Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNESİ SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CAN DOĞAN Üstat
    ELECTROLUX -EWN 148640 W ü eledim.Bu iki modeli ( Siemens WM12S763TR ile LG F1402FDS )kıyaslarmısınız.Motor,programlar,sessizlik,tambur hacmi.. vs.. Siz olsaydınız hangisini alırdınız.Özellikle BUHARLI YIKAMA nasıl kayda değermi? Biraz cezbediyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woolf -- 1 Ekim 2011; 2:47:28 >



  • Bu başlığa bilgili birisi cevap yazabilirse sevinirim.Acil çamaşır makinası almam gerekiyor. electrolux siemens'le ilgineliyorum.woolf arkadaşın sordugu gıbı buharlı yıkama tavsiye eden varmı?
  • Bence siemens çünkü lg mekanik yönden alman markalarına göre zayıf hemde servis destegi zayıf.Bir de geçenlerde çok satış yapan bir spotçu lg çamaşır makinelerinden çok şikayet geldiğini söylemişti.Önemli olan dayanıklılık ve temiz yıkaması o yüzden bosch grubundan bir markayı seçmeniz akıllıca olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seawolf09 -- 1 Ekim 2011; 16:10:51 >
  • neden avrupa malı electroluxten vaz geçip çin malı siemense yada teknik servisi rezalet lg ye yöneldiniz ?
  • Öncelikle arkadaşlara yorumları için teşekkürler.Forumu biraz daha karıştırdım."EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ" topiğinde gerekli bilgiler mevcut.CAN DOĞAN üstat açıklamış.Benim tercihim SIEMENS-BOSCH'tan yana olacak..Bu arada SIEMENS WM 12S763TR Çin'de değil Almanya'da üretiliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orijinalden alıntı: onzy

    candogan62

    candogan62 bey cevabınız için cok teşekkur ederım.bugun makınaları daha yakından gormek ıcın mağazaları gezdım ve bugun inceledıgım markalar şunlar:

    1) VESTEL -CMH XXL 8412 TE
    2) LG -F1402FDS
    3) SAMSUNG -WF0804W8E
    4) SİEMENS -WM 10 S 461 TR
    5) ELECTROLUX -EWN 148640 W

    bunlar arasında dedıgınız gıbı VESTEL'in makınası cok ıyı degıl. LG ve SAMSUNG ise hem model hemde özellik olarak neredyse aynı ve pek bır karara varamadık. SİEMENS fena degıl ancak dokunmatık tuşlar nedeniyle istemedi annem. ELECTROLUX şuan ailemin en cok istedıgı model oldu % 99 ELECTROLUX'u alacagız. sizce ELECTROLUX nasıl bır marka, alırsak hata edermıyız?

    LG Samsung'a göre bence daha sağlam ve teknik altyapısı gelişmiş makinelere sahip.

    Electrolux kaliteli bir cihazdır ancak dengesiz yük algısı zayıftır, vuruntu sesi yapar. Zaten desibel değerleri de iddalı değil, 54dB yıkama, 78dB sıkma ses seviyesi var. Bu da klasik fırçalı çamaşır makinesi motorundan farksız. Ses sıkıntısı dışında kullanışlı bir üründür. Aynı ürünün AEG hali Teknosa'da kampanyalı olarak 1499TL'ye satılıyor (Lavamat L84950A3)

    Ben olsaydım LG F1402FDS ile Siemens WM12S763TR arasında seçim yapardım.


    Yukarıda CAN DOĞAN üstadın dediğine göre; Electrolux'te kaliteli.Fakat benim için sessizlik önemli.Ayrıca aralarında SIEMENS-BOSCH grubu servis yönünden avantajlı.Koskoca Ankara'da Electrolux'ün 2 tane yetkili servisi var.Ne kadar kaliteli olsa da ne olur ne olmaz kul yapısı..LG de de tuş kilidi ON-OFF düğmesini kapsamıyormuş.(Tam bizim ufaklık için)Ve makine çalışırken elektrik gidip geldiğinde program kaldığı yerden başlamıyormuş,baştan başlıyormuş..Forumda LG kullananların ifadesi..




  • Tüm cihazlarda çocuk kilidi açma-kapama durumunu kapsamaz. Çünkü acil durumlarda makineyi kapatmanız gerekebilir. Bosch'ta da program seçim düğmesi 0 konumuna alındığında çocuk kilidi açık olsa dahi makine kapanacaktır.

    Electrolux kalitesini çok bozdu, şu an rahatça önerilebilecek güzel bir modeli kalmadı. İnverter motorlularda bile ses 78dB üzerine çıkıyor, fırçalı motorlar bile daha sessiz kalıyor yanında. Zaten Time Manager Icon modelinde de memnuniyetsizlik fazla. Electrolux düşünülüyorsa yerine AEG Lavamat Protex modeli daha mantıklı.
  • Bilgi için teşekkürler..
  • AEG Lavamat Protex almadan once sunu izlemeni oneriyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=cn8yZ_Zi_BY
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trabzonizm

    AEG Lavamat Protex almadan once sunu izlemeni oneriyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=cn8yZ_Zi_BY

    Tank motoru felan mı takmışlar acaba buna yanlışlıkla?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trabzonizm

    AEG Lavamat Protex almadan once sunu izlemeni oneriyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=cn8yZ_Zi_BY

    makine arıza çıkarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.