Şimdi Ara

Cevap: 2016 Opel Astra kendini gosterdi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kasayı hiç beğenmedim .tabiki zevkler ve renkler kişiye göre değişebilir.

    + olarak iç konsolunu koltukları vs çok beğendim.özellikle lcd yerini çok şık yapmışlar.diğer firmalar gibi kötü değil hatta çok şık duruyor.bu konuda opele tebrikler.

    - olarak dış kasa ufalmış.sanki corsayı uzatmışlar gibi duruyor.araba eskisine nazaran ufak duruyor.o heybetini kaybetmiş sanki biraz yandan fiesta gibi durmuş videoda bakarsanız fiestaya yandan çok benziyor. ,biraz önden ww gibi ,durmuş.

    ön kısmını hiç beğenmedim.mazgallar ve farlar arabayı kötü gösteriyor.yeni 308 inde ön farlarının ve mazgallarının görünüşünü hiç beğenmemiştim.buda onun gibi olmuş.


    eski astra daha heybetli ve güzeldi araba sanki ruhunu kaybetmiş gibi olmuş ( yeni 308 lerde de aynısı oldu onlarda ruhunu kaybettiler audiye benzeyerek)

    kısaca ön konsol ve arka farlar harici hiç beğenmedim.araba yandan önden arkadan felaket kötü duruyor.2016 bir araca göre albenisini göremedim.eski astra daha güzel bir kasaya sahip opelden daha iyisini beklerdim


    not: resimlere bakmayın orjinal videoya bakın .resimlerde havalı gibi duruyor.arabanın kapı alt yanları ve kapı üstlerindeki çizgileri resimlerde çok belirgin,ışıklandırma ve gölgeleme ile öne çıkarılmış, havalı gibi durmuş ama reelde sönük duruyor.arka kelebekten sonraki siyah parça yandan iyi dursun demişler ama arkadan bakınca çok sırıtmış







  • Arkadaşlar SEDAN'larda kasa değişikliği olacak mı yoksa eski kasa satışa devam mı edecek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.