Şimdi Ara

Casper Hakkında Bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    En iyisidir, falandır filandır öyledir böyledir diyerek 2 sene önce araştırmadan bir teknosa görevlisinin gazıyla HP G3000 almıştım. Tabi artık ne garanti kaldı ne de adam gibi çalışan bir sistem. Bende yeni laptop arayışına girdim. Beni 1 sene falan üzmeyecek, fiyatı uygun özellikleri iyi bir laptop aramaya başladım. Eniştem geçtiğimiz hafta kendine bir laptop almış, bende görünce baya beğendim. Özellikleri de iyi gibi. Laptopun markası Casper. Bilişim işiyle uğraşan bir arkadaşıma sorduğumda Casper'ın servisinden korkucaksın bence iyice araştır dedi. Bende sizlere sorayım dedim.

    http://www.hepsiburada.com/casper-nirvana-cpb-p745-3f95-core-2-duo-p7450-2.13ghz-3gb-250gb-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd73153

    Laptop bu linkte görülen. Hem bilgisayar hemde Casper hakkındaki bilgilerinizi rica edicem.

    Teşekkürler.







  • Dostum ürün gayet iyi ama orda çok pahalı. Alacaksanız aynı ürünühttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1917
    adresinden alın. 300 lira daha ucuz nerdeyse.
  • Dostum bende uzun arayislar sonucunda Casper almaya karar verdim ve aldim. Aldigim gibi makinede Ölü Piksel vardi. Banada herkes Casper in teknik servisi hic iyi degildir demislerdi. Bende simdi ayvayi yedik dedim ne yaparim. Cunku sadece 2 ÖP vardi ama TSE standartlarina gore 4 ve üzeri ÖP lere degisim hakki doguyordu.
    Aldigim yetkili saticiya gittim sagolsunlar ellerindeki 1 alt modelin LCD si ile degistiler ve en ufak bir tantana falan cikarmadilar.

    Senin sectigin bilgisayara gelince o bilgisayari alacagina

    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1863 Bunu al arada 300 TL var ama aradaki butun farklara deger (Ben 2.160 TL ye 12 Taksitle ve Vista mi 64bit yukleterek Orjinal Casper cantasi ve Kablosuz Mause dahil aldim istersen yardimci olurum)

    Eger bu cok fazla diyorsan senin sectigin bilgisayar fiyatindahttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1930 bu PC yi oneririm.

    Ayrica bu siteden daha uygun fiyatlara almistim ben




  • Selamlar,

    ben internetten almayacağım. Nakit taksit yapan bir yerden almak mecburiyetindeyim. ancak dediğiniz bilgisayarlarada bakıcam. ilginize teşekkür ederim.

    Servis konusunda başka tecrübesi olanlar var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.