Şimdi Ara

Cehvrolet 'in Çekilmesine Karşı Kampanya !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar sevgili Chevy kullanıcları ve sevenler.

    Bir süredir biliyoruz ki ; Cehvrolet satışını diğer avrupa ülkelerinde olduğu gibi Türkiye 'de de bitirecek 2015 sonunda. Ancak Rusya ve Gürcistan 'da satışa devam edilecek ( ki geçenlerde Rusya 'nın batı'dan araç ital etmeyeceği yazı vardı gazetede..)

    Ben de bu haberi ilk aldığımdan beri GM 'in merkezine ve Türkiye merkezlerine İngilizce- Türkçe olmak üzere yanlış bir karar olduğunu , zira Türk insanının Avrupa insanı gibi yıllık kazancının olmadığından dolayı çok avantajlı fiyat/performans markası chevrolet 'in çekilmesinin doğru olmadığını , Opel markasını Avrupa insanının kolay satın alabileceği ancak Türkiye 'de bu taktiğin işe yaramayıp OPEL 'i öne çıkarmayağını , Cehvrolet 'in son 1 yıldır çok iyi satışları da olduğunu ve birçok tanıdığım insanın Chevrolet 'i tercih ettiğini ve piyasasının da oluşarak güven kazandığı zamanda bu hareketler kendilerine zarar verdiklerini , mümkünse bu fikrin yeniden değerlendirilerek Türkiye ayağından çıkma fikrinde vazgeçmelerinin daha doğru olacağından bahseden mailler yazdım.

    Bu hareketime de herkesin katılması gerektiğini düşünüyorum. Facebook 'da da Chevrolet sayfasına üye olarak her tanıttıkları ve reklamını yaptıkları Chevrolet araçlarına yorum yapıyorum .. Örn :

    " Dear GM , please hear us and send these beauty cars to Turkey ! " v.b. yazılar yazıyorum. Hatta benim gibi 2 - 3 kişinin de yazdığını gördüm. Biz bu hareketi topluca yaparsak belki bir fikir değişikliği ve kullanıcı hareketine duyarsız kalmayabilirler.

    İsteyen katılsın derim , ha chevrolet babamın oğlu değil , gelmese de bana zararı olmaz ama gerçekten bu fiyat/performans araçlarının bizim halkın kazanç ortalamasında harika olduğunu düşündüğüm için peşindeyim. Ayrıca devam ederse (ki zor da olsa) parça temininde , extra donanımda , araç desteğinde çok iyi durumda olacaktır.

    Bu hareket burda bitebilir , sizler " bana ne ne gerek var" diyerek burun kıvırabilir hatta aptalca da görebilirsiniz hiç sorun değil saygı duyarım ancak karşılığında da yorumlarda saygı beklerim.

    Fikriniz nedir ?

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.