Şimdi Ara

camera+housing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amcam yarın kısmetse Dubai'ye gidiyor.Bana önerebileceğiniz digital camera+housing kombinasyonlarını rica ediyorum.Çok profesyonel değil,free diving yaparken,maksimum 15 metrelerde resim ve sesli video çekimi yapabileceğim fiyatı makul sayılabilecek düzeyde olan önerilerinize ihtiyacım var,teşekkür ederim.



  • bende sony w7 var ve housıng epey bi para ama ama dubai de uygun olabılır.. birde canonun housinglerinin iyi olduğunu duydum ama ne kadar doğru bılmıyorum..

    bence iyi bir kompakt al housing i zaten uyar bi şekilde bırde free diving demişsin 15 metre dalabnılecğini dusunuyormusun snorkelle bilmiyorum normalde insan 5 metreye kadar falan anca dalar fotograf çekmek için eğer tüple scuba falan yapacaksan o ayrı o zaman housing şart ama eğer serbest dalacaksan bence digipac tarzı kılıflar yeterde artar bile kompackt için..


    quote:

    Orjinalden alıntı: Johnessen

    Arkadaşlar amcam yarın kısmetse Dubai'ye gidiyor.Bana önerebileceğiniz digital camera+housing kombinasyonlarını rica ediyorum.Çok profesyonel değil,free diving yaparken,maksimum 15 metrelerde resim ve sesli video çekimi yapabileceğim fiyatı makul sayılabilecek düzeyde olan önerilerinize ihtiyacım var,teşekkür ederim.




  • benimde aklımda Canon var doğrusu.tz3 te çok uygun fiyatlarda dışarda.tz3+housing 400-450 dolar arasında yurt dışında.Net bir öneri gelmezse yarın akşama kadar,tz3 isteyeceğim.Bu arada çok küçük yaştan beri dalıyorum.Daldığım ortalama derinlik 10+ metreler.Nefesle 40+ metrelere inen tanıdıklarım var.
  • fuji f50 /f100 f değeri 1/1.6 ve f 50 hatırladığım kadarı ile ıso 6400 ü destekliyor.. TZ3 e göre çok daha fazla verim alacağını düşünüyorum.. pilide tahminen en az 500 çekim gider .. su altı için sana bu mak ineleri önerebilirim..
  • Çok teşekkürler.Pek cevap alamayınca tz3 yazmıştım ama amcama ulaşabilirsem hemen düzelteceğim siparişimi.
  • evet evety f50 guzel makınadır f100 de onun yenı versıyonu olsa gerek bunların perfrmansının iyi olduğu soylenıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.