Şimdi Ara

Ceza kesmek için aranan polisler! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sis farı konusu çok vahim...Bulunduğum ildede neredeyse tüm arabalar gece açıyorlar,bu tip kişilere kuralları öğretene kadar bol bol ceza yazmalarını isterdim.Gece genellikle trafiğe çıkmam ama mecbur kalıp çıktığımızda gözlerim bütün yol boyunca yaşarıyor bu sis farı ve uzunları yakan arkamdan geller sebebiyle.


    Şu kararan dikiz aynalarını sonradan taktırma imkanı var mı ? Sis farı ve uzunları yakan trafik canavarlarından korunmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: set

    Sis farlarını gereksiz yere açanlar,çakma xenonla insanların gözlerini oyanlar,patlak eksozla gürültü kirliliği yaratanlar vs....

    Nedir bu?

    Diğer insanları rahatsız etmek... İlgi çekmek...

    Neyi kanıtlamaya çalışıyor bu şekilde davranan insanlar? Problemleri nedir?...

    Neden bu kadar çok dikkat çekmeye çalışıyorlar?...

    Acaba tıbbi yöndenmi incelenmeli bu durum? Psikolok bir arkadaş varsa açıklayabilirmi bunu?...


    Bunu bir hastalık olarak değerlendirebilirmiyiz?...

    Ben anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum...

    Bu şekilde yaparak neyi kanıtlamaya çalışıyorlar?



    Bizim insanımız 3 kuruşluk arabasının sis farını yakınca ve çakma xenon takınca aracının dışardan Mercedes E Coupe gibi göründüğünü sandığından olsa gerek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

    Polis eğlence yerinden çıkan aracı çevirir, ehliyet ruhsat sorar, herşey tamam, üfletir alkol muayenesi alkol çıkmaz, bagajı açtırır, ilk yardım çantası var mı sorar, oda tamam, polis tebeşir sorar, şöför açar çantayı çıkarır, polis baktı olmayacak, ağustos ayında olunmasına rağmen zincir sorar, aracın şöförü onuda gösterir. Sonunda polis arabada ne cd var bakayım der, şu ankaralı turgutu taksana bir der, şöför sorar, tabi ama neden? "Sen tak ben oynayacam, eşek değilsen bir 20lik takarsın artık" der..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Yalnız şöyle birşey var, sen bulunmamak için elinde tek bir bilgisayarın var ve tek kişisin. Devletin elinde tüm imkanlar mevcut. Telekom, İnternet sağlayıcılar falan hepsi bir yazılı kağıda bakar. Tüm bilgileri vermek zorundalar. Devletin kaynakları sınırsız bu konuda. Ayrıca Bilişim Polisleri gerçekten iyi yetişmiş kalifiye elemanlar ve çoğu yerde Emniyette kendi için Bildiğimiz Üniversite Mezunu Bilgisayar Mühendisleri çalıştırıyor.

    Suçlamalar her yerde oluyor. Benide daha 1 ay kadar önce TSK ya Hakaret ediyor diye ( Asla öyle birşey yok) Şikayet etmişti bir arkadaş. Daha sonra msj larına baktım babası Subay. Aşırı derecede Toz kondurmuyor o yüzden. Şikayet etti ne oldu hiç birşey. Gerçi şikayetlik bir yazıda yoktu doğru düzgün. Şimdi onları yazıp konuyu dağıtmak istemiyorum.

    Devlet isterse bulur. Sen ne kadar önlem alırsan al. Dünyanın en iyi hackerlerini bile istenildiği takdirde çok güzel yakalanıyor. Burdaki kıstas önem derecesi. Gerçekten isterseler kaçma şansın yok.


    Gerek TSK Gerek Emniyet. Her iki kurumuda yeri geldiğinde acımasızca eksikliklerini eleştiriyorum. Neticede bu Kurumlar Halkına hizmet için var ve Bu kurumda çalışanlar maaşını senin benim vergimle alıyor.

    Ama, Ama diyorum şunu hiç bir zaman unutmamalı. Her Meslekte ama her meslekte Çürük Elma vardır. Bu çürük Elmaları Teşkilta mal edemezsin.

    Bugün bizi Gerek iç gerek dış düşmanlara karşı koruyan TSK ve Emniyetten başka hangi kurumumuz var. Başımız sıkıştığında arıyacağımız numara ya 155 yada 156.

    O yüzden O üniformalara saygı göstermek Zorundayız. O üniforma o içindeki adamı değil. Türkiye Cumhuriyetini Temsil ediyor.



    Selçuk Abim noktayı koymuş. Eee ne de olsa Bilişim Suçlar'da




  • selçuk alagöz beyfendiye kesinlikle katılıyorum.


    kişisel bir sorununuz yoksa o polis memuruna olmasa bile üstündeki türkiye cumhuriyetinin üniformasına saygı duyulması gerekir gerçekten.

    tabi aynı şekilde memurlarında o üniformanın içindeyken çok çok hassas davranmaları gerekir.


    ben bir gün üniformam üzerimdeyken yayalara kırmızı yanarken karşıya geçtim karşıda bir teyze(75 yaşında vardır) olum sen memursun vatandaşa örnek olucaksın kırmızıda geçtin hiç yakışıomu dedi vallahi hala o söz kulagımda çınlar aşırı utanmıştım basit bir örnek bu ama bunun gibi binlercesi sayılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HumWE

    Hiç bir şey bulamasa trafiği tehlikeye düşürücü hareket der yazar ceza için önü açık maddeler var bunları kullanırlar geçende benim başıma gelen bir olay sabah trafiği malum kavşaklara polisler trafiği hızlandırmak için çalışırlar (ve şöyle bir komedi oluşur ışıkları sarı ikaz şeklinde bırakıp yönetmek yerine olduğu gibi bırakır ve ) ne yapıcağınızı şaşırısınız işte ışık kırmızı yanar tam durursunuz gözünüze polis çarpar geç diye el kol eder yeşil yanarken tam geçerken polis atlar önüne ne yapıyorsun dur diyorum görmüyormusun diye böyle bir komedi esnasında polis aracımın camıma yaklaştı ve kırmızı ışıkta geçtin ver ehliye ruhsatı diyince neyse aracı sağa çektik ve önden hiç bir şey anlamayan ve dinlemeyen polisten sonra araçta bekleyen daha akıllı ve olgun olanı ile sakin ve olumlu bir görüşme yaparak dalgınlığıma geldi bir önceki lambada kırmızıda geç diye el işarti ettiler felan dedik memur beyde lütfen daha dikkatli olunuz iyi günler dedi çok iyi bir diyologtu teşekkür ettim ve ceza yemeden çıktık işin içinden işte böyle memurlarda var ama çirkin olanına denk gelirseniz size tavsiye fazla bulaşmayın derim yoksa altından kalkılmaz mahkeme deseniz adamın birine yanlış yerde park cezası kesimişler yanlış olmadığı 7-8 sene sonra çıkmış ortaya :) parolamız neydi burası Türkiye :))) yolunuz açık olsun ...


    Kavşakta polis varken ışıklara uyulmaz. Bunu ehliyet almadan önce eğer uğradıysanız Sürücü Kurslarında ders olarak veriyorlar. Çok zor değil mantıklı düşünsen de bu sonucu bulursun.




  • Bu olay bana şu fıkrayı hatırlattı

    Adamın birini gece vakti çevirir trafik Polisi ceza yazacak ya sorar ;-
    Beyefendi ruhsat lütfen !- Buyrun Memur Bey .- Alkol ?!- Yok Memur Bey .-
    Kemer takılı mıydı ?!- Evet Memur Bey .- İlk yardım çantanız ?!- Tastamam
    yerinde Memur Bey .Bakmış olacağı yok memur ;- Roman havası kasetin varmı ?!-
    Var memur bey; Çal bakalım;
    Başlar bizim memur oynamaya ve şöyle der: abe eşek değilsin ya atasın bi yirmi lira
  • sağlık olsun mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız hakkınızı arayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.