Şimdi Ara

Çelik rötuş metalik boyaya yapılmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Aracının yolcu kapısıni duvara surttugum için çelik rötuş yaptırmak istedim, gittiğim yer aracımın metalik boya olduğundan yapılmayacağını,opak olsaydı yapılabileceğini söyledi. Pasta cila ile aslında çoğu iz gidebilir ufak bır yer içinde kapıyı boyatmak akıl karı degil. Çelik rotusun metalik renkte dalgalanma yapacağını söyledi,böyle bir tecrübesi olan var mı?




  • Koyulaşma yapar bir miktar sırıtır. Ama görüntü olarak %50-70 daha düzgün durur.
  • bu "celik" rotus olayini kim farkli bir seymis gibi piyasaya sundu cok merak ediyorum.

    celik rotusun normal rotustan farki fircayla degil celik ile surulmesi. bu da uygulama kolayligi sunuyor, tasirmadan sadece cizik icine surulmesini sagliyor. daha dogurusu tasirip fazlaligi celik ile aliyorlar.


    yani normal, bildigin boya ile rotus yapiliyor yine. mucizevi bir sey degil. eskiden de metalik boyada rotus siritirdi yine siritiyor. eskiden de opak boyada rotus+zimpara+pasta ile neredeyse %100 sonuc aliniyordu simdi de oyle.


    celikin faydasi uygulama kolayligi.

  • Bilgi için teşekkürler,ben gerçekten yeni bir şeymiş gibi biliyordum, gittiğim yer ısrarla olmaz deyince bilgisizligimden bir şey diyemeden boynu bükük ayrıldım oradan.

    Lakin aklıma takılan birşey var,ben bu işi yaptigimi düşünelim,kontrol de kapım boyali gözükür mu gözükmez mi?

  • O iş öyle değil. Çelik rütuş boyasına ekstra olarak sertleştirici konuyor. Sertleştiriciyi az koyarsan bir süre sonra eski haline geliyor, boşluk dolmuyor. Fazla koyarsanda ciziğin etrafındaki fazla boyayı tinerli bezle hemence temizleyemiyorsun. Herkesin becerebileceği iş olsa zaten boyacılar işi gücü bırakıp bu işi yaparlar. Çelik rütuş için istenen ücretler ciddi yüksek.

  • zaferdurukan kullanıcısına yanıt

    gozukmez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.