Şimdi Ara

Canon A540 - A580 Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fazla ayar gerektirmeyen, kullanımı kolay ve resim kalitesi yüksek bir fotoğraf makinesi bakıyorum.
    Özellikleri itibarıyla Canon A580 bu beklentilerimi karşılayabilecek nitelikte, fotoğraf çekimi konusunda yeterli bilgisi olmayan -başlangıç düzeyinde- bir kullanıcı için iyi bir tercih midir?
    350-500 YTL fiyat aralığında optik sabitleme ve yukarıda belirttiğim özelliklere sahip alternatif marka ve modeller nelerdir?
    Bu arada; araştırmam sırasında daha eski bir model olmasına rağmen A540'ın A580'den daha yüksek fiyatla satıldığı dikkatimi çekti. Acaba, teknik özellikleri açısından A540'ın A580'e tercih edilmesini gerektiren bir üstünlüğü var mıdır?
    Deneyimli ve bilgili arkadaşlarımızın önerilerini bekliyorum.



  • Çok iyi bilen biri değilim ancak 570 IS bulabilirsen kaçırma!
  • hocam aynennnnnnnnnn katılkıyorum. adamlar a580 ne IS koymamışlar. bu açıdan a57o al derim bendee. canonun a500 serisi ilk çıktığından beri mükemmel bir seridir. tavsiye ederimm.
  • 540 gerçekten çok mükemmel bir makinedir.Ayrıca efsanedir.Temiz ikinci el bulabilirsen kaçırma derim.Tabi 570 ıs de de image stabilizer özelliği olması nedeniyle tercih edilebilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mhyen

    540 gerçekten çok mükemmel bir makinedir.Ayrıca efsanedir.Temiz ikinci el bulabilirsen kaçırma derim.Tabi 570 ıs de de image stabilizer özelliği olması nedeniyle tercih edilebilir



    Efsane olan A520.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.