Şimdi Ara

Canon Powershot Sx 230 399 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bunu alacağıma bimeks yada vatan dan sx220 yı almaya karar verdim 399 ama canon garantili başım ağrımaz ilerde bi sıkıntı olduğunda en azından :)
    üstelik 230 da şarj çok az dayanıyormuş bu gps nedeniyle.220 ıle sonuçta tüm özellikler aynı
  • Bu tip makinelerde kolay kolay arıza çıkacağını sanmıyorum,çıkacaksa da ne hikmetse garanti süresinin dolmasını bekliyor alet . Zaten aradaki farka tamir yapılır,ama japon üretimi olduğu için daha olumlu bakıyorum sıkıntı çıkarmaması konusunda.Servise gelince açıkçası yetkili servislerle ilgili o kadar şikayet var ki (canon dahil) eskisi gibi ille distribütör olsun demiyorum artık çünkü arada 15-20 lira değil 100 lira oynuyor,üstüne de adam kullanıcı hatası deyip çıkıyor.E ben o 100'ü niye vereyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desu noto

    Bu tip makinelerde kolay kolay arıza çıkacağını sanmıyorum,çıkacaksa da ne hikmetse garanti süresinin dolmasını bekliyor alet . Zaten aradaki farka tamir yapılır,ama japon üretimi olduğu için daha olumlu bakıyorum sıkıntı çıkarmaması konusunda.Servise gelince açıkçası yetkili servislerle ilgili o kadar şikayet var ki (canon dahil) eskisi gibi ille distribütör olsun demiyorum artık çünkü arada 15-20 lira değil 100 lira oynuyor,üstüne de adam kullanıcı hatası deyip çıkıyor.E ben o 100'ü niye vereyim?

    ama 220 ıle arada bı fark olmadığını da düşünürsek 220 daha mantıklı bence




  • Super fiyat . Ben black friday den 199 usd+tax almistim(%8)
    Compact makineler arasinda iyi bir yeri var. Renkleri dogal, zoom inanilmaz, gps de iyi ancak pil dayanmiyor. Bir de flashi her acilista mekanik olarak disari cikiyor, cok ergonomik bir durum olmuyor. Ben satmaya kiyamadim 350 tl ye :)) canon g15 almama ragmen zoom yuzunden vazgecemedim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha haftasonu vatandan 459 a aldım ya pofff ama tüm makineleri tek tek denedim zoom çok iyi çok hızlı netliyor samsung nikon falan çok yavaş kaldı en iyisi bu makine lensi de çok sessiz netlerken falan ses yok özellikle video çekimlerinde önemli tavsiye ederim. keşke acele etmeseydim almak için iade etsem nasıl olur sıkıntı çıkartırmı vatan
  • Gece gece masrafa girdim arkadaş sayesinde,
    Öncelikli ihtiyacım olmamasına rağmen, fiyatın cazibesine dayanamadım. Gerçi uzun süredir takip ettiğim ve almak istediğim bir üründü.
    SX240-260 vs. de çıkınca bizler için iyi oldu. Fiyatlar aşağılara çekildi.
    Üründen memnun kalacağımı düşünüyorum, mevcut makinam Samsung S1050 ama artık yetmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _jas_

    daha haftasonu vatandan 459 a aldım ya pofff ama tüm makineleri tek tek denedim zoom çok iyi çok hızlı netliyor samsung nikon falan çok yavaş kaldı en iyisi bu makine lensi de çok sessiz netlerken falan ses yok özellikle video çekimlerinde önemli tavsiye ederim. keşke acele etmeseydim almak için iade etsem nasıl olur sıkıntı çıkartırmı vatan

    internette naldıysanız sorunsuz iade edebilirsiniz 7 gün dolmadan




  • Söğütözü mazasından aldım yokmu yolu :(
  • İyide bu fırsat bitmedi ki devam ediyor
  • Gold paralel ithalat satıyor. Bizat arayıp sordum. Ha paralel ithalat olması iyimi kötümü? Bilmem.
    Asıl duyduğum bir şey beni rahatsız etti, aslı var mı bilmiyorum. Gold,yurtdışından refurbished ürünleri getirip satıyormuş. Umarım aslı yoktur. Bende 230 heveslisiyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.