Şimdi Ara

Çamaşır makinesi kömür değişimi sonrası sıkmayı kesiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çamaşır makinesinin motorunun kömürlerini değiştirdim. Çalışmasında hiçbir sorun yok yalnız sıkmaya geçerken en yüksek devre gelmeden gücü kesip duruyor sonra tekrar sıkmaya çalışıyor yine en yüksek devirde tam ulaşacağı zaman tekrar duruyor. Rotorunu ve aralarını temizledim ince zımpara yardımıylada temizleyip tekrar denedim. Biraz daha yüksek devire çıktı ama yine tam yüksek devire ulaştığında birden durup tekrar baştan sıkmaya çalışıyor. Sorun ne olabilir acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kömürün yönlerine dikkat ettinmi.?Yayli plakalarin yuvaya doğru oturup elektrik aldığından eminmisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makinesinde bulunan motor kömürlerinin değişiminden sonra kullanılması gereken bir taş olan ark taşı ya da diğer adıyla alıştırma taşının nasıl kullanıldığını ve ne işe yaradığını videomda sizlere anlattım. Fırça kömür kullanan ve zaman içerisinde kömürleri biten cihazlarınızda, kömür değişimi yapıldıktan sonra kullanılan bir taş olan motor kollektör ark taşının kullanımı önemli bir konu diyebilirim. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. #motor #alıştırma #kullanımı #eğiticivideo #usta #tamirci #keşfet Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim.
    https://www.youtube.com/watch?si=GsKmE1qrLmG6zSZQ&v=jxD4AMpuxFg&feature=youtu.be

    Başka bir sorun var muhtemelen ancak alıştırma taşı kullanmayı unutmayın diye bu videoyu koyuyorum. Sargılar ısınıyor olabilir. İçerisinde ptc elemanı var. Devreyi keser. 600 ömrü oluyor.

    Tabii bu görmeden bir tahmin. Motorda sorun varsa bulmak lazım. Ptc bu kadar sık devreye girmemeli. (bazılarında ptc olmayabilir).

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.