Şimdi Ara

Casper VİA T9W (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
8
Favori
36.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mmeett_01 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz google play de touchpad olarak kullanım dediğiniz şeyin ne olduğunu tam anlamadım. acaba telefonu tablete bağlayıp telefonu touchpad olarak kullanım gibi bir şeymi. ve buna benzer bi program önerir misiniz.
  • Sorunu bende yaşadım sonra güvenli kipte açmaya çalıştım güvenli kipte açmak için klavye gerekiyordu ve bluetout klavye bu aşamada çalışmadı bende güvenli kipte sistemi açamadım. otg den klavye bağlamak aklıma gelmedi belki böyle seçilebilirdi. ama ben sıfırlama yaptım çok uzun sürdü fakat sistem açıldı . Sonra aygıtların güncellenmesinin windows update den yapılmasını engelledim ve programlarımı tekrar kurdum şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor wifi çekişi güzel pil ömrü yeterli.
    Autocad2010 kurdum çalışmadım henüz bi proje üzerinde çalışınca buraya bilgi girerim . tableti alacak olanlara tavsiye ederim handikapları var ama üstesinden gelince şık bir cihaz.
  • Bendede mavi ekran hatası verdi.. Kapanıyor açılıyor sürekli. Ekran Kartınının internetten otomatik güncelleme çabası yüzünden kaynaklanıyor yada windowsun Single Language olmasından sanırım. Bugün sıfırdan kurulum yapacağım Temiz Windows 10 u ( Single Language değil ) şu anda Microsoftun sitesinden indiriyorum.


    Bu Arada Ekran Küçük dokunması zor oluyor diyenler masa üstünde sağ tıklayın > Görüntü Ayarları > Metin Uygulama ve diğer öğelerin boyunu değiştir çubuğunu % 100 den % 175 e getirin daha kullanışlı hale geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 18 Ağustos 2016; 15:55:21 >
  • Vallahi çıldıracağım.

    Windows 10'daki problemlerden sonra Win 8.1 yükledim. Bu sefer hiçbir driver yükleyemiyorum.

    Ekran kartı driverı yüklerken bu sistem minimum sistem değil falan diyor. Hiçbir driver yüklenmiyor....

    En sonunda kırıp atacam cihazı o olacak. Bir dünya saatimi verdim sorunların sonu bir türlü gelmiyor. Cihaz haşat oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sıfırdan kurmuştum cihazı windows 10 olarak ve yine mavi ekran verdi casper'ın sitesinden indirdiğim ekran kartı yüzünden.

    Bugün windows 8.1i geri yükledim bu seferde hiçbir driver yüklenmiyor. Windows otomatik olarakta güncellenmiyor. Kanser etti beni yeminle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    Ben aldığım da 10 yüklü geldi. Sevmedim 8.1 temiz yükledim driverlarını bulamadım fakat ( reklam olarak algılanmasın ) tabletpiri diye bir sitede driverlar dahil f u l 8.1 ve 10 olarak yazılımı yayınlamışlar. İndirip kurmadım. Tahminimde Single Language sürüm olmasından kaynaklanıyor olabilir. yine aynı ekran hatasıyla karşılaşırsam 8.1 i oradan indirip kuracağım. Akşam bir deneyeceğim cidden çok problemli bir cihaz verdiğim paraya acıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 18 Ağustos 2016; 16:03:05 >
  • Windows 8.1 tablet kullanımı açısından 10'dan daha iyi gibide hiçbir şekilde driver kuramıyorum ve Windows update işe yaramıyor.

    Aslında hatayı en başında yaptım ben. Android veya İos bir tablet alsaydım böyle saçma sapan işlerle uğraşmazdım.

    Eğer akşama kadar çözemezsem bu driver yükleme ve bulma sorununu en son o dediğiniz yerdeki romu son çare olarak yüklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh bee!!

    Sonunda bitti. Ses kartı driveri hariç bütün driverları yükledim.

    Yalnız 8.1 'le 10 arasında nesil farkı varmış hakikaten. 8.1 çok daha iyiymiş 10 dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 linkten windows indirme aracı ile windows 10 32 bit (SİNGLE LANGUAGE SÜRÜMÜ DEĞİL ) indirdim sıfırdan flash bellek ile kurulum yaptım.

    Yükleme bitip tablet açılınca ekran driverını internetten güncelledim bu sefer mavi ekran hatası vermedi sorunsuzca kuruldu sanırım windows 10 single language sürümü ile driver uyumsuz ve bunu belkide casper servisleri bile bilmiyordur. Hatayı bu sürüm yüzünden veriyor sanırım. Diğer driverları casperın kendi sitesinden indirdiklerim ile kurdum şu anda sorunsuz mavi ekran hatası vermeden canavar gibi çalışıyor... İlerleyen günlerde yine bir hata verirse paylaşırım.

     Casper VİA T9W




  • Demek sorun sadece single language'de. Bende onla iki defa formatladım her ekran diveri yüklememde sistem çöküyordu. Sorun olan arkadaşlar Single Language yerine arkadaşın dediği sürümü indirsin.

    Olmayınca 8.1'e geçtim driverları yükleyemiyordum. Yüklenmemesinin nedeni 2 mb'lık İntel Soc Driver paketini yüklememem. Onu yükledikten sonra bütün driverlar sorunsuz yükleniyor.

    İyi ki de 8.1'i yüklemişim. Sistem inanılmaz akıcı. Tableti 10'la almıştım. Windows 10'da bariz fps problemleri vardı. Mobilite ve arayüz olarak kullanışlı değildi. Metro İnternet Explorer akıcılığında bir tarayıcı tablet arayüzü bile yoktu. Şu an bu sorunların onda biri bile yok. Sadece disk kullanımı hatası vardı Windows Search'ı kapatınca o sorunda çözüldü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adem0730 A kullanıcısına yanıt
    hdmi kablo ile harici bir ekrana bağlayıp açabilirsin.
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yaşamadım windows 10 da tamamen o single language sürümü yüzünden kaynaklanıyor ;). Denemek amaçlı 8.1 kuracağım bakalım merak ettim şu anda o siteden yazılımı indiriyorum. Beğenirsem onda kalacağım. Tahminimce 8.1 daha stabil çalışması lazım 10 a göre. Casper bunun 8.1 sürücülerini neden vermiyor anlamıyorum

    Birde şu nalet wifi çekmeme sorununa bi çare araştıracağım resmen deli ediyor beni. (Kulaklık takmak istemiyorum) Aynı wifi chipsetini hometech de kullanıyor onların windows tabletleri çatır çatır çekiyor.
  • 8.1 çok daha stabil ve hatasız. Tek hata disk kullanımı onuda iki tıkla çözdüm.

    Birde wi-fi çekmeme sorunu Windows 8'de o kadar sırıtmıyor. Windows 10'dan iki tık daha iyi. Daha önce hiç çekmeyen odalardan çekmeye başladı cihaz. Bunda yüklediğim driver mı etkili oldu yoksa Windows 10 wifi konusunda daha mı kötü gerçekten bilmiyorum.

    Şu an için hissettiğim tek eksiklik başlat menüsündeki kutucukları büyütememem. Ekranı yüzde iki yüz büyüttüm ama kutucuklar büyümüyor. Onuda çözsem bir sorunum kalmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    Birde 8.1 deneyeyim windows 10 bazen takılmalar yapıyor ve wifi çekmeme sorunu tamamen deli ediyor beni, şeytan diyor al çekici eline vur bitane . 2 video film izleyelim Leptopu açmayalım diye aldık resmen kanser oldum. 8.1 i indirmye başladım bakalım.
  • Arkadaşlar başlat edge ve mağaza tamamen çalışmaz oldu windows 10 ile ekran kartı driverlarda falan hiç hata yok ama nasıl oldu anlamadım. birçok yöntem denedim başlatı geri getiremedim ne yapmalı bi yol gösterin.
    win10 sürümü gayet eski imiş ondan yapıyor muhtemelen diye düşündüm güncelleme yapayım dedim 16 gb boş alan istiyor sistemde iki tane program kurulu ama yinede 16 değil 12 gb alan boş gözüküyor yani win10 güncelleme de yapamıyorum. ne yapmalıyım 8.1 kurmak ve driverlarla uğraşmak istemiyorum
  • N-u-S-r-e-T N kullanıcısına yanıt
    Win 10 hangi sürüm yuklediniz acaba. 32 mi 64 mu kurdunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeCanter kullanıcısına yanıt
    X64 yuklu cihazimda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N-u-S-r-e-T N kullanıcısına yanıt
    biosun sadece 32 bit sürüme uygun olduğu yazıyordu yukarıdaki açıklamalarda . biosu mu update ettiniz
  • Konunun başından beri herkes Windows 10'a geçince Wifi sorunu bittiğini yazmış. Ben W10 kullanırken sadece yan odaya kadar kullanabiliyordum. Diğer odalarda kulaklık takıyordum mecburen... Kulaklık takmadığımda hiçbir siteye girmiyordu ve en sonunda wifi simgesi sarı ünlemle gözüküyordu.
    Ama Windows 8.1'de böyle bir durum yok. Şu an o odadan kulaklık takmadan rahatça gezebiliyorum internette ve video bile seyredebiliyorum takılmadan. Yani wifi sorununa takanlar Windows 10 yerine 8.1 kullansınlar, en fazla performans 8.1'de. Kesin çözüm olarak ise 8.1 + kulaklık. Çünkü cihazın tasarım problemi var. Bu problem çekimi %40-%60 oranında sınırlandırıyor.

    Ayrıca dokunmatik arayüz olarak Windows 8.1 çok daha iyi. Metro uygulamaları biraz fazla olsaydı İpad kalitesinde tablet deneyimi verebilirdi ama herhalde bu cihazlar tutmadığı için Windows 10'la tablet kullanımından çok masaüstü kullanım üzerine düşülmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 20 Ağustos 2016; 11:54:25 >




  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    tablet bana win 10 ile geldi ve çekim sorunu yaşamadım. benim sorunlarım çok daha başka. başlat menüsünü geri getiremiyorum henüz getirebilmiş değilim. orjinal microsoft sitesinden windows 10 indirdim hafıza kartına attım. hafıza kartından kurulum yapılabiliyor değil mi. yoksa usb ye atacağım rufus ile. tablet gibi kullanım küçük klavye gibi şeyler bence sorun değil yanimda bulundurabileceğim bilgisayar şeklinde kullanacağım daha çok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.