonumuz 03123410013 bize burdan ulaşabilirsiniz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhan1923

    Hazır böyle konu açılmışken bilgisi olanlara sorayım.Siyah renk aracıma bende Film ya da Bod Perde yaptırmak istiyorum.Polisten çekiniyorum da perdeye birşey demiyorlar herhalde kullananların yorumlarını merak ediyorum.film mi perde mi hemen hemen aynı fiyatlarda.Ayrıca film yasaksa niye satışı yapılıyor ve polislerde kamu görevlileri de abartılı film kullanıyor bu sana yasak ama ben yaparımdan başka birşey değil mi!!

    O filmler bina camlarında da kullanılıyor.
  • En iyisi ve kalitelisi ZİEBART.

    10 adet aracıma yaptırdım. Çok memnunum.

    Şiddetle tavsiye edilir....
  • Ben de Ankara'da yaşıyorum. %80 fazla olmuş. Olsa olsa %f30-40 olabilir. Onların da 3/4' ü resmi araç veya hatırlı kişiler (eş ve çocuklar dahil). Geri kalanlar vatandaşa ait. Bu durumda aracınız gösterişli bir araçsa sıkıntı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.