Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
22
Favori
64.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 X 114.3 olarak biliyorum. ben olsam dışardan alırım bayiler de fiyatlar çok yüksek

  • Arkadaşlar Merhaba,


    Ben de araçla ancak 500 km yapabildim pandemi falan. Bir kaç sorum var sizle paylaşayım.


    Şimdi benim araçta touch paket, Araç için 17 inç orijinal çelik jant renault bayiden sordunuz mu fiyatlar nedir? Hankook ventus prime 3 le geldi araba lastik nasıl siz ce beğendiniz mi? Benim eski araçta michelin primacy 3 vardı sanki o daha iyi geldi bana ıslak zeminde özellikle?


    İkinci olarak kauçuk paspas aldınız mı ne kadara aldınız renault bayilerde var mıdır? Bez paspas nemleniyor nemli kalıyor çünkü?


    Üçüncü olarak cam filmi yaptıran düşünen var mı? Ne civarda fiyatları?


    Dördüncü olarak boya koruma falan yaptırdınız mı öneriyor musunuz?


    Hafta ilkkez bir uzun yol yapıcam inş biraz ciğerleri açmak lazım.


    Bu arada Motora pek laf yok. Gayet net ve hisli motor konusunda çok iyi diyorum araca.


    Bir de koltuk kılıfı alan var mı renaulttan onlar nasıl acaba?





  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Merhaba;

    Renault'da orjinal jant fiyatı 4000 TL civarında idi. Ama basınç sensörleri dahil miydi bu fiyata bilmiyorum.

    Lastik konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. Aracı sakin kullanıyorum. Öyle sınırları zorlayan biri de değilim. Benim için yeterli geldi. Yazın bunları kullanıcam ama seneye kış için kış lastiği muhakkak alıcam. İstanbul'da yaşamama rağmen yaz lastiklerini kışın da kullanmayı uygun bulmuyorum.

    Aracı bana teslim ederlerken kauçuk paspasla teslim ettiler. Orjinal Captur paspası. Bundan önce clio'm vardı. Onda da kauçuk paspaları 5 sene sorunsuz kullanmıştım.

    Aracı teslim almadan bayiye cam filmi, seramik kaplama, motor - koltuk koruma, cam su itici ve kaput şeffaf folyo kaplama olarak işlemli 2500 TL'ye yaptırdım. Plaka işlemlerini hallederken o işler de aradan çıktı. Dışarıya göre daha ucuza geldi. Bundan önceli aracımda da boya korumayı aralıklarla yaptırıyordum. Çok faydasını gördüm. Bir de uzun yol yapıyorsanız kaput kaplama şart. Yoksa kaput bir süre sonra taş izinden çok kötü oluyor.

    Ben koltuk kılıfı kullanan birisi değilim. Araç koltukları yanma, yırtılma olmadıktan sonra çok kolay temizleniyor. Yeni gibi oluyor. O yüzden şahsen koltuk kılıfı kullanma taraftarı değilim.





  • duayen2 D kullanıcısına yanıt

    Sağolun. Çok iyi bilgiler verdiniz.


    Ben de istanbulda ikamet ediyorum Anadolu yakasındayım hangi bayi de bu işlemleri yaptırdınız. Bana teslim ederken Bez paspasla teslim ettiler o an aklıma da gelmedi. Önceki Clio 5 imi kauçukla teslim etmişlerdi. Çok memnundum aslında.


    Jant konusunda da belki İcona geçerim bu sene sonu diye biraz beklemeyi düşünüyorum. Araçtan memnun kalırsam 2021 2.yarıda Rs line captur gelecekmiş. Bir konuşurum belki.


    2500 TL ye çok iyi fiyata yaptırmışsınız işlemleri açıkçası ben de karartılmış cam aramıyorum değil. Eski arabam icondu biraz ondan galiba dolu arabaya binince biraz boş geliyor=).


    Ben de bu fiyatlara bir boya koruma cam filmi ve Kauçuk paspas almalıyım sanırım.


    Belli de olmaz memnun kalırsak çok daha uzun bineriz.

  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Ben Mahmutbey Çetaş'dan aldım aracı. Orada yaptılar bütün işlemleri. Benim de bundan önceki aracım icon donanımdı. Bu da icon olsun isterdim ama ötv diliminden dolayı arada 100k fark vardı. Bu tutara değecek bir özellik ve aksesuar da eklenmiyor. Motor, şanzıman aynı sonuçta. Eğer araçtan memnun kalırsam sırf donanım için de araç değiştirmeyi düşünmem.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt

    Haklısınız o da bir bakış açısı. Sadece donanım için de araba değiştirilmeyebilir. 130 luk bende ki gayet yeterli artık 140lık var sadece sanırım. 155lik 2021 model yok.


    Aslında orta paket bir araçta bir kaç ekleme olsaydı iyi olurdu. Ne yalan söyleyeyim kart sistemi elektronik park freni özlemi çekiyorum 

  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Bense otomatik katlanan aynayı arıyorum sadece. Özellikle sağ aynayı her seferinde unutuyorum açmayı. Neyse alışıcaz artık.  

  • Merhaba;

    Start&Stop sistemini ilk defa kullandığım için çok yadırgadım. Beni çok rahatsız etti. Sizler kullanıyor musunuz? Bu sistemin araca zarar verme ihtimali var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: duayen2

    Merhaba;

    Start&Stop sistemini ilk defa kullandığım için çok yadırgadım. Beni çok rahatsız etti. Sizler kullanıyor musunuz? Bu sistemin araca zarar verme ihtimali var mı?

    Ben kullanmıyorum . Araca bindiğim gibi önce kilide sonra start stop kapatmaya basıyorum :)

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Ben öncekinde de bunda da zaman zaman kullandım hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar. Az dur kalklı bir kısımdayken kullanılabilir ana full trafikte sıkıcı olabiliyor. Gerek yok diye düşünüyorun yopun trafikte.

    Zaten emisyon sebepli konulan birşey. Çokta bir makarası yok.
  • start&stop dan şikayetim yok ama autohold biraz tedirgin ediyo diyebilirim.

  • autohold benim de dikkatimi çekti pek güven vermiyor gayet salıyor kendini gibi.

  • Autoholdu kapayabilirsiniz. Bir kere kapadınız mı tamamdır. Benim bunda yok eskisinde vardı çok ender açardım yere göre onun dışında kapalı tutardım.
  • Herkese selamlar ,

    Aranıza 1.3 Tce EDC Touch ile katılmış bulunuyorum.

    Şuan için araçtan gayet memnunum , daha önceki aracım Ford Fiesta idi. Atmosferik bir motordan Turbo'ya geçince hissedilir bir fark yaşadım.

    ALLAH hepimize kazasız , belasız sorunsuz sürüşler nasip etsin.

    Forumda bu konuyu daha etkin kullanmak ümidiyle...

  • v_emre kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim. Ben de 10 gün önce aldım.

  • v_emre kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. 1.3 tce fiestaya falan benzemez:d bn de Ocakta almıştım. Üç aydır gayet memnunum çok keyifli bir araç uzun süre kullanmayı planlıyorum artık.

    İletişimde kalırız diyorum. Kazasız sürüşler hepimize.
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

    Aynen hocam motor ve vites performansı çok güzel.

    Ama açıkcası kaporta biraz ürkütüyor. Yol ve rüzgar ,Tavana gelen yağmur sesi bile fiesta'ya göre biraz fazla gibi geldi.

    Bir de bendeki fiesta güvenlik paketliydi. Şimdi baktım Captur'da Perde hava yastığı bile yokmuş. Yıl olmuş 2021 neden hala araçlarda güvenlik özellikleri opsiyon olur ki ?

  • Türkiye de kilerde yok evet. Ben de birşey soracağım bilgi amaçlı. Aranızda cam filmi ve seramik kaplama yaptıran var mıdır önerir misiniz? Bu cam filmi kaliteli oluyor mu ileride sıkıntı yaratmasın? ben bir renault bayiden teklif aldım ikisine toplam son 2600 tl dediler siz yaptırdınız mı nerede yaptırdınız öneriniz var mıdır? Benim otoparkım yok araba hep dışarıda seramik yaptırayim diyorum boyasına bişey olmasın diye daha önce hiç yaptırmadım mantığı nedir işe yarar mı? Önerdiğiniz yer olursa o bayide falan da yaptırabilirim?

  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Ben cam filmi, seramik kaplama, ön kaput film, motor ve koltuk koruma 2500 TL'ye yaptırdım aldığım bayiden. Ne kadar kaliteli yapıldı bilmiyorum. Dışarıda bilindik markalar var. Onlardan da fiyat alabilirsiniz ama en az 2 katı fiyat çıkacaktır diye düşünüyorum.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Uygun yaptırmışsınız ben de inş yaptırıcam. Cam filmi nasıl memnun kaldınız mı arkalar siyah önlere yapıyolar mı sistemi nasıldır ben daha önce hiç yaptırmadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.