Şimdi Ara

Castrol orijinal yağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bugün aracima bakım yaptirdım bakım yaptırirken 4lt edge 5 30 yağ kullanıldı ustaya sahtesi cok sıkıntı olmaz dimi dedigimde dokulen yerin ağzinda kod varsa orijinaldir dedi dedigi dogru mu



  • Up
  • Up lütfen
  • 5lt edgelerde kod var doğru ama 4lt olanda var mı bilmiyorum. 5lik bidonlarda bidonun ağzındaki folyoda Castrol yazmaz 4lük bidonlardaki folyoda ise Castrol yazar.
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt
    Castrol yazıyodu hocam
  • z.atahan35 Z kullanıcısına yanıt
    ön tarafında da barkod olması lazım büyük ihtimalle orijinaldir bu arada Castrol yağların rengi biraz koyu sarı olur açık sarı hatta yeşile dönük olanlarını da gördüm onlar sahteydi koyduğunuz yağı da kullanmadan önce koklayınız hoş bir kokusu vardır castrollerin sahte magnatec'e denk geldim bir defasında tıpkı leş gibi kokuyordu
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 ltlik yağ açtık onunde seri numarası uretim tarihi agzinda şifre folyoda castrol yazıyodu
  • Up
  • Yerinizde olsam yagi degistirirdim.gecen ay bende internetten castrol aldim.gelen urun uzerinde uretim tarihli,kapak jelatini castrol yazili idi.ama biraz arastirinca icime kurt dustu.bunlarin gayet kolay sekilde yapilabildigini,ozellikle castrol,motul,mobil markalarinin piyasada cok fazla sahtesinin bulundugunu ogrendim.yarin araciniz yagla alakali ariza yapsa,ne bunu usta kabul eder,ne de siz ispat edemezsiniz.ben internetten yetkilinsatici vasitasiyla shell helix alip aracin basinda bekleyerek degisimi yaptirdim.en azindan kafamda gereksiz soru isareti kalmadu, cope giden 5litre castrol da bana tecrube oldu.
  • Yetkili satıcıdan almadığınız sürece emin olmanız imkansız. Adamlar kullanılmış orjinal bidonları toplayıp içine yağı koyup satıyor. Hele ki Castrol, Mobil gibi markalarda çok dikkatli olmak lazım.
  • son 1 yıldır yetkili opel servisleri artık chevrolet araçlara bakmadığından bostancı sanayide ea opel servise gidiyorum; o bloktaki opel/chevrolet - nissan/infiniti - volkswagen/audi/seat/porsche/skoda olmak üzere 3 servis castrol auto service denetiminde yetkili bayi olarak iş yapıyorlar.


    geçen ay yıllık bakıma gittiğimde bu konuyu ustaya sormuştum; plastik bidonların kafalarında iç tarafta kod var, yeni yağ alımı yapacağımızda boş bidonların bir daha kullanılmaması için kafaları kesip fabrikaya iade ediyoruz, iade kadar yeni mal çekiyoruz demişti.


    fabrikanın tavsiye ettiği fiyatı 130 lira olan yağı siz daha ucuza alıyorsanız, bir defa daha düşünün derim, bedava peynir sadece fare kapanında olur...

  • Özellikle castrol yağlarında dikkat etmek gerekiyor. Sahte dolum videoları izlemiştim. Sanayideki bazı kötü niyetli ustaların (iyilerine hiç lafımız olmaz) müşterinin getirdiği castrol yağ bidonlarını sakladıklarını ve malum dolumlar için verdiklerini bir ustadan duydum. Hatta düşük kalitede bir yağı castrol ambalajına koyup müşteriye castrol diye sattıklarını bile duydum. En iyisi castrol ana bayilerinden, yetkili noktalardan elden almak. Internetten castrol ürünlerinden uzak durmak. Hele ki fiyatı çok düşükse. Motor yağlarının üretim, dağıtım, satış maliyetleri belliyken yarı yarıya ucuz bir yağda mutlaka bir problem vardır. Uzak durmalı.

  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden aldıniz acaba
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Ürünlerimizin sahtelerinin satışı marka olarak gerek operasyonel gerekse hukuki çalışmalarımızı yürüttüğümüz ve çok önem verdiğimiz konu. Ayrıca sizlerin de bildiği gibi sahtecilik sorunu tüm ürünlerin satışında karşılaşılabilen bir problem. Size önerimiz linkini paylaştığımız Yetkili Castrol Distribütörleri’nden alım gerçekleştirmeniz olacaktır.


    https://www.n11.com/magazacastroldistributor


    https://www.hepsiburada.com/magaza/castroldistributor


    www.lastikcim.com.tr

    İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.