Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
22
Favori
64.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KorayKorkmaz kullanıcısına yanıt
    Nasıl bulacağız bu sesin kaynağını acaba bende sese çok takıntılıyım araç çok güzel herşeyiyle tüm ihtiyaçlarımı karışılıyor ama o ses beni üzüyor gerçekten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cihanpolatuludas C kullanıcısına yanıt
    Valla hocam zor ya bulmak. Ben çok çaba sarfettim ama sonunda pes ettim :) tek çare servis gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cihanpolatuludas C kullanıcısına yanıt

    Serviste bakım yaptırırken teste çıktık. Sesi duydu usta da. Fakat yerini tespit etmek zaman alırmış. Müsait bir gün bırakmamı istedi. Fakat müsait olamadım hiç. Geçen biriyle konuştum. Onda da benzer bir ses varmış. Sağ motor kulağı değişti düzeldi dedi.

  • Arkadaşlar 2022 touch plus aldım, broşüre göre kablosuz apple carplay var ama bir türlü bağlantıyı kuramadım. İnternette de bir şey bulamadım. Bu konuda beni yönlendirebilecek olan var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Hocam varmı bir gelişme

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arıza değil de ses olduğu için pek umursamıyorum doğrusu. 1 seneyi geçiktir var. Alıştım ben ona artık. CAPTUR 2 (2020)  Büyük olasılıkla sıradaki bakımda gösteririm. Ses geliyor diye gitmem servise.

  • Merhaba arkadaşlar belki lazım olur konsola bu telefon tutucu aldım,konsol gövdeye yapılştırdım ,çok sağlam köy yolunda dahi düşmedi,fiyatı uygun., burada paspas sohbeti de olmuştu aranızda halı paspas alan oldu mu ?






    CAPTUR 2 (2020)

    ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 12 Nisan 2023; 16:9:2 >
  • herkese selamlar,


    geçen hafta Çarşamba günü 2021 model 155 BG mild hibrit Captur ile aranıza katıldım :)


    hem geniş olsun hem yeni olsun hem de biraz sportif görünsün biraz da performans deyip aldık, ancak performans konusu beni hüsrana uğrattı satıp geçtiğim araç 1.2 T 2021 mod 116 beygir otomatik corolla , onda aldığım hızlanma kalkıştaki atiklik vs. hissiyatını alamadım, bir önceki aracım 160 bg scirocco idi belki de onda aradığım performansı aradım bu araçta bilemiyorum gerçi ikisi apayrı araçlar ama.

    Gaz tepkisi sport modda dahil aşırı geç geldi bana, gaza sonuna kadar bassam da kalkışlarda vs. epey ağır kalıyor. Belki F1 vitesle kullanınca biraz daha iyileşebilir, henüz deneme şansım olmadı.


    bunun dışında araç aşırı rahat geldi bana , içi vs. çok güzel kaliteli hissettirdi daha önce premium araç deneyimim olmadı suv da aynı şekilde , o sebeple premium ile karşılaştırma yapamıyorum ancak önceki bindiklerime göre fersah fersah ileride malzeme kalitesi.


    Trim sesi konusuna gelince ben pek duymadım araç 10 bin Km de , rüzgar sesi için daha 100-120 leri görecek imkan olmadı bayram inşallah ..


    bagaj yine eski araçlarıma göre beni tatmin etti.


    arka yolu tarafı için aldığım gün 4 kişi bindik 1 tanesi geniş dedi diğeri eh dedi kişiden kişiye ve beklentiye göre değişir diyebilirim.


    yakıt konusu, daha uzun yola çıkamadım şehir içi minimum 7.1 maksimum 8.6 gördüm, dün sabah ise evden işe 0 tüketim ile geldim ( diye düşünüyorum menzil 280 idi, işe vardım hala 280 idi , ev iş mesafe yaklaşık 15 km) 60 ı hiç geçmedim eco modda ve ara ara yeşil araç simgesi çıktı sanırım hep elektrikle geldim, daha çözüyorum aracı :)

    yarım depo 400 km menzil verdi, önceki toyotamda full depo 550 mezil veriyordu, özetle yakıt konusu beni tatmin etti 5-6 ları zaten aramıyordum. 7-8.5 arası şehir içi uygundu.


    yerden yüksek hissettiriyor, araştırırken hep çok az kaldırılmış clio vs. diye yorumlar gördüm ama abartmışlar biraz, bana bariz yüksek geldi.


    dikiz aynasından görüş açısı biraz küçük geldi ben alışkınım ancak belki daha geniş görüş açılı arabadan geçenler yadırgayabilir.

    yan aynalar biraz yakın gösteriyor ama alıştım.

    sensörler güzel ama insan kedi köpek vs. yaklaşınca ötüyor , dalgın vs. iseniz panikletebilir.

    arka kamera güzel cam gibi görüntü yok ama engel değil her türlü iş görüyor.

    mysense (adından emin değilim) modundan seçilen iç aydınlatma kısmı kesinlikle yeterli değil, sadece kablosuz sarj alanı ve ön sağ sol kapıyı aydınlatıyor. arka kapılar ve ayak basma yerlerine bu renkli ledlerden koymamışlar, sanayide bir aksesuarcıya gidip imkan varsa ekleteceğim.


    süspansiyon eh, genelde çukurları vs. hissediyorsunuz ama çok şiddetli değil.

    apple car play kablosuz olmuyor , henüz kablo almadım bugün alıp deneyeceğim.

    müzik - radyo sesi beni tatmin etmedi, benimki standart bose vs. fark edecektir tabi.

    saklama gözleri bence yeterli.

    tarz , görünüş duruş, bence 10/10, çok bakıyorlar araca :D

    güncel bir bilgi olarak su an yıllık bakım hibritler için reno ermat izmirde 4250 tl


    araç 1 haftadır bende sürdüğüm kadarıyla yorumlarımı ekledim, bayramdan sonra güncelleme yaparım.


    fotoğraflarını eklediğim plastik egzoz kapaklarını gerçek krom egzozlar ile değiştireceğim sanayide , arayan varsa bu kapaklardan bana yazabilir.

    yine 18 Elmas kesim RS jantlarını da elden çıkartıp biraz daha sportif jant takacağım, ilgilenen var ise jantlar ile İzmir için görüşebiliriz.


    son olarak bir kaç sorum olacak;


    1-Gaz tepkimesinin gecikmesini bir şekilde kaldırabilir miyiz servisten vs. ( Pedal commander ve yazılım dışında pedal commander aşırı pahalı, yazılım henüz yokmuş bu araç için dr.ecu sordum )

    2-Hibrit araç için bilmem gereken ek bir bilgi bakım , uygulama vs. var mı ?



    CAPTUR 2 (2020)


    CAPTUR 2 (2020)




  • ds1925 kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık güzel paylaşım olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tazcan kullanıcısına yanıt

    rica :) kullandıkça eklerim

  • ds1925 kullanıcısına yanıt
    Bende de icon full modeli var. Oldukça memnunum ama benimki hibrit olmayan 155 beygir. Ben kalkışlarından memnunum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tazcan kullanıcısına yanıt

    doğrudur ben eski sürdüğüm araçlar ile karşılaştırdığım için belki de öyle hissettirdi. bunun dısında ama 10 numara araç bence

  • ds1925 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca yoldaki sertlik konusuna gelince aracın lastiği 18 inç ve büyük olması da bu konuda etkili diye düşünüyorum.
    Dediğiniz aracın kalitesi oldukça iyi. Benim önceki aracım makyajlı Peugeot 2008 di , yeni kasa 2008 almayı düşünüyordum. Fakat pejo fiyat konusunda şımardı . ayrıca hayalet gösterge de sorun yaşayanlar olmuş o da vazgeçmem de sebep oldu. Uzun araştırma sonucunda captur kalite ve malzeme konusunda çıtayı yükseltmiş o nedenle bu aracı tercih ettim. Şimdilik araç güzel.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tazcan kullanıcısına yanıt
    Haklısınız jant boyutu da etkiler dediğiniz gibi. bende çok memnunum , aracı daha fazla sürmek için her gün işe gidesim geliyor desem yalan olmaz :)
    kazasız belasız sürüşler ve iyi bayramlar herkese

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ds1925 kullanıcısına yanıt

    Rs jantları satmayı dusuyorsanız pm atabilirsiniz bana.

  • Merhaba arkadaslar 2021 captur 1.3 tce ben bu araçta km trip sıfırlamaya bulamadım sifirliyorum fakat bu sefer Aracın 100 km yakit tüketimi vs gibi yerlerde sıfırlanıyor yani sıfırlamaya önce 7 lt lerde olan tüketim sifirlamadan sonra 17 18 lt lerde başlıyor ve kullandıkça düşüyor. Merak ettiğim sadece bir depoda yaptığım menzili sifirlayamiyormuyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hldntunc H kullanıcısına yanıt

    Orada katetmiş olduğunuz kilometredeki ortalama hızınız ve bu süreçteki ortalama yakıt tüketiminiz gösteriliyor. Veriler birbiriyle bağlantılı olduğundan hepsi birden sıfırlanıyor.

  • icon paket büyük ekran varsa eco menüsünde tüketim verilerini kayıt yapıyorsunuz. tabi kayıt ettikten sonra sıfırlanıyor bilginiz olsun

  • medxr13 M kullanıcısına yanıt
    selamlar

    şimdilik askıda jant işim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.