Şimdi Ara

Casper VİA T9W (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
8
Favori
36.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silentpassenger kullanıcısına yanıt
    Dostum birisi Windows diğeri android işletim sistemine sahip. Önce işletim sistemi tercihini yapmalısın ancak ondan önce 7" ile 10" arasında önemli bir fark var. 10" film için daha iyi olur. Ayrıca windows'u android'e tercih ederim. Ancak özel bir tablet uygulaması kullanacaksan android tercih edilebilir. Malum windowsun hala tablet uygulamaları ile ilgili eksiklikleri var ancak exe koca bir dünya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 5 Ekim 2015; 23:24:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı alan bir kaç arkadaş olmuş.Hepsi iyi günlerde kullansınlar.Yanlız onlardan bir isteğim var cihazlarını fotoğraf çekip atabilirlermi acaba fikir ve tasarım açısından ekran parlaklığını ven netliğinide hem görmüş oluruz böylece
  • Parlaklık fazlasıyla yeterli, netliği de gayet iyi. Ekranına söyleyecek laf yok onu belirtiyim.

    Sadece video ve internet amaçlı olarak android ve ipad'ler çok daha avantajlı bana göre pil ömrü açısından. Windows tabletleri daha bilgisayar gibi düşünmeli bence.
  • C-A- C kullanıcısına yanıt
    Ne kadar gidiyor? Mesela 360 p video izlerken kaç saat gidiyor? Parlaklık orta ayarda wifi açıkken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net ölçüm yapmadım ama tek amacınız video izlemekse android alınmali bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-A- C kullanıcısına yanıt
    Yok tek amacım video izlemek değil. İnternette daha rahat dolaşma,torrentti daha aktif kullanma ne bileyim bir çok şeyi daha rahat yaparım. Çok olmadı buna da kurulur android :-D .Acelem de yok zaten öyle bakıyorum şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boris3 -- 24 Mayıs 2020; 20:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı görüp incelemek isteyenler Vatan mağazalarında teşhirde olup olmadığına bakabilirler. Hepsiburada da yeniden satışa başlamış.
  • beyler hiç eclipse veya android studio deneyeniniz oldumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler, aslında internet üzerinden online soru bankalarından sorular çözmek ve arada film izlemek benim için esas tercih sebebi olduğu için ekran büyüklüğünün ve şarjının uzun süre gitmesinin önemli olduğuna karar verdim. Bazı yerlerde windows işletim sistemli tabletlerde fazla yer kalmıyor diye duymuştum, ayrıca bazı android uygulamalarına ihtiyacım var ve bunların windows uygulamaları henüz oturmuş değil. Araştırırken Lenovo nun yeni çıkardığı Tab 2 A10 modelini gördüm ve sonunda onda karar kıldım. Yardımın için sağol dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentpassenger -- 12 Ekim 2015; 22:16:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-A-

    Net ölçüm yapmadım ama tek amacınız video izlemekse android alınmali bence

    Hocam bu tableti dışarı çıktığında dizinin üstüne koyduğunda kılıftan kayıyor mu? Yani dik bir şekilde netbook gibi dizine koyabiliyor musunuz?

    Bir türlü karar veremiyorum ve bu kılıf olayı soğutuyor gibi beni. Takılabilir klavye olsaymış çok güzel olacakmış.
  • Bu tableti bende aldım.. Kendi izlenimlerimi aktarmaya çalışayım..

    İyi yönleri,

    1-Tablet tasarım olarak çok güzel..
    2-Klavyesi harika ,çok hafif, ince ve çok düzgün çalışıyor.
    3-Ekran gerçekten full hd ve görüntü harika
    4-Cep telefonu şarj aleti ile bile şarj edebilisiniz...Şarj cihazı coğu telefondan bile ufak..her yerde arabada dahil usb ile şarj edebilirsiniz.
    5-Bataryası gayet iyi gidiyor.
    6-cihaz neredeyse ısınmıyor..
    7-Çoğu programı çalıştırıyor...Günlük ofis hesap ve ayrıca çizim bile yapılabilir.
    8-Gayet hızlı açlıyor ve kapanıyor.

    Eksiler,

    1-Cihazda hiç uyarı ışığı yok..Şarj olurken veya bildirim geldiğinde hiçbir uyarıyı algılayamıyorsunuz.
    2-Mini usb portu tek olduğundan cihaz şarjda iken ikinci bir usb ye sürekli ihtiyaç duyuyorsunuz fakat yok.
    3-Çok geç şarj dolduruyor..Yaklaşık 8-10 saat sürüyor dolması ve diğerlerinin dediği gibi %100 olmuyor %99 kalıyor.
    4-Wifi seviye dalgalanması var ama bu cihazla alakalı değil windows 8 ile alakalı..windows 10 unu yüklemeden tam çözüm alamıyorsunuz..ama harddisk ve ram değeri düşük olduğundan ben windows 10'a geçmeyeceğim...wifi güncellemeleri ile biraz da olsa sorunu hallettim sayılır.
    5-Cihazı usb portundan klavye bağladım ve biosa girdim fakat boot seçenekleri arasında usb den veya başka medya aygıtlarından açılışı bir türlü sağlayamadım.. Dual boot yapılamıyor sanırım..bios buna engelli galiba...en çok üzüldüğüm konu bu oldu...belki bir çözümü vardır..umarım birileri bununla ilgili birşey paylaşır.
    6-Beraberinde verilen kılıf çok güzel ama klavyeli olarak kullanırsan güzel..klavyesiz kullanacaksanız muhakkak ekstra bir kılıf lazım..klavyeyi çıkartırsanız kapanmaz..

    Aldığıma memnum muyum.. ? cihaz çok ucuz ..markası başka birsey olsaydı inanın sadece kalvyesini bu paraya alabilirdiniz.. o yüzden çok takmıyorum ama ben ilkkez atom işlemcili bir bilgisayar kullanıyorum ve açıkçası bana göre değilmiş ..çünkü ben işlemleri üst üste biriktirmeye ve güce dayalı programlar kullanmaya alışmısım o yüzden bana yetmiyecek sanırım..

    teşekkürler,,




  • Arkadaşlar merhaba ,

    Cihaz dün elime geçti. Baya iyi casper ı bir kenara koyuyorum çünkü bunu yargılamak hiç hoşuma gitmiyor ve sevmiyorum . Sonuçta tabletin bir üreticisi var ve sipariş üzerine hazırlanan cihazlar.

    Cihaz genel olarak cihaz çok hoşuma gitti benim için tek sıkıntı wifi zayıflığı ve hatası - ki çok sorun etmiyorum bir şekilde halledeceğim onu.

    500 tl ye alınabilecek tartışmasız bir cihaz olmuş üreticinin ellerine sağlık. Eğer hayatı tolerans olmadan yaşayan bir bünye ise bu cihazı düşünen kişi kesinlikle almasın lakin halledilebilecek ve verdiği fiyat karşılığında aldığı ürün oranını doğru yapabilen kişiler kesinlikle bu cihazı almalı . Tavsiyemdir.
  • Aklım bu cihazda. Uygun 2.el bulursam almayı düşünüyorum. Full HD ekran olması beni cezbediyor açıkçası.
  • Bluestacks programını kurup deneyeyim dedim, android tablet deneyimi yaşamak için... kurulum öncesi de sistemde bir geri dönme noktası oluşturdum ki program kaldırma ıvır zıvır temizleme ile uğraşmayıp temiz bir şekilde bluestacks ı kurmadan önceki ana dönebilmek için. kurdum çalıştırdım biraz inceledim, çok sevmedim ve kaldırmaya karar verdim. kurulum öncesi 16 gb boşluk vardı, kurulum sonrası 11 gb a düştü boşyer. sistemi kurulum öncesine geri döndirince bluestacks kalktı ama boş alan hala 11 gb. yani programın kurduğu indirdiği vs şeyler yok olmadı demek... bu normal mi? Ben herşey temizlenip geri dönecek sanıyordum şaşırdım.
    bir sorum daha olacak, aleti ambalajdan çıkardığım haline nasıl döndürebilirim, riskli veya çok zahmetli bir işlem mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye sorununu yabancı bir siteden bakarak hallettim. Şu kodu not defterinde .reg uzantısı ile kaydedip çift tıklayarak çıkan soruya "evet" deyin.

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Scaling]
    "MonitorSize"="8.9"

    Hata alırsanız regedit'e girip
    HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-Microsoft-Windows-CurrentVersion-Explorer sırasını izleyin. Explorer'a sağ tıklayıp yeni anahtar oluşturun ve ismine "Scaling" deyin. "Scaling"'e sağ tıklayıp yeni dize oluşturun. Dize ismi "MonitorSize" veri değeri ise 8.9 olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterElodin -- 24 Ekim 2015; 12:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ürünle ilgili sorum var size. Ürünün yıllar geçtikçe kullandıkça pilinde ne kadarlık bir kayıp olur? Bunu sormamın nedeni şu:
    Biz 2 tane casper laptop kullandık. İkisinde de laptop pili 2 sene sonunda tamamen bitti. Yani fişe bağlayıp çalıştırıyorduk. Şuan ki laptopum olan asus x54c de ise böyle bir sorun yok. Laptopum 3 buçuk senelik. İlk aldığımda pili 2 saat civarı gidiyordu. Şimdi de 1 saat 30-40 dk gibi gidiyor. Yani pek azalma yok. İnşallah bu casper tablette de azalma olmaz. Çünkü alma arefesindeyim. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi geceler.
  • ürün beklediğimden çok daha performanslı arkadaşlar.
    yalnız şu kablo ile lcd tv'ye bağlayamadım. benzer sorunlar yaşayanlar da olmuş sanırım. nasıl hallettiniz acaba?
    http://www.hepsiburada.com/dark-tablet-pc-1-5m-micro-hdmi-hdmi-kablo-dk-hd-cv13l150micro-p-BS42568



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1scripter -- 1 Kasım 2015; 16:59:52 >
  • arkadaşlar MHL kablo deneyen oldu mu, ben microHDMI to HDMI kablo ile denedim ama bağlanamadım. kablo da mı sıkıntı var acaba? benzer sorunlar yaşayanlar olmuş, nasıl çözdüler acaba?
  • Hdmi çıkışa kabloyu sokarken kılıfa takılıp tam girmeyebiliyor. Hdmi görüntü aktarma sorunu yaşayanlar kılıfsız denesin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.