Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.HBI2410D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikleri burada..

    Fiyatına göre çok uygun geldi bana, markası umrumda değil özelliklerine bakarım ben..

    ve bu arada yorumlarınız benim için çok önemli hangi tür oyunları çalıştırır yada çalıştırmaz?



  • Hocam,bende laptop alacağım konu açmıştım. Bende CASPER ve LENOVO arasında kaldım,ve bu bilgisayarı görüp beğenmiştim.Özellik olarak gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar gibi duruyor piyasayı araştırınca.RAM hızı biraz düşük sanırım.(1066Mhz) Bu ürünü almayı düşünüyorum. Lenovo z560'tan bu ürüne kaydım,ne kadar doğru yapıyorum bilinmez ama benim CASPER'e kaymamın bir diğer sebebi ise bulunduğum ilde teknik servisi var ve sıkıntı olduğunda sallayabileceklerini düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TetraCrew

    Hocam,bende laptop alacağım konu açmıştım. Bende CASPER ve LENOVO arasında kaldım,ve bu bilgisayarı görüp beğenmiştim.Özellik olarak gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar gibi duruyor piyasayı araştırınca.RAM hızı biraz düşük sanırım.(1066Mhz) Bu ürünü almayı düşünüyorum. Lenovo z560'tan bu ürüne kaydım,ne kadar doğru yapıyorum bilinmez ama benim CASPER'e kaymamın bir diğer sebebi ise bulunduğum ilde teknik servisi var ve sıkıntı olduğunda sallayabileceklerini düşünmüyorum.


    8GB RAM'ı gorunce gozum kamastı bırden, bu fiyata bulmak gercekten cok zor. Ben sılıvrı'de oturuyorum servisi 1 km uzaklıkta var, alıcam gibi.. RAM hızı dusuk dedın (1066Mhz)..

    ben oyun oynamak ıcın alıcam bu pc'yi herhangi bir sıkıntı yaratırmı?




  • Herhangi bir sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum ama ddr3 ramler arasında en yavaş 2. mhz hızına sahip olduğunu bildiğimden hızının düşük olduğunu söyledim.Tabiki yinede güncel oyunları rahatlıkla oynatabilecek iyi bir notebook.
  • anladım tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.