Şimdi Ara

Cevap: Mantık Evliliği: Renault Fluence 1.5 dci EDC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

    Başlıktan anlaşılacağı üzere, hiç sevmediğim bir model olmasına rağmen, imzamdaki Astra ile takas yaparak 2012 Model, 132000 km'de, Dizel, Yarı-Otomatik Fluence alma arefesindeyim. Araç için maksimum 45-50 bin TL'ye çıkacaktım, buna karar verdim. Gerekçelerimi yazacağım, unuttuklarım, aracın bilmediğim dezavantajları varsa ekleyenler olursa sevinirim.

    Fluence Alma Gerekçeleri:
    1. 1.5 dci ve EDC: Ülkenin şartlarında dizel-otomatik bir araç almaya kalktığınızda en uygun kombinasyon gibi. Motor ve şanzıman ömrü çok uzun. Şanzımanı çift kavrama olduğu için vites geçişlerinin çok konforlu olmasını da bekliyorum. Vites konforu istendiğinde ya tam otomatik Civic vb. seçilmeli, LPG'ye mahkum olunmalı, ya da DSG gibi konforlu bir şanzıman seçilip patlayacağı gün beklenmeli (Lütfen konu buradan dallanmasın ve Fluence etrafında dönsün), veya DCT için i30'a yüksek fiyat verilmeli. Başka alternatif varsa da bilmiyorum. Ancak, Astra vites konforuyla beni mahvetti, sanırım ne alsam mutlu olurum
    2. Sedan, Uzun ve Geniş: Evliyim ve bir çocuğum var, Astra, özellikle arka yaşam alanıyla bizi hayal kırıklığına uğrattı.
    3. Motor şanzıman kombinasyonuna rağmen fiyatının uygunluğu.

    Fluence konusunda bilinmeyenler:
    1. EuroNCAP sadece elektrikli ZE modeli için testler yapmış olmalı ve sonuç 4 yıldız, ama onunla normal Fluence tamamen farklı olabilir. Fluence'ın genel olarak şasi ve kabin güvenliği açısından performansı nasıldır?
    2. Tahminden öte, şansımanın vites geçişleri nasıldır? Tam otomatik vitese yakın bir konfor var mıdır?
    3. Aracın yüksek hızlarda trim sesi, motor ve yol sesi izolasyon başarısı nasıldır? (Astra'da 120 km/h sonrasında çok rahatsız oluyoruz, arka koltuğa neredeyse bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum.)
    4. Aracın bu makyajsız modelinin bilinen, kronik sorunları var mıdır?

    Aracı bilenler yazarsa, bana ve belki de gelecekteki potansiyel alıcılarına, "Şirket Arabası" imajını çok aşamamış Fluence ile ilgili aydınlatıcı olabilir.

    2011 fluence Dynamic EDC aracım var 61 bin km'de gümüş renk ... sadece ön tampon değişti yetkili serviste kaldırım taşına vuruğum için ve arka iki çamurlukta sürtünmeden dolayı boyalı. 60 bin bakımıda yeni yapıldı. fiyat 46.500







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.