Şimdi Ara

Çare Ersun Yanal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sık td değişikliğini onaylamıyorum ama Fatih terimle yapabileceklerimiz ortada. Ersun hoca ile bu gruptan güle oynaya çıkarız diye düşünüyorum.



  • aykut kocamana bile razıyım
  • Yav he he. Bir maçla hemen karar veriyorsunuz. Portekiz dünya kupasında gruplarda elendi. Arnavutluk'a yenildi. Hemen mi oluyor bu işler. Ersun Yanal'mış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONUNA KADAR DESTEK BU TAKIM TERİM İN ÇİFTLİĞİ DEĞİL?BU KADAR BAŞIBOZUK SAVRUK VE HESAPSIZ KİTAPSIZ BİR MAÇA ,TURNUVAYA BAŞLANMAZ....BURADA HALA ÇOLUK ÇOCUK GELMİŞ OLCAN YERİNE HASAN HASAN YERİNE HUSAM OYNASIN DİYOR MESELE BU KADAR BASİT DEĞİL.PEKTEMEK OLSAYDI DEFANS ÖYLE HER TOPTA YAKALANMAYACAK MIYDI?YAV İLERDE RONALDO,İBRAHİMOVİÇ OLSA NE OLACAKTI?ORTA SAHA ÇİFTLİK OLMAYACAK MIYDI?
  • ne ersun yanalı ya. Başındaki mafyalar gitmediği sürece bu ülke futbolundan bi b.k olmaz. Şu ülkenin, milli takımından tut klüp takımlarının oynadığı futbolu gördükçe iğreniyorum. Bi almanya 2. liginde, ingiltere championship'te oynanan futbola bakın birde bizim ülkede oynana futbola onları oynadığı futbolsa bizim oynadığımız ney oluyor? Yurtdışında yaşayıp oranın milli takmını seçen türk futbolculara bu yüzden kızmıyorum. Y.d ve türevleri olduğu sürece ülke futbol yüzünden daha çok birbirine girer.
  • Teknik direktör meselesi değil zaten çıkamayız gruptan. Çekler Hollandayı yenmiş. İzlanda bizi yenmiş. Nereye çıkıyosun gruplardan?

    Yarın da Kazakistanla berabere kalırız. Olur biter.
  • beyler saçmalamayın.fenerliyim ama fatih terimle sonuna kadar gitmeliyiz olmadı bence şenol güneş getirilmeli takımın başına
  • Fenerbahçeye bir ameliyat yapıldığından beri Türk futbolu geriye gidiyor.

    Ameliyat yapıldı, üstüne stadlarda tezahürat olmasın diye, passolig çıktı, bence sorun ne Terim'de ne futbolda.

    Esas sorun ülkenin üzerinde yıllardır dolaşan karabulutta, bu karabulutlar hayatın her alanını etkiliyor, niye futbol kötüye gitmesin,

    hergün kadın cinayeti oluyor, terör aldı yürüdü, insanlar birbirini sokakta boğazlıyor, adım başı mafya psikopat doldu, din özgürlüğü vicdan özgürlüğü kalmadı, insanlara mahalle baskısı aldı yürüdü, işsizlik aldı başını yürüdü,

    özgürce eleştri yapanların kendilerini buldukları yerler belli, bence sorun Terimi gönderip, Ersunu getirmekle çözülmez.
  • Türkiye nin en iyi teknik direktörü Fatih Terim dir. Çare dediğin adam, milli takımdan öyle bi kovuldu ki bi daha denize düşşeseler ona sarılamazlar. Tıpkı Daum un Fenere bir daha gelmeye yüzü olmadığı gibi Ersun Yanal da Hakan Şükür ü sistemime uymuyor diye oynatmayıp, Ersen Martin i oynatıp saçmaladığından beridir milli takımın Ersun Yanal a kapısı kapalı. Hakkını iyi kullansaydı eğer, bizi gruptan çıkarsaydı kredisi olurdu Ersun hocanın, Fatih Terim in ise kredisi tükenmez öyle kolay kolay, bu böyle biline.

    "Fatih Terim ile yapacaklarımız ortada" lafına hitaben yazılmıştır.
  • Care 1 adam degil..2 adam degil.
    X gidecek Y gelecek dertler bitecek yok...

    Sistemimiz yok plankmiz yok.oyuncumuz yok...genclestirme diyoruz .terim ile 5 yil anlasiliyor.lan hani genc ? Gurbetciler disinda var mi bizim yetistirdigimiz ?

    2002 yilindan sonra gerekenler yapilmadi altpilarda sampiyon olmak ugruna, birilerinin gonlunu almak ugruna..2002 donemi bitince millet ooww bizimkiler artik oldu dedi cag atladik dedi kendimizi kandirdik..oysa farkinda degillerdi bir donem baslamiyor bitiyordu..gerisi de gelmedi.2008 de 2, 5 mac ile 3.olduk yillarca efemm biz 3.olduk diye dolastik.
    A2 takimlar kuruldu bozuldu antrenorler geldi gitti yardimcilar geldi gitti ..futbol direktoru olarak ersun yanal geldi teklif alinca aninda gitti tolunay kafkas geldi o da teklif helince vinn...

    Terim ile 2008 sonrasi olmuyor dedik 2006 da yine bu zamanki gibi uzun vadeli gelmis ? olan Terimi 3.yilinda sutladik..ne bir sistem vardi ne duzen.
    Hiddink geldi birden birsey yapmasi istendi olmadi hiddink bilmiyor dedik sut...yine hersey basa dondu.yine elde bir sey yoktu.
    Avci geldi o da sutt..
    Sonra yine terim geldi ..komedi gibi resmen..lan madem terim gelecek idi neden sutlandi da demedi kimse .tabi terim ile yepyeni bir gelecege masali oynandi 5 yillik plan yapildi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bence çare aykutta.
    milli takıma turnuva hocası lazım, maçlar 0-0, 1-0 biter ama gruplardan çıkartır
  • Ülkemizde futbol dahil her konuda başarı yada başarısızlık neredeyse tek kişiye bağlanıyor. Tabi ki sorumlulukta tek kişiye yükleniyor...

    Federasyon başkanı bu ülke futboluna olumlu ne katkı vermiş ki ? ne verebilir ? Futbolumuz plana programa projeye ihtiyacı var ve bunların arkasında duracak adamlara ihtiyacı var.

    Ersun Yanal bu şartlarda gelirse ne kadar tutunabilir ki ? Arkadaş hep resmin bir köşesine odaklanıyoruz, büyük resme bakıp büyük sorunları konuşmuyoruz.
  • Ersun Yanallı milli takım çok iyi başlamıştı iyi oynuyordu ama sonra basın hakan Şükürü oynamıyor diye çok büyüttü olayı. Ersun Yanal haklı idi teknik direktör istediğini oynatır idi, o zamanlar fatih tekkeyi forvet oynatıyordu.
    Ersun Yanal şimdide gelse mutlaka yeni bir taktik anlayış sistem getirir ve en önemlisi formayı hak edene verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkın aslanlarım , parçalayın aslanlarım diyerek hoca olunmaz.Bir taktiğin , sistemin olması lazım.Dolayısıyla evet , F.T artık eski heyecanını kaybetmiştir.Aykut hoca veya Ersun hoca iyi bir tercih olacaktır.Bana sorarsanız , Aykut Kocaman'ın daha iyi bir seçim olacağını düşünüyorum.Eh.. öncelikle Y.D'den kurtulması gerek Türk futbolunun.
  • terimden zerre hazzetmem ama "sık td değişikliğini onaylamıyorum yeni gelen adamı yollayalım" neyin kafası?

    istersen van gaal'i mourinho'yu simeone'yi ancelotti'yi getir bir halt yapamazlar. ne sanıyorsunuz futbolu siz? yeni td geldi hooop puanlar gelsin falan mı?

    ersun yanal üst seviye bir td değil ligde iş yapar ama bu takımla uluslararasında bir başarı getirmesi imkansız bir cacık olmaz.
  • Aykut kocaman deniliyor lab saka gibi.Herifin teknik taktik bilgisi yok koskoca milli takimi layik goruyorlar

    Kesimhaneye makastar yardimcisi olarak bile almam o yeteneksiz , vasifsiz , vizyonsuz , korkak herifi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda istek olmadıktan sonra Mourinho gelse faydasız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.