Şimdi Ara

Catastrophe Boosting (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mitik içinmi 350k istiyolar.
  • Asıl merak ettiğim
    2-3 tane düşerse ne olacak? mesela plate düşmedi diyelim? bazı run lar var boss u kesiyosun 3 tane aynı ring veya staff düşüyor...
    350k vericeksem 10 boss varsa 10 da 10 loot isterdim herhalde bu sonuçta şans olduğuna göre bence çok da karlı olmayabilir.

    edit: yapana da karşı çıkana da karışmam.
  • boost olayına karşıyım ama imkanım olsa milleti boostlar goldun ağzına yüzüne vurmuş olurdum, anlayana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet win trade ile 2700 rating yapiyor buna takilmadinizda emekle yapilan PvE boost a mi takildiniz? 20 kisilik raidde 17 kisi olarak 3 kisiyi Mythic tasiyabiliyorlarsa bence saygı duymak lazim. Sahsen ne ilevel ne transmorg benim icin achv onemli. Sirf bu yuzden bile alabilirim zira bu content bende kendi capimda en yuksek achv li Turk oyuncu olmak gibi bir hedef koydum.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ona da takılalım yani Boost yasak değil, isteyen yapar isteyen yaptırır, muhtemelen de talep olduğu sürece boost runlar olacaktır. Ama şunu da kabul edelim ki kopya çekmek gibi bişey bu(müşteri açısından bakacak olursak), sen kalkıp da bunu PvP'de win trade var diye savunamazın, bu tutarsızlık olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 30 Mart 2015; 10:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya sıralamasında en iyi Türk guildimiz.Bırakın bu işleri,masrafları çok yapacaklar tabi.Yaptıklarında da hiç bir şey yok,boss lar kendi kendilerine kesilmiyor.Yine aynı emeği harcayarak kesiyorlar hatta arada dolanan 2-3 kişiyi de taşıyarak daha fazla emek harcıyorlar.Goldum olsa item umurumda değil achiv için girerim ama wow hayatım boyunca 50 K yı hiç görmedim :)
  • Konuyu takip ediyorum da, hala millet birakin yapsinlar diyor.

    Zaten pay to win'e kayan oyunu boostlar iyice o hale getirmiyor mu ? Git gold satin al sonra boost al ve öne geç. Nerede kaldi WoWun diğer mmorpglerden farki ?

    Bu olay neden illegal değil bilmiyorum. Oyuncular raziysa sorun yok. Yakinda boost alan da yaptiran da artar diye dusunuyorum token olayi sayesinde. Boost alamiycaklar dusunsun bunu o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü Boos olayına karşıyım, oyun mantığına aykırı. Eee parayı veren düdüğü çalar oluyor, yalan mıyım? Sen ver parayı adamlar seni boostlasın, ben ne anladım bu işten?

    Oyun P2p yoluna gidiyor, zaten Token sistemi gelince bunun önüne geçemeyeceğiz, hakkımızda hayırlısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boost olayi niye bu kadar size costurdu anlamak zor
    Ama bence oyunda basarisi olmayan 3-5 arkadasi anca olup raidlere giremeyince bu gurur meselesi yapiliyor herhalde sonra da gold ile boost satildigini gorunce elinde de 3-5k golduyla da alamayacagini dusunup gicik olmaya basliyor.
    Oyun sana bir cok yonden gold kazanma sistemi vermis!
    asil soru sen ne yapmak istiyorsun yada bunun icin ne yaptin? aksama kadar bos bos takil sonra gel
    hayrina boostlayan yokmu? boost cikti mertlik bozuldu? bunun dert edilmesi bile sacma
    sen oyununa bak satan satsin senin cebinden mi para aliyor.
    her konuda her oyuncu esit bu oyun da.. parasini oduyorsunuz hersey acik.
    sen yeteneksiz isen bu yapanlarin sorunu degil.
    senin goldun yoksa bu onlarin sorunu degil.
    sen calisiyorum 2-3 saat anca oyuna giriyorum desen de bu onlarin sorunu degil senin sorunun.
    zaten bu kadar sorunu sorun ediyorsan bu oyun sana gore degil yani..
  • Beyaz şövalyelik yapmaya gerek yok. Boostu onlar satmasa başkası satacak. Bu kadar çok talep varken arz da olacak elbet. Çok abarttığınızı gereksiz yere masumluk yaptığınızı düşünüyorum. Bu forumda 1 2 ay önce bana oyunda ciddi ciddi bot diye birşeyin olmadığını savunmuştu bir arkadaş. Bu kadar masumluğa görev ahlakına gerek yok çünkü siz 1 kişisiniz boost isteyen topluluk 99 kişi.


    Ama pvede boostun çok saçma birşey olması var tabi. Transmog/achi için alanlar hariç pve boostu alan adamın aklından şüphe duyulmalıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 29 Mart 2015; 13:58:23 >
  • şu başlıktaki herhangi bir kişiye desem ki "bizim raidlerde itemler çöpe gidiyo, gel bu akşam bizle raide, kimsenin almadıklarını sana verelim boşa gitmesin." bir kişinin çıkıp da "ben kendim kesmediğim bossun itemini almam, hak etmem lazım" diyeceğini sanmıyorum. ama işin içine gold girince milleti kaşıntı tutuyor, anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChaosBreed

    şu başlıktaki herhangi bir kişiye desem ki "bizim raidlerde itemler çöpe gidiyo, gel bu akşam bizle raide, kimsenin almadıklarını sana verelim boşa gitmesin." bir kişinin çıkıp da "ben kendim kesmediğim bossun itemini almam, hak etmem lazım" diyeceğini sanmıyorum. ama işin içine gold girince milleti kaşıntı tutuyor, anlamıyorum.

    item almasam da gelmek isterdim ortami gormek herkes diye genellemeyin :) sonucta video da izlemek baska o ortamin icinde ts de baska
  • çok ilginç yorumlar var ya yok wow p2w oluyor , yok boost alan önümüze geçiyor vs. pve de alınacak herhangi bir boost size zarar vermez oyunu p2w kesinlikle yapmaz. eğerki cata Cata gibi hardcore oynayarak ranking kasıyorsanız boost almaya ihtiyacınız yoktur. Yok eğer boost alıyorsanız zaten mythic content'i farma bağlamış ekiplerden alıyorsunuzdur , bu zaten çoktan ranking rekabetinden düştüğünüzü gösterir. ben bunun dışında PVE için kimsenin sizin emeğinizi parayla aldığını düşünmüyorum.

    softcore veyahut casul oynarsınız , raid arkadaşınız boost almıştır item lvl farkı atmıştır size , bir değeri yok. aynı ekipte aynı boss'u öldürmeye çalışıyorsunuz sonuçta , üstüne item'a ihtiyacı olmayacağı için item paylaştığı kişiler daha çok item alır , kazan kazan durumu söz konusu.

    PvP boost ise benim en sevdiğim en çok güldüğüm kısım , en çokta için de olduğum kısım. ben 2700 ex glad warrior ile oynadım da adam skillerini bilmiyor , ralliying cry'ın damage reduction verdiğini zannediyor. kendilerini komik duruma düşürüyorlar.

    dileyen dilediği kadar boost alsın arkadaşlar wow'da kimseye de bir zararı yok. azcık gold kasıyor olsam ally tarafında weapon transmogları için ben de alıcam challenge mod boost. pve yapan ekibim yok , kendim de anlamam , uğraşmakta istemiyorum. en mantıklısı profesyonellerden boost almak. Account share etmiyorsun bir şey yapmıyorsun. illegal değil sonuçta.

    eyyorlamam bu kadardır. selametle.




  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Yazacaktım da yazmayayım olay çıkmasın iyice dedim,valla helal olsun
  • Demek ki talep var ki böyle bir şey yapılıyor.
  • Abi bu nasıl bi hate ya karşı çıkmayan herkesi umarsızca eksiliyo adamlar
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Eğer herkeste görev ahlakı vs. şeyler olsaydı zaten bu boost denen nane de olmazdı. Boost olayı buzdağının görünen yüzüdür, bir semptomdur, hastalığın kendisi değildir. İdeal koşullar altında böyle bişeyin olmaması lazım, milletin hak etmediği item'ı, achi'yi toplayıp caka satmaması lazım, kusura bakmayın ama bu etiğe aykırıdır. Kalkıp yok millete itemleri dağıtsak kapışırlar, yok PvP'de de win trade var gibi argümanlarla savunmayın boost'u.

    Ben zaten boost satan adama bişey demem, bi yerde talep olursa onu karşılayacak arz da olur. Ama niye bu talep var? Niye insanları zerre emek harcamadığı bişeye sahip olmak tatmin ediyor? Sorun burda bence, bunu tartışalım. Bu kadar masumluğa, görev ahlakına gerek yok diyorsun, birader onlar olmadan işte geldiğimiz nokta bu, demek ki gerek varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefarius kullanıcısına yanıt
    Şikayetlerinizi blizzarda yapın , Adamlar raid itemlerini BLACK MARKET AUCTION HOUSE 'de satınca ahlaksız olmuyorlarda , aynı şeyi oyuncular yapıncamı ahlaksız oluyor.Bu mantıkla Boe itemleri ahde satmakta ahlaksızlık , sonuçta karşıdaki adam emek harcamadan sağlam item alıyor.Oyun pay to win olmuş hala boost tartışılıyor. Bu mantıkla Blizzard BMAH de item sattığı için blizzarda ahlaksız oluyor. Para ile item aldıktan sonra Ahmetten almışsın , Mehmetten almışsın farkedermi? Eğer gerçekten boosta karşı isen burada insanların konularını baltalamak yerine blizz forumlarında isyan edersin.Boosta param yetmedi bende gidip boost satanın konusu baltalayayım mantığıyla hareket etmeyin (Bu cümle sana değil konuyu baltalayan diğer şahıslara)
  • Bir insan emek harcamadan aldığı şey ile neden tatmin olur?

    Cevabı şu; pve item için mi yapılır zevk için mi? Item içinse full gear olduktan sonra ne yapılıyor? Zevk içinse adam full gearken oyundan daha çok zevk alıyor ama guild bulamıyor olabilir. Herhangi birşey için boost almanın binlerce sebebi var haklı haksız. Kaldı ki pveden bahsediyoruz yani, herif boost alıp full gear olsa ne olmasa ne. Sen o adamla direk rekabette değilsin sonuçta. Ama mesela glad boost alsa/satsa birileri bende cingan çıkartırım. Çünkü o gavat parayla glad alacak diye gladı hakeden 1 kişi glad alamıyor mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı
    Bir insan emek harcamadan aldığı şey ile neden tatmin olur?

    Dünya çapında kaç milyon insan loto oynuyo senin haberin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.