Şimdi Ara

Çanak anten soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Yeni çanak anten alıp montajını yaptıracaktım. Aklımda baff, sab ve atlanta vardı. Tanıdık bir ustaya sordum, baff kapandı dedi ve next nextstar'ı önerdi. Sen bana güven dedi. Sab'dan hiç haberi yok. İnverto lnb dedim, universal lnb var dedi.

    Sorum internette baff anten satan var. Kapandıysa bu satanlar ellerinde kalanlarımı satıyorlar.

    Sab markalı olanıda beğendim, 200 liraya 80 cm çanak anteni var. tavsiye edermisiniz bu markayı.

    Birde montajı kendim yapayım desem sanırım matkap gerekiyor. Matkapsız olabilirmi. İnsana zorla matkap aldırtacaklar.😁

    Şuan kullandığım çanak anten paslı ve kolu kırık. Yerini değiştirmek istiyorum ama yeni bir alet almamak için şu anki montaj borusuna kurabilirim.

    Aslında tivibuda halk tv olsa tivibu alırdım ama yok, kısıtlı yerlerde yayını var. Diğer kanallarda böyle bir sorun yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdem -- 3 Nisan 2021; 0:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Teknik olarak montaj için yeterli iseniz ve gerekli alet edevatta varsa elbette monte edebilirsiniz.Sinyal bulmada sıkıntı olabilir sanıyorum.Ayrıca piyasada var olan markayı tercih edin derim.Kalın sağlıcakla.

  • Atlanta çanak anten ve Inverto Black Ultra ikilisini alın.

  • https://baff.com.tr/ Baff artık sadece santral ve kamera satışı yapıyor. Muhtemelen o baff antenler depolarda kalanlar. http://www.sab.com.tr/tr/sab-dishes Sab anten hala satışına devam ediyor. Ama hiç sab marka anten kullanmadım. Şu an next&nextstar anten kullanıyorum 110cm'lik ve bu anten tee 2010 yılında alınan bir anten kablolarda 2010 yılında alınma lnblerse ikisi dt lnbleri biri markasını unuttum hatta dış plastık koruması komple gitmiş sadece metal bir bütün olarak kullanıyorum kelepçeye bağlarken de araya plastik parça koyuyorum ve onlar 2009 yılından kalma. Yani karar senin birader next&nextstar çanak anteni tavsiye ederim kendim kullandığım için dayanıklılığı açısından söylüyorum.


    Montaj konusuna gelecek olursam de ben balkona elektrikli ısıtıcının ayağına bağladım taşınabilir halde ve rüzgarda ya da fırtınada savrulmasın diye hem balkon borusuna hem de pencere doğramasına tellerle sabitledim bu şekilde tek bir çanakla 3 uydu izliyorum :) çatıya montajlayacaksanız ya bir matkap almanız gerek ya da matkabı olan bir tanıdığınızdan rica etmeniz gerek :) Kolay gelsin :)





  • Teşekkürler cevaplarınız için. Next taktırdım. Halk tv yine göstermedi. Sorun kabloda dedi. Ustayı gönderdim kabloyu kendim yeniledim, daha doğrusu kablo uzundu. Dışarıda kalan kısmı yıpranmış, o'nu kısalttım. Sorun kalmadı, herşey düzgün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.